Roger Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Szkoda trochę, bo H2H w 9cat jest świetne i to jest zupełnie inny poziom rozrywki niż fbx. Jak liga przetrwa, to postaram się wrócić na kolejny sezon. Najlepiej zamiast cwebba, soczysty huj mu w dupę za bojkot forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jak liga przetrwa, to postaram się wrócić na kolejny sezon. Najlepiej zamiast cwebba, soczysty huj mu w dupę za bojkot forum ;] Na następny draft Bartek weźmie z airbnb lokal z dodatkowym pokojem i tam będziecie sobie wypłacać zaległe nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 BTW, ładnie Chytry z nim przycelowałeś, chyba największy steal z FA w tym sezonie. Co ciekawe, około rok temu jak robił ~35fp w FBX to chciałem go jak najszybciej sprzedać, póki był cokolwiek warty. Ostatecznie skończyłem z Fariedem i byłem z siebie bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Lu, może bym i dał, bo ten hajs co zostanie po sezonie szczęścia nie daje. W mojej obecnej sytuacji mogłem wyjebac za niego Onylyka, który od czasu jak go mam to przestał grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Marcin, coś ty odjaniepawlił wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Mam chyba najgorszy tydzień i prowadzę 5-4. Lorak, weź się do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 No Ingles, no points ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Hehe, jutro możemy być świadkami niespotykanego zdarzenia, skoro gra Dwight - PeWee będzie mieć wyższe FG% niż moje FT%. Na razie jest w zasadzie na remis ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Mam chyba najgorszy tydzień i prowadzę 5-4. Lorak, weź się do roboty. weź mnie nie denerwuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Do kwietnia skończył się w styczniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Siema. Mam pomór w domu. O 4 w nocy na pogotowiu z dzieckiem 7 miesięcznym (zapalanie krtani). Ja na antybiotyku. Moja stara od 2 tygodni leczy wirusy. Pierwszy raz od 15 letniej przygody z fantasy mogę powiedzieć (oprócz paru razy kiedy się najebałem), że dopadło mnie życie. Jak byś grał fair to też nie wystaw dwóch kolesi. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez PeWee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Marzec niby taki miałeś być biedny i połamany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 I tak cię raczej nie ogram , mimo że jak się okazało ty masz większy szpital, może cię w points przeskocze o ile pojebany Williams nie ciepnie 70ciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 2 mecze więcej masz do końca tygodnia i 2 pkt straty, jeśli Polski Młot nie walnie jakiegoś występu typu 2pkt, to pewnie będzie 4-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Trzymać LaVine'a przez cały sezon na IL, żeby go wywalić po pierwszym meczu sezonu. Nie kumam. Kwiecień, zdrowia w domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja jebie. Jakby wcześniej dali znać, że Warren nie gra to bym wypierdolił tego leszcza na ryj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dzięki, Lorak, za tego Bendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jakby wcześniej dali znać, że Warren nie gra to bym wypierdolił tego leszcza na ryj. jakbym wiedzial ze beasley po tym jak napierdalal jak dzik nagle dostanie 2x po 10 minut to wiesz... ;] Lu zobacze tego Paytona tez, moze cie powkurwia rownie mocno co moj czarnuch Jrue ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Marzec, zaimponowałeś mi w tej chwili, naprawdę. Elfrida możesz spokojnie brać, ale zupełnie serio myślę, że Ciebie będzie wkurwiać. Raz zagra 22 minuty i zrobi 4-2-3, drugi raz 35 minut i wykręci 20-5-7. Poza tym będzie Cie kaleczyć w FT i 3PTS. Jrue był lepszy... ale nie gniewam się już. Dzięki Jrue urwałeś punkt Chytremu, a to bezcenne :] Zaczynam matchup z Bułą i nie widzę po drugiej stronie Jahlila. Why, Buła why ????????!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 jakbym wiedzial ze beasley po tym jak napierdalal jak dzik nagle dostanie 2x po 10 minut to wiesz... ;] Bo Beasley to jest jawny scrub, i tak dostał te 10 minut za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi