Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.12.2018 o 11:12, Koelner napisał(a):

w sumie LeBron jest za mocny żeby jakiś Melo rozjebał mu atmosferę czy zespół z drugiej strony pisałem już po OKC że Melo mnie zawiódł jako zawodnik przez całą karierę ale chciałbym aby w Lakers stał się jakimś solidnym rolersem ;]

Solidnym rolsem miał stać się już w OKC i Houston. Nie myślałem, że ktoś jeszcze wierzy w ten scenariusz, tym bardziej, że wszystkie najlepsze ofensywy ograniczają bezmyślne izolacje i bazują na szybkim ruchu piłki nawet w second unitach. A to jednak trochę wyklucza Melo w jakimkolwiek środowisku nastawionym na wygrywanie tu i teraz. Może reuniun w Atlancie byłby realną opcją, ale oi wymagają chyba od skrzydłowych obrony na chociaż średnim ligowym poziomie więc nie;]

W dniu 7.12.2018 o 10:03, ignazz napisał(a):

Joe Vardon i bitchraport. Coś tam jest na rzeczy.

Dużo gorszy od Kuzmy w D nie będzie ;))

W USA na forach durnie piszą ze to super gracz który dalej 20 oczek rzuci co noc

Ja bym chcial zobaczyc oczka Januarego jak Melo trafia te 20 oczek, na 30 posidan :)

W dniu 7.12.2018 o 10:34, Jendras napisał(a):

Oryginalnym źródłem jest Vardon z Cleveland, a to z tego co kojarzę poważny gość.

A Ingram coś nie ma szczęścia do Spurs w tym roku.

Vardon i powazne zrodlo, ulalala, nie wiem jakim cudem go zatrudnili po tej fuszerce w plain dealer, on nawet nie jest z cle tylko z pitt elo :)

mialem ciezki piatek i ten mecz w 2 polowie ogladalem 1 okiem

nie mam pojecia jak to sie stalo, ze na starcie 4q bylo 12 a skonczylo sie w zasadzie blowoutem. pamietam tylko, ze lebron dostawal lokciem po glowie, sedziowie milczeli a obok derozana strach bylo stac. szkoda tego 1-3 ze spurs, w przekroju tych 4 spotkan zasluzyli przynajmniej na 2-2.

inna sprawa, ze te 3 porazki sa bez ingrama. jedynego stoppera derozana. w te kilka minut nazwijmy to g3, w ktorym ingram gral, mial wiecej udanych akcji defensywnych na deorzanie niz cala reszta razem wzieta w 3.5 spotkaniach...

nie mialbym nic przeciwko, by zawodnicy, ktorzy doprowadzaja do takich urazow dostawali od ligi zawieszenia takiej samej dlugosci jak przerwa graczy kontuzjowanych.

dzis b2b w memphis. na szczescie oni tez sa w b2b ale sa u siebie, my bez ingrama i rondo, wiec jak znam zycie bedzie blowout...

bez tej dwojki, gra lakers bez lebrona nie istnieje. wczoraj byl taki moment, ze lakers zbudowali w 2q 15 punktowe prowadzenie, po chwili bron zszedl, ci przejeli momentum, i po chwili bron wracal, a gdy zmierzal poprosic o zmiane, probowal zatrzymac go walton, ten jednak poszedl dalej:p

fajny mecz kuzmy, powoli sie przelamuje. mikhailiuk tez lepiej wygladal. chlopak potrzebuje minut i bedzie trafial.

z 2 strony lepsze 1-3 ze spurs niz 1-3 z ekipami wyzej rozstawionymi:p

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.