Alonzo Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): to zrob tak Ball McBride Jones ale czy ty rozumiesz, ze w ten sposob wprowadzasz w blad innych gm'ow? ja mam swoja rotacje i tyle. i tak cche zeby wygladala moja czesc arkusza, bo tak bede grał McBride wraca zaraz? Jeżeli nie, to nie rób zamętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) 12 minut temu, Alonzo napisał(a): W Komunikacie jest info że wprowadziliśmy takie cos na próbę w arkuszu - obaczymy czy się przyjmie i jak się będzie sprawdzać. Oczywiście możesz grać takim graczem tyle ile sobie życzysz, ale GMowie mają sygnał, że takowy gracz gra jednak mniej niż te przysłowiowe 10min w trymestrze. Tu już kwestia interpretacji, czy głosujący uwzględniają Twoja argumentację, czy nie. ja to bym wprowadził zasadą malowania czerwonym kasztanów. i pierwszym ktory by został pomalowany byłby draymond green dalibysmy innym gm'om wyrazny sygnal, ze to aktalnie typowy kasztan z ujemnym impactem i żeby nie zmylili się jego nazwiskiem na ktorym jedzie Edytowane 12 Marca przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) Może bym się i zaśmiał ale przypomniałem sobie że sa GM którzy w sposób uporczywy i powtarzalny odmawiają robienia opisów. Unikają niektórzy GM tym samym szerszej dyskusji o chociażby minutach gry. Dał bym szanse takiej nowince technicznej. W sumie pomaga ona też tym bardziej roztargnionym w robieniu ocen. A jak to by uruchomiło więcej dyskusji o tych czerwonych graczach to tym lepiej. Edytowane 12 Marca przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ja to bym wprowadził zasadą malowania czerwonym kasztanów. i pierwszym ktory by został pomalowany byłby draymond green dalibysmy innym gm'om wyrazny sygnal, ze to aktalnie typowy kasztan z ujemnym impactem i żeby nie zmylili się jego nazwiskiem na ktorym jedzie Urzekła mnie Twoja historia, ale to Mobley dziwnym trafem jest wymieniany wśród tegorocznych zawodów więc tegez;) Swoją radosną twórczość możesz przedstawiać w opisach, a ideą tych rotacji w arkuszu jest jakaś próba obiektywnego wykazania kto w ogóle grał coś w danym trymestrze. Każdy pomysł który będzie nam w tym mógł pomóc jest oczywiście mile widziany. Edytowane 12 Marca przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia W jaki sposób można przekonwertować u nas Kontrakt NBA na 3x3? ;))) Sochan właśnie wybrał Londyn stąd pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia @Alonzo czas na opisy za długi, a na głosy za krotki w kontekście proporcji. Głosowanie jest znacznie ważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 1 minutę temu, january napisał(a): @Alonzo czas na opisy za długi, a na głosy za krotki w kontekście proporcji. Głosowanie jest znacznie ważniejsze. Raczej i tak należy oczekiwać głosowań w łikend w ostatnich dniach na nie. Teraz tez po łikendzie jest jeszcze czas na ostatnie poprawki. W poprzednim sezonie z powodu małej ilości opisów wydłużaliśmy terminy. Ogólnie względem poprzedniego sezonu ucięliśmy po jednym dniu na opisy w play inach - są 3 zamiast 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Raczej i tak należy oczekiwać głosowań w łikend w ostatnich dniach na nie. Teraz tez po łikendzie jest jeszcze czas na ostatnie poprawki. W poprzednim sezonie z powodu małej ilości opisów wydłużaliśmy terminy. Ogólnie względem poprzedniego sezonu ucięliśmy po jednym dniu na opisy w play inach - są 3 zamiast 4. O RS mówię, zróbcie głosowanie od 21.04. Jak ktoś spóźniony dorzucić opis to się nic nie stanie. A na głosy im więcej czasu tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 13 minut temu, january napisał(a): O RS mówię, zróbcie głosowanie od 21.04. Jak ktoś spóźniony dorzucić opis to się nic nie stanie. A na głosy im więcej czasu tym lepiej Tak, wiem że o Regularze piszesz, ale dłuższy czas na głosowanie January nie działa. Ogólnie to Ty głosujesz jako pierwszy czy to w 1T, czy to w 2T. W tym sezonie wyglądało to tak (w obu po 16 głosów) : 1T: 4 I - 3 głosy (Twój, Marcusa i mój) 5 I - 1 głos 6 I - 11 głosów 7 I - 1 głos (juz po terminie, ale zaliczony) 2T: 25 II - 1 głos (Twój) 26 II - 1 głos (Ernie) 27 II - 5 głosów 28 II - 1 głos 1 III - 8 głosów 4 dni (w tym łikend) jest ok. W te 2 dni o których piszesz byłby pewnie tylko Twój głos i może jeszcze 1-2 osoby, a większość GMów i tak dopiero w łikend by głosowała. Wrzucisz swoje głosy w czwartek, to i tak będziemy mieli akurat na łikend dyskusje o bilansach. Może @karpik też wrzuci swoje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia W dniu 10.04.2026 o 10:04, Alonzo napisał(a): Tak, wiem że o Regularze piszesz, ale dłuższy czas na głosowanie January nie działa. Ogólnie to Ty głosujesz jako pierwszy czy to w 1T, czy to w 2T. W tym sezonie wyglądało to tak (w obu po 16 głosów) : 1T: 4 I - 3 głosy (Twój, Marcusa i mój) 5 I - 1 głos 6 I - 11 głosów 7 I - 1 głos (juz po terminie, ale zaliczony) 2T: 25 II - 1 głos (Twój) 26 II - 1 głos (Ernie) 27 II - 5 głosów 28 II - 1 głos 1 III - 8 głosów 4 dni (w tym łikend) jest ok. W te 2 dni o których piszesz byłby pewnie tylko Twój głos i może jeszcze 1-2 osoby, a większość GMów i tak dopiero w łikend by głosowała. Wrzucisz swoje głosy w czwartek, to i tak będziemy mieli akurat na łikend dyskusje o bilansach. Może @karpik też wrzuci swoje;) Alonzo masz mnie na ignorze albo masz pełną skrzynkę. Odblokuj mnie proszę lub skrzynkę, bo mam ważne informacje dla ciebie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Alonzo masz mnie na ignorze albo masz pełną skrzynkę. Odblokuj mnie proszę lub skrzynkę, bo mam ważne informacje dla ciebie na priv. Niech ktoś to zacytuje, żeby odczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Alonzo masz mnie na ignorze albo masz pełną skrzynkę. Odblokuj mnie proszę lub skrzynkę, bo mam ważne informacje dla ciebie na priv. @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 9 minut temu, ignazz napisał(a): @Alonzo nie ma go, uciekl po game-winnerze wielkego lamelo w pape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 6 minut temu, człowiek...morza napisał(a): nie ma go, uciekl po game-winnerze wielkego lamelo w pape Którego tak naprawdę nie powinno być na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 12:48 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:48 Cześć, prośba o informację jak liczymy graczy typu Siakam ? Gm pisze w opisie ze zagrał we wszystkich meczach, ja widzę 11 w bbref. Czy idąc tym tokiem myślenia JJJ mogl grac w całym t3 a Atlanta robi 25-2 ? Jak to jest/jak było oceniane wcześniej w poprzednich latach? Prosba o rozjaśnienie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Piątek o 12:56 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:56 (edytowane) 9 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Cześć, prośba o informację jak liczymy graczy typu Siakam ? Gm pisze w opisie ze zagrał we wszystkich meczach, ja widzę 11 w bbref. Czy idąc tym tokiem myślenia JJJ mogl grac w całym t3 a Atlanta robi 25-2 ? Jak to jest/jak było oceniane wcześniej w poprzednich latach? Prosba o rozjaśnienie tematu. Według własnego uznania i rozumu. JJJ to chyba sobie zrobił operacje więc kompletnie odrębny przypadek akurat sobie wybrałeś do porównań. Edytowane Piątek o 12:58 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Piątek o 12:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:59 8 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Czy idąc tym tokiem myślenia JJJ mogl grac w całym t3 Jeśli mówimy o JJJ co poszedł do JAzz to on akurat nie miał wymyślonej kontuzji tylko w czasie badań medycznych medycy Jazz odkryli mu coś w kolanie . Jakiś przerost. Na własną prośbę zagrał 3 mecze z Jazz bo chciał sprawdzić jak mu się będzie grało z Laurim i Keyonte a potem poszedł pod nóż. Ta operacja by go nie ominęło . Mogli to robić latem ale uznano ,ze lepiej zrobić to teraz by od sierpnia bym mógł brac normalnie udział w treningach Więc nie jestem radnym ale on akurat nie grał bo rzeczywiście miał dolegliwość wymagającą operacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 13:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:02 Czyli mógłby dograć do końca sezonu jesli grałby o najwyższą stawkę jak rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Piątek o 13:06 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:06 2 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Czyli mógłby dograć do końca sezonu jesli grałby o najwyższą stawkę jak rozumiem. Jeśli rozmawiamy o faktach a nie gdybaniu to nie grał bo musiał mieć operację . Czy uniemożliwia mu całkowicie grę no nie ale fakt jest faktem ,ze było ryzyko ,ze dalsze granie z tym może sprawić większy kłopot. Medycy Jazz chcieli go od razu połozyć na stół. On sam poprosił o możliwosć grania więc ja tylko podaje fakty a gdybanie zostawiam Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Piątek o 13:06 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:06 4 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Czyli mógłby dograć do końca sezonu jesli grałby o najwyższą stawkę jak rozumiem. Tak Jakby Twoja w tym rola by nas przekonać do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi