Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Może inaczej. Oferty Rappara zostały anulowane w momencie gdy Rappar pożegnał się z zabawą. Po miesiącu bądź dwóch spamowania na PW żeby dał jakikolwiek znak życia i czy chce dalej brać udział w zabawie. Natomiast na zrezygnowanie z "ochrony" dla nowych gm nie możemy sobie pozwolić. Początek swój ma w momencie, gdy nowo przyjęty do zabawy użytkownik zaczął rozdawać swoją drużynę w zamian za nic (dosłownie nawet!) próbując oddawać 25 mln kontrakt CJM za ludzi wybranych w końcówce draftu i nie reagując na żadne PW. Potem po prostu zniknął bez słowa tłumaczenia, a te kilka umów trzeba było odkręcać, bo było to jakieś trollkonto które już nigdy na forum się nie zalogowało. Poza tym, jak sam zauważyłeś, realia beGM i NBA powoli się rozjeżdżają, a więc różna jest też wycena zawodników, kontraktów i picków, są inne trendy. Nowa osoba dołączająca do zabawy wręcz nie ma możliwości zapoznania się wcześniej z nimi, a więc jakieś delikatne wskazówki i pomoc kogoś z rady bądź poprzedniego gma jest jak najbardziej na miejscu Przy okazji wydaje mi się, że odbiegamy trochę od tematu, a chyba wszystko już wyjaśniliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 A możecie anulować wymianę z Griffinem? Byłem wtedy trollkontem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 hmm trochę brak czasu mnie ostatnio boli ktos może wrzucić listę wolnych agentów i tych będących RFA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 hmm trochę brak czasu mnie ostatnio boli ktos może wrzucić listę wolnych agentów i tych będących RFA? Wszystko jest w arkuszu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 #FakeNews nie można handlować graczem bez kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Pomijając już szanse na powodzenie MC w głosowaniu, to jeżeli byli z Leszczurem dogadani co do s'n't to ja nie widzę powodów, aby to anulować. Tym bardziej, że zarówno on, jak i inni GM w to zaangażowani mogli poczynić inne ruchy z tym związane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Davis > Harden i mecze mam Blake Griffina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 GM Atlanty spytany o te sytuacje, powiedzial ze nie zna szczegolow, ale jego zdaniem nowy zarzad Bostonu powinien uszanowac wiazace decyzje poprzednika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Przeciez to snt to juz bylo z 2 miesiace temu dogadane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Davis > Harden i mecze mam Blake Griffina Wiem, wiem... Davis over Harden 50 meczy Griffina over Capela T. Jones over Gordon. Jak ja to kuźwa dobrze znam...☺ Edytowane 5 Lipca 2018 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Szykuje się dobre dymanko na FA niektórych GM-ów...Marcus powinien do julka przeslac skan oferty i głosujemy to. Przecież Boston to tylko Brown i źródło do przebudowy...przecież Feorge nie zakochał się w Bostonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Szykuje się dobre dymanko na FA niektórych GM-ów...Marcus powinien do julka przeslac skan oferty i głosujemy to. Przecież Boston to tylko Brown i źródło do przebudowy...przecież Feorge nie zakochał się w Bostonie... Zakochał się w gmie thunder:) pewnie dlatego kucio zmienil klub:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 I dlatego wykazywał się taką małą aktywnością ostatnio w robocie papierkowej przed FA. Wiadomo jak jest na początku Gm spurs jest gotowy kontynuować rozmowy w sprawie Leonarda.Rozważana jest kusząca oferta i tu zaskoczenie zespołu z zachodu.Oferta wymaga wygładzenia ale wysoka kultura osobista gm z drugiej strony jest bardzo pomocna. tak nas przekonywałeś, że KL zostanie na supermaxie, a jak już pewnie sporo przekonałeś to go oddajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Bardzo ujęła mnie wysoka kultura osobista. Grupa gm to jednak niewielka zamknięta grupa niejako rodzina i docinki jednozdaniowe nie są miłe widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Bardzo ujęła mnie wysoka kultura osobista. Mogłes nie pisać że z zachodu. Przestraszyłbys januarego że to ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie zamierzam nikogo straszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jazz? Kibicowałbbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 jako osoba, ktora pisala z zapewne z kazdym z Was, tylko te dwie kandydatury mi pasuja jakbym mial strzelac, to albo Ayton, albo Lillard w Spurs Ponoć w Oakland zablokowano połączenia przychodzące z Minnesoty były ale slowem klucz jest tu WYSOKA KULTURA Jestem wysoki i napisałem "cześć" i "pozdrawiam" Gdzieś się kruk zapodział, Ignazz. Ponów fax z tą umową za Dedmona i Shauna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi