fluber Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 22 minuty temu, Wooden napisał: Ktoś mądry mi wytłumaczy po co po reofertach jest ten tydzień wolnego? Zeby kazdy zdazyl zaglosowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 3 godziny temu, Eld napisał: Bonus. SF, ale również z powodzeniem gra na SG, lat 26, 40% za 3 przy 2,8 3PA, eFG 56,8%, 59,6% TS, mistrz RL NBA z Toronto Raptors nieoficjalnie poprosił zarząd o możliwości poszukania mu nowego domu kiedy tylko trafi do nas w wymianie. Dodatkowo, jest na bardzo, ale to bardzo przyjemnym kontrakcie. Panie i Panowie Norman Powell Właśnie się zastanawiałem gdzie poleciał Norman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 glosowanie jawne czy tajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Zaraz zaraz. Czy to jest ten sam Nunn któremu nie przedstawiłem QO? W dniu 30.06.2019 o 18:21, Eld napisał: OKC już gdzieś pisali ( chyba w temacie o TO ) ale dla formalnosci. Ani Nunn ani Dorsey nie dostają QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Zaraz zaraz. Czy to jest ten sam Nunn któremu nie przedstawiłem QO? Otóż tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 5 minut temu, ozzy110 napisał: Otóż tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Rok temu Bogut podobnie odpuścił Derricka Jonesa na co tak wytrawny gracz jak MarcusCamby tylko czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Rok temu Bogut podobnie odpuścił Derricka Jonesa na co tak wytrawny gracz jak MarcusCamby tylko czekał Pomóż mi osuszyć łzy i sprawdź PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 21 minut temu, ozzy110 napisał: Max od Knicks dla Butlera To sobie samemu dorzucić czy jeszcze będzie aktualizowana ta rozpiska do kopiowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 8 minut temu, january napisał: Co Wyście Radni wymyślili z dopuszczaniem źle złożonych ofert to ja nie wiem. Tak samo mógłbym się czepiać ciebie o brak podania konkretnych sum przy twoich ofertach. Oferty Kings i Knicks dla Butlera i Porzingisa to były maksy, więc zapisałem je jako maksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 13 godzin temu, Eld napisał: Na ten moment real Heat, żeby podpisać Haslema lub kogokolwiek będą musieli zwolnic właśnie Nunna lub Matena (ich kontrakty 1 sierpnia staja się w większym stopniu, ale jeszcze nie całkiem gwarantowane) - tak wygląda aktualnie sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) @ozzy110 już mi się nie chce ciągnąć tej sprawy Kyrie, ale tworzysz jakiś niebezpieczny precedens, kiedy nie składając oferty można ją złożyć po czasie poprzez komentarze w temacie. Proponowałem głosowanie tak/nie nad tym i możliwość złożenia przez c_m 4+1 w drugiej turze, co i tak trzeba będzie wprowadzić za rok, to mi powiedziano, że nie da się bo regulamin. A Ty wymyślasz, że można złożyć ofertę, której się nie złożyło i to jest już zgodne z regulaminem. Pomyślałeś co będzie jak ktoś następnym razem też "zapomni"? Przecież też trzeba to będzie wtedy uznać... Edytowane 16 Lipca 2019 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 17 minut temu, karpik napisał: @ozzy110 już mi się nie chce ciągnąć tej sprawy Kyrie, ale tworzysz jakiś niebezpieczny precedens, kiedy nie składając oferty można ją złożyć po czasie poprzez komentarze w temacie. Proponowałem głosowanie tak/nie nad tym i możliwość złożenia przez c_m 4+1 w drugiej turze, co i tak trzeba będzie wprowadzić za rok, to mi powiedziano, że nie da się bo regulamin. A Ty wymyślasz, że można złożyć ofertę, której się nie złożyło i to jest już zgodne z regulaminem. Pomyślałeś co będzie jak ktoś następnym razem też "zapomni"? Przecież też trzeba to będzie wtedy uznać... ja ogolnie mam podobne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 @ozzy110 Głosujmy tego Irvinga w II rundzie, przy 4+1 PO to tylko formalność, a nie tworzymy precedensu, bo za rok toś się znów może powoływać na Irvinga wg mnie to najrozsądniejsze rozwiązanie. Nie ma poszkodowanych i nie ma precedensu. win - win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 17 minut temu, Alonzo napisał: @ozzy110 Głosujmy tego Irvinga w II rundzie, przy 4+1 PO to tylko formalność, a nie tworzymy precedensu, bo za rok toś się znów może powoływać na Irvinga wg mnie to najrozsądniejsze rozwiązanie. Nie ma poszkodowanych i nie ma precedensu. win - win. Przenoszac glosowanie do 2 tury rowniez tworzymy precedens:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Skoro ktoś stwierdza, że to tylko formalność to nie wiem po co głosowanie. To już lepiej jakby poszedł przykładowo do Heat po tej akcji. ozzy podjął bardzo trudne decyzje, ale ma moje pełne wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 5 minut temu, fluber napisał: Przenoszac glosowanie do 2 tury rowniez tworzymy precedens:) ale straty są mniejsze jednak jak Rada uważa, że postępuje słusznie, to nie będę tematu drążył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie drążmy, ale chciał bym aby Rada napisała oficjalne oświadczenie, że to ostatni taki przypadek i każde następne błędne złożone oferty od drugiej rundy FA i w latach późniejszych będą z automatu uwalane. W interesie każdego GMa leży dbałość o szczegóły. Również to samo tyczy się deadline na transfery. 0:00 znaczy koniec, a nie że klepnięte i ogłoszę sobie 0:02 czy 0:15 bo to tylko 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: No, ku*wa szkoda że rok temu to już dokładnie było Mówię - zrobię kiedyś cokolwiek co będę mógł wylawirować jak tą dziś kwestię, to nie popuszczę. Jasne Styczniu, rozpierdalaj własną grę. Bądź grzeczny jak Eld odkąd wrócił do beGM i nie świruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Mówiąc szczerze to ja nie tworzyłbym precedensu, bo na pewno odbije się to w negatywny sposób na grze w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi