Lu- Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 nie mam nic wspólnego z ninją! Dobra, dobra... pamiętam, że na drafcie oglądałeś stronę FB Ninja z większym zaciekawieniem niż rozkładówkę Pameli Anderson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 nie ja oglądałem. mam własne tabelki ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Przy kilku okazjach pisałeś, że straciłeś co do mnie nadzieję. Widzisz, opłacało się poczekać : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) nie mam nic wspólnego z ninją! No jak nie masz? Znasz mnie, więc już samo to czyni Cię winnym ;-) Dobra, dobra... pamiętam, że na drafcie oglądałeś stronę FB Ninja z większym zaciekawieniem niż rozkładówkę Pameli Anderson. Loraka nic tak nie kręci jak równe rzędy cyferek... I w przeciwienstwie do Pameli - ninja nie posiłkuje się wstrzykiwaniem silikonu tu i ówdzie ;-) Edytowane 18 Stycznia 2018 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 za to się posiłkuje wyłudzanymi dotacjami na innowacyjny biznes oparty na liczeniu statystyk murzynów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 za to się posiłkuje wyłudzanymi dotacjami na innowacyjny biznes oparty na liczeniu statystyk murzynów Ekskjuz mi????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 tak pisali w wyborczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 To twoj dziennik opiniotworczy? A ja myslalem, ze ty tylko "Bravo Girl" czytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 wykupiłem 2 prenumeraty, to 10% tegorocznej sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Nie no k****, spóźniłem się minutę że wstawieniem Covingtona Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 EDIT: na dobre mi to wyszło jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja tu nawet poświęciłem jeden mecz w tym tygodniu, żeby wziąć Tatuma, a nikt inny go nie licytował, WTF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zakładam, że 21$ dałeś nieprzypadkowo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 wykupiłem 2 prenumeraty, to 10% tegorocznej sprzedaży I dobrze. Ja tam nie oceniam czym sobie buty będziesz wypychał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zakładam, że 21$ dałeś nieprzypadkowo ;] Myślałem, że za 10-15 ktoś się na pewno połasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Inaczej - zakładam, że zakładałeś, iż dam ile mi zostało, czyli 20$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 A nie, nawet nie wiedziałem ile masz. Teraz już martwię się Jendrasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Myślałem, że za 10-15 ktoś się na pewno połasi. Myślałem, że zchodzi z waiversa jutro : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 k****, Harden MVP...pi****le, nie bylo tygodnia kiedy nie zayebal meczyku na 20% oddajac 30 rzutow albo nie robiac 8TO nikt mi nie powie ze to jest top10 playa FB roto - ziomal mi regularnie przejebuje 2 kategorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Kopnę za niego Tatuma, on nic nie kaleczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi