człowiek...morza Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 15 minut temu, Eld napisał: Nigdy. Była już o tym dyskusja, a nawet głosowanie i większość opowiedziała się 'przeciw'. Szczegóły są w odpowiednim temacie w archiwum. fatalna, wbrew logice decyzja, która obraza inteligencje uczestnikow tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) 25 minut temu, człowiek...morza napisał: fatalna, wbrew logice decyzja, która obraza inteligencje uczestnikow tej gry Daruj sobie personalne wycieczki do uczestników gry. Zamiast uszanować zdanie większości ogółu to jak zwykle CM Einsteinem ze 190 IQ, klękajcie narody i wszyscy go słuchajcie. Jesteś nudny jak flaki z olejem. 31 minut temu, january napisał: Nom, ale z tym przedłużaniem o 48h od każdej ostatniej oferty dla waivera to coś Wam tutaj grubo nie wyszło, przemyślcie tu ulepszenie na przyszłość. Tutaj ja mogłem popłynąć bo nigdy ani nie brałem udziału w waivers, ani tego nie organizowałem więc po prostu zrobiłem to na czuja. Możesz mi przypomnieć jak było w latach poprzednich. a od T2 będzie jak należy. Edytowane 28 Lutego 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Rozumiem, że jeśli Regis zdjął Guya z waivers to mi się w dead money liczy tylko jego 1 trymestr tego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 6 minut temu, cvbe napisał: Rozumiem, że jeśli Regis zdjął Guya z waivers to mi się w dead money liczy tylko jego 1 trymestr tego sezonu? Nie, Guya zwolniłeś w środę, a Regis zaproponował mu kontrakt w niedzielę - minęły ponad 4 doby (chyba tylko do 48h by go przejął); Po sezonie January odejmie pewnie 20% kontraktu Guya od Twojego salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, Alonzo napisał: Nie, Guya zwolniłeś w środę, a Regis zaproponował mu kontrakt w niedzielę - minęły ponad 4 doby (chyba tylko do 48h by go przejął); Po sezonie January odejmie pewnie 20% kontraktu Guya od Twojego salary. Aaa to szkoda. Ale 20% to zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 13 minut temu, Alonzo napisał: Nie, Guya zwolniłeś w środę, a Regis zaproponował mu kontrakt w niedzielę - minęły ponad 4 doby (chyba tylko do 48h by go przejął); Po sezonie January odejmie pewnie 20% kontraktu Guya od Twojego salary. To ja mam pytanie w takim razie bo teoretycznie Eld mi powiedział właśnie o tych 20% z salary - ale skoro Shevcu zgarnął Obiesie zanim minęły 48h to nie powinien w takim razie w całości zejść z salary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 3 minuty temu, Szulim napisał: To ja mam pytanie w takim razie bo teoretycznie Eld mi powiedział właśnie o tych 20% z salary - ale skoro Shevcu zgarnął Obiesie zanim minęły 48h to nie powinien w takim razie w całości zejść z salary? Dokładnie tak się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 okey, no to @Eld co to za wprowadzanie mnie w błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 13 minut temu, Szulim napisał: okey, no to @Eld co to za wprowadzanie mnie w błąd? Nie ma za co. A tak na serio to w sprawach finansowych, wyjątków i odcinania kasy z payrollu zapraszam w pierwszej kolejności do @Alonzo i @january oraz @MarcusCamby. Ja mam dość zabawy z arkuszem, modowaniem i z kilkoma innymi rzeczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Panowie Radni, dobrze rozumiem, że jak Teague, który został zwolniony przez rl Orlando, do 9 kwietnia nie znajdzie nowego zespołu to nie będę mógł z niego korzystać w beGM i będzie wykreślony w arkuszu? Edytowane 28 Marca 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: Panowie Radni, dobrze rozumiem, że jak Teague, który został zwolniony przez rl Orlando, do 9 kwietnia nie znajdzie nowego zespołu to nie będę mógł z niego korzystać w beGM i będzie wykreślony w arkuszu? Korzystać będziesz mógł, tylko zależy jak Ci ktoś go policzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: Korzystać będziesz mógł, tylko zależy jak Ci ktoś go policzy Jako doświadczonego weterana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 49 minut temu, Braveheart22 napisał: Panowie Radni, dobrze rozumiem, że jak Teague, który został zwolniony przez rl Orlando, do 9 kwietnia nie znajdzie nowego zespołu to nie będę mógł z niego korzystać w beGM i będzie wykreślony w arkuszu? Nie gra w RL = nie gra u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 3 minuty temu, Eld napisał: Nie gra w RL = nie gra u Ciebie. Czyli u mnie Horford też nie gra a kilka drużyn gra w sześciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Zawsze można sprowadzić nowy nabytek Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 5 minut temu, cvbe napisał: Czyli u mnie Horford też nie gra a kilka drużyn gra w sześciu? Gra bo to klasyczny shutdown, a nie waive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 4 minuty temu, january napisał: Można łączyć w tym sezonie w wymianach pozyskanych graczy po 1t? Bo umknęło mi czy to gdzieś pisze. Można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Eld czemu link arkuszowy wywaliło do archiwum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 8 minut temu, Braveheart22 napisał: @Eld czemu link arkuszowy wywaliło do archiwum?? Nie myślałem, że ktoś z tego korzysta jeszcze. Przywrócę później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Do kiedy można podpisywać FAs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi