ignazz Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 W dniu 2.11.2023 o 12:26, Julka33 napisał(a): Witam, chciałabym przejąć jedną z wolnych organizacji. Chyba już wiem. Bierz lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Lakers ktoś u nas prowadzi czy jak to wygląda? bo oni powinni się zainteresować wzmocnieniami i włączeniem walki o mistrzostwo. tu nie ma czasu na czekanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): Lakers ktoś u nas prowadzi czy jak to wygląda? bo oni powinni się zainteresować wzmocnieniami i włączeniem walki o mistrzostwo. tu nie ma czasu na czekanie. Jordan Poole chcesz im wcisnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 15 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Jordan Poole chcesz im wcisnąć ? nie mam zamiaru go oddawac dalej cieszy sie zaufaniem organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 30 minut temu, człowiek...morza napisał(a): nie mam zamiaru go oddawac dalej cieszy sie zaufaniem organizacji Podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 W dniu 11.11.2023 o 12:50, człowiek...morza napisał(a): Lakers ktoś u nas prowadzi czy jak to wygląda? bo oni powinni się zainteresować wzmocnieniami i włączeniem walki o mistrzostwo. tu nie ma czasu na czekanie. Bez urazy, ale lepiej dla Lakers bym prowadził ich wchodząc na forum raz na miesiąc, niż by przejąć je miał ktoś rodzaju pewnego GMa, co dostał po Woodenie team po zdobyciu tytułu w 2019 i od tego czasu Knicks to równia pochyła, a ruchy typu zamiana tercetu Irving-Kawhi-Davis na rozpacz fanów oglądających duet Jordan Poole - LaMelo Ball to byłoby coś strasznego w tak misternie budowanych LAL. Na chwilę obecną żadnych wymian Lakers nie potrzebują, radzą sobie wstępnie w tym sezonie znacznie lepiej niż myślałem i tu naprawdę nie ma co mieszać dla samego mieszania. A oferty transferowej nikt mi złożył żadnej, jak dostanę powiadomienie na poczcie, że przyszło PM to odpowiem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 13 minut temu, january napisał(a): Bez urazy, ale lepiej dla Lakers bym prowadził ich wchodząc na forum raz na miesiąc, niż by przejąć je miał ktoś rodzaju pewnego GMa, co dostał po Woodenie team po zdobyciu tytułu w 2019 i od tego czasu Knicks to równia pochyła, a ruchy typu zamiana tercetu Irving-Kawhi-Davis na rozpacz fanów oglądających duet Jordan Poole - LaMelo Ball to byłoby coś strasznego w tak misternie budowanych LAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 2 godziny temu, january napisał(a): Bez urazy, ale lepiej dla Lakers bym prowadził ich wchodząc na forum raz na miesiąc, niż by przejąć je miał ktoś rodzaju pewnego GMa, co dostał po Woodenie team po zdobyciu tytułu w 2019 i od tego czasu Knicks to równia pochyła, a ruchy typu zamiana tercetu Irving-Kawhi-Davis na rozpacz fanów oglądających duet Jordan Poole - LaMelo Ball to byłoby coś strasznego w tak misternie budowanych LAL. Na chwilę obecną żadnych wymian Lakers nie potrzebują, radzą sobie wstępnie w tym sezonie znacznie lepiej niż myślałem i tu naprawdę nie ma co mieszać dla samego mieszania. A oferty transferowej nikt mi złożył żadnej, jak dostanę powiadomienie na poczcie, że przyszło PM to odpowiem i tyle. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Wolę się upewnić (Julian Strawther ofk): dla własnych 2nd rounderów wersja pod tytułem - podpis na two-way (po 1T) -> umowa 3+1 TO z wyjątku na 2nd roundery po 2T jest u nas ok? Edytowane 25 Grudnia 2023 przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 (edytowane) 32 minuty temu, january napisał(a): Wolę się upewnić (Julian Strawther ofk): dla własnych 2nd rounderów wersja pod tytułem - podpis na two-way (po 1T) -> umowa 3+1 TO z wyjątku na 2nd roundery po 2T jest u nas ok? o to ja sie podlączam jaka oferte najdluzsza z wyjatku moge dac camarze? 3+TO? Edytowane 25 Grudnia 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 42 minuty temu, january napisał(a): Wolę się upewnić (Julian Strawther ofk): dla własnych 2nd rounderów wersja pod tytułem - podpis na two-way (po 1T) -> umowa 3+1 TO z wyjątku na 2nd roundery po 2T jest u nas ok? Tegoroczny wybór z draftu, tak? Jeśli tak to ok. Po trzech latach RFA. Po czwartym UFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Jak wygląda w końcu sytuacja z extension w trakcie sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 W dniu 22.04.2021 o 12:09, Eld napisał(a): JEDEN TEAM - MAX 1 POST Przypominam o tej zasadzie w Trade Block - żeby potem nie było, usuwam podwójne posty zaczynając od najstarszych A wystarczy samemu usunąć / edytować 14 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Jak wygląda w końcu sytuacja z extension w trakcie sezonu? 5.16: Extensions W (...) Extension można również negocjować w trakcie trwania sezonu podczas rund FA między okienkami. Dzięki temu zespół może dogadać się z zawodnikiem zanim trafi na rynek FA - oczywiście jest to poddanie głosowaniu wedle standardowych zasad. 16.5: Extension mogą zaczynać się od 140 % poprzedniego salary lub 120 % średniej salary zawodnika (w zależności, które wyższe). Zawodnik może zrobić opt out i podpisać niższe niż wynosiło jego PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Kto się opiekuje Suns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Spurs pragną przedstawić extension OG który ma PO za rok. Czy mogę prosić o głosowanie na temat odrzucenia opcji i przedstawić ofertę na 4 lata dlatego fantastycznego role playera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 6 minut temu, ignazz napisał(a): Spurs pragną przedstawić extension OG który ma PO za rok. Czy mogę prosić o głosowanie na temat odrzucenia opcji i przedstawić ofertę na 4 lata dlatego fantastycznego role playera? Bedzie okienko na FA niedlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Bedzie okienko na FA niedlugo. To proszę wtedy o głosowanie nad przyjęciem lub nie $ 18 544 640 PO Spurs wyceniają wyżej kontrakt gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 21 godzin temu, ignazz napisał(a): To proszę wtedy o głosowanie nad przyjęciem lub nie $ 18 544 640 PO Spurs wyceniają wyżej kontrakt gracza Oferując mu extension, wystarczy dodać, że oferta uwzględnia odrzucenie PO w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Szybkie pytanie czy biorąc pod uwagę ze gracz ma wpisane 18.500.000 (OG) to czy dozwolone jest zaproponować mu 30.000.000$/za sezon. Wiem ze gdzieś są jakieś procenty możliwe do użycia wiec czy 120-000-000/4 byłoby legalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 @karpik @LAF @ozzy110 proszę o w miarę sprawne potwierdzenie czy Jay Huff to kontrakt minimalny. Wydaje mi się ze tak, ale chciałbym się upewnić. Obecnie jest w arkuszu nuggets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi