Jendras Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 No ale wtedy to był trochę pech, a teraz dałem ciała. Jeszcze drę mordę, że mnie yahoo wydymało. Co za wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 No ale wtedy to był trochę pech, a teraz dałem ciała. Jeszcze drę mordę, że mnie yahoo wydymało. Co za wstyd. No, wieś w c*** tbh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 No ale wtedy to był trochę pech, a teraz dałem ciała. Jeszcze drę mordę, że mnie yahoo wydymało. Co za wstyd. Wyszło coś jakby cwebb był jak Rocco, Ty jak Jenna Jameson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Kurde, szału nie ma w tej drugiej rundzie: 5:3, 3:6, 5:4, 4:5, 5:4, total 22.5-22.5. Tak z ciekawości - u mnie: 5-3, 3-6, 4-5, 6-3 i 4-5. Total zatem również: 22,5-22,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Btw, Lorak 8 porażek z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 No, wieś w c*** tbh. hmmm... a pierdol się, mieszczański kurwiu. Wyszło coś jakby cwebb był jak Rocco, Ty jak Jenna Jameson. Nie, ja jestem Rocco, tyle że zamiast konkretnego spustu na twarz, skończyłem grzecznie w gumce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 hmmm... a pierdol się, mieszczański kurwiu. Nie zapomnij jeszcze zglosic do yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 U mnie 21:24 Lu, takiego popsutego Ingrama to ja chyba nie chce. Dobry ruch Cwebbem z Dennisem, za długo się czaiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Lorak jest postacia skonczona niczym marian pazdzioch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Lorak gra w keepera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Nie zapomnij jeszcze zglosic do yahoo. Nie potrafię znaleźć formularza kontaktowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 sytuacja wygląda tak, że ostatnio napierdalam do tego udało mi się łyknąć kocura z FA, którego jendras wyjebał na fa, chyba go smog przyćmił. a oprócz tego, że jest kocurem to uzupełnia moją najsłabszą kategorię - 3pt zostanie u mnie na dłużej mimo tego, że Gasol gra jak pizdofon od kilku tygodni to jakoś leci - w tym tygodniu łykam marca, a do końca lutego pukam do podium. Łukasz jak tam?Wziąłem Andersona żeby mi pomógł w trójkach i w 2 meczach nie trafił ani jednej, za to Tim Hardaway się zjawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 do tego udało mi się łyknąć kocura z FA, którego jendras wyjebał na fa, chyba go smog przyćmił. a oprócz tego, że jest kocurem to uzupełnia moją najsłabszą kategorię - 3pt zostanie u mnie na dłużej Tzn kto? BTW, szlfuj sobie, szlifuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Kocurem najwyraźniej jest Darren Collison. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Też musiałem sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Nie nooooooo, to nie mam pytań.... Kocur jak niegdyś MKG, czy ostatnio Jahlil "Wilt" Okafor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Po cichu nasz misiaczek idzie po zasilek , moze jakis playoff draft w kwietniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Cousins zrobil niezly statline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) W moim matchupie z Shavlikiem, FG% wygląda to na pojedynek biegowy kulawego ze ślepym. Collison jednak nie zagrzał miejsca za długo u Buły. Jest za to zwinięty z waiversów jeszcze lepszy Milos ;] Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Tim Hardaway kodowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi