karpik Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 !!! UWAGA !!!NASTĄPIŁA ZMIANA TERMINU TWO-WAYOWEGO WĘŻYKA. WĘŻYK STARTUJE 16.10, czyli dzień po dacie kiedy trzeba podjąć decyzję co do niegwarantowanych kontraktów. Zatem Kalendarz: 16.10 Picki 1-5 17.10 Picki 6-10 18.10 Picki 11-15 19.10 Picki 16-20 20.10 Picki 21-25 21.10 Picki 26-30 22.10 Picki 31-35 23.10 Picki 36-40 24.10 Picki 41-45 25.10 Picki 46-50 26.10 Picki 51-55 27.10 Picki 56-60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 No Panowie, jeden mały kocur jest jeszcze do wyjęcia z FA. Chciałem go pozyskać w wymianie i nawet dać 2nd roundera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Nie wiem gdzie to napisać ale napiszę tu. Allonzo trier otrzymuje gwarantowany kontrakt na sezon 18/19 dzięki czemu cavs zamykają skład na najbliższy sezon. Pozostałym zawodnikom trenującym z zespołem serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Nie wiem gdzie to napisać ale napiszę tu. Allonzo trier otrzymuje gwarantowany kontrakt na sezon 18/19 dzięki czemu cavs zamykają skład na najbliższy sezon. Pozostałym zawodnikom trenującym z zespołem serdecznie dziękuję. Nie musisz nigdzie ogłaszać, że nie zwalniasz Triera, po 15.10 jego kontrakt sam się zagwarantuje. Po prostu zwolnij w odpowiednim temacie pozostałych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Justise Winslow said he believes he is “getting close” to an agreement on a contract extension by Monday’s NBA deadline… “There’s been talks. We’re getting close,” Winslow said… “I think it should get done.” ciekaw jestem o jaką sumę się rozchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 ciekaw jestem o jaką sumę się rozchodzi. Założe się że o naście baniek na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 ciekaw jestem o jaką sumę się rozchodzi. 39/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 39/3 a 3 rok to team option... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 a 3 rok to team option... Ile mu CM dawał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Ile mu CM dawał? 42/4, dlatego też to nie przeszło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Fajny pick eMeSa. Lubie Welsha i uwazam, ze ma szanse utrzymac sie w lidze. W UCLA nie wydawal sie slabszy od Leafa, ktory poszedl w 1 rundzie(sick!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Chyba Cambeus ( skąd pomysł, by mnie tak nazywać swoją drogą? ) miał rację co do Dinwiddie. W RL NBA dostał 34/3 i czytam właśnie, że środowisko NBA jest zdanie, że to steal Nets. Przypomnę, że Jasiek po kilku stronach dyskusji z mną dostał go za ledwie MLE. Panowie, uczmy się na błędach i nie dajmy się zwieść gawędziarzowi Januaremu przy pierwszym trymestrze głosowań. Znowu będzie nawijał makaron na uszy, mataczył, koloryzował, czarował, ale trzeba brać to co on mówi mocno przed nawias. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Za to ja zaliczyłem mega przechwyt z warrenem. Nie spodziewałem się ze zacznie tak naparzac z dystansu w tym sezonie. Juz oddal tyle trojek co przez caly poprzedni sezon i trafił ich 2 razy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Warren gra doskonały sezon. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Warren gra doskonały sezon. Gratulacje. Rose rownież, a miałem go na kampie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Nie bądźmy psem ogrodnika. Czasem ktoś przystealuje gracza i nie mam z tym problemu aby to był wizjoner z Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Wracając do Warrena, pamiętam że ktoś tu podpowiadał kungfu żeby go nie wyrównywał no i został ze Snellem Edytowane 14 Grudnia 2018 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 a nie jest tak, ze Spencer nie kogl dostac wiekszej kasy? Ktos pisal o tym tu na forum, ze w zwiazku z czyms am moze dostac i tak maks 11 mln na sezon czy cos takiego. To w watku Nets zdaje aie bylo, obile nix nie pomylilem oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wracając do Warrena, pamiętam że ktoś tu podpowiadał kungfu żeby go nie wyrównywał no i został że Snellem To był BMF:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 kolo był słaby w tamtym sezonie, teraz jest średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi