Chytruz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ja już mam chyba -7 w meczach i widok na kolejne -5 do końca tygodnia, a Shavlik gra tydzień życia w FG i FT, także liczę już tylko żeby nie przepi*****ić więcej niż 2-7. Kluczowa kwestia to teraz czy Curry wróci na matchup z Łukaszem czy nie. Jeśli nie, to mogę jeszcze wejść all in i wyjebać Vucevica za coś grającego, ale to już będzie zalatywało żenującą desperacją, chyba lepiej pójść na dno z tonącym statkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Chytry wiem, że nie mam mocy sprawczej, ale chciałbym żeby Curry wrócił. Gra się po to by było emocje i to dla mnie ważniejsze niż wygrana w biegu na 100 metrów z 50-metrowym handicapem na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Może jednak nie będzie źle: Steve Kerr expects Stephen Curry (sprained right ankle) to return on Saturday vs. Memphis. Najs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Good, teraz czas na powrót Dipo i gramy w pełnych składach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Btw dobrze, że nie przetrzymałeś Holidaya, bo srogo napierdala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wiem, że i tak bym go w końcu wyjebał. Po prostu tak mam, że muszę coś robić na FA. Żeby daleko nie szukać, kto po takim meczu jak dzisiejszej nicki wyrzuciłby Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) To mi Ellington pomógł. Dziękuję bardzo. Buła, pojebało Cię? Migusiem mi tu bierz z powrotem swojego steala. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Chciałem żeby Stefek wrócił, ale bez przesady :/ Ostatnia nocka 2017. Będzie ciekawie. Na Nowy Rok życzę sobie szybkiego powrotu Oladipo, tj. już dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 lol, Steph <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Po pierwszych dniach tygodnia 5-4 brałbym w ciemno. Sprawdze dla pewności jeszcze rano, ale jednak Embidem trójek nie wygram. Wszystkiego dobrego w nowym roku, oprócz wygrywania ze mną w FB. yO ! bitches Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 c***owo, Beal wyjebał mecz życia, ruchając tyle asyst. Na tę chwile jest 4-4, ale śmierdzi mi 3-6, a nawet może być 2-7, bo cwebb jakoś w FG napiedala dziś jak zły. Clarksonem i Evansem nie wygram trójek vs Kemba, Redick, Krowington i Batum. Ingram może spi*****ić FG, ale daje szanse powalczyć w ASt (choć będzie fhuj ciężko). Może powinienem wszystkich posadzić na ławie - przynajmniej byłoby wtedy 4-5. Dobra, benc***e Dwighta. Jedna asysta nie jest warta trzech TO's. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) ojp, niezłe wejście w 2018 :/ Było benchować Ingrama, to bym skończył 4-5. Nie sądziłem jednak, że Westbrook praktycznie będzie bez TO's. To mnie zgubiło... przejebac o jedną TO? Boli... c***, trzeba się zmierzyć z tym co jest, a dobrze nie jest. Tydzień temu sytuacja była komfortowa, a teraz mam trudniej niż Chytry. Doskwiera brak Oladipo, która kosztowała mnie 3-6 z cwebbem zamiast 5-4. Lonzo nadal out. W perspektywie formy wyglodniałego Stefka będzie fhuj ciężko. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nie wiem czy powinienem być wkurwiony na mega c***owy schedule czy cieszyć się, że skończyło się tylko na 3-6 i bez straty punktów do Łukasza. W tym tygodniu win or go home. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Fajnie ten Daario Nasaric zaczal grac, szkoda ze nie u mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nie wiem czy powinienem być wkurwiony na mega c***owy schedule czy cieszyć się, że skończyło się tylko na 3-6 i bez straty punktów do Łukasza. W tym tygodniu win or go home. Chytry, czemu chcesz z Pau zrobić Brutusa? Rozumiem, że cztery mecze w gameweeku Cię przekonały, ale Pau nie gra b2b games, więc mam nadzieję, że w środę sobie odpocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 No, pewnie jeden opuści, ale Young po pierwsze miał tylko 2 mecze, a po drugie, gra ostatnio mega gówno. Jęczącego Hiszpana zaraz by ktoś podpierdolił, więc trzeba było działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Wstępnie liczyłem i jeśli nie będzie grać Oladipo, to masz jakieś 4-5 meczów przewagi w tym gameweeku. Oczywiście będę działać na FA żeby zniwelować te różnice, ale nie wiem nawet w które statsy punktować. Teoretycznie w AST powinienem wygrać, ale szło mi dobrze dopóki był Bonzo i Kehinde Babatunde. Moje predicition: 1. FG - ciężko powiedzieć, fart zdecyduje, FT - Twoje, 3 PTS - Twoje, PTS - Twoje (kuleję bez Dipo i przy powrocie Stefka; chyba, że Stefek nadal będzie miał 25 minut restriction), REBS - moje, AST - moje, STL - moje, BLK - moje TO's - Twoje. Wychodziłoby na remis, co biorę w ciemno. BTW wiem, że to nic mi nei da w perspektywie INJ slot dla Lonzo, ale ile czasu mam jeszcze czekać żeby DipThrOat dostał swój INJ. To jest k**** bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 o wreszcie te 2 najwieksze marudy ligi dostaly wpierdol , brawo shavlik brawo cwebb, teraz se najlepiej zremisujcie 2:2 albo 1:1 i c*** wam w dupe na nowy rok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Tomek, to, że koledzy składają ci takie życzenia, nie znaczy, że każdy tak lubi. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Taka cisza, jakby połowa z was sylwestra nie przetrwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi