MarcusCamby Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Jakieś pomysły na nowego GMa Jazz? Bo niestety chyba @polishllama69 nie jest zainteresowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Wciąż polecam @evitacre, geniusz fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 To spytaj geniusza czy chcę dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 17 minut temu, MarcusCamby napisał: Jakieś pomysły na nowego GMa Jazz? Bo niestety chyba @polishllama69 nie jest zainteresowany... @polishllama69 pfff cienias. Boi się stanąć w szranki o mistrza dywizji z Wielką Oklahomą i Ivan Rabb Wolves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Może uz. @kolek23 byłby zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Kolek już kiedyś grał i olał po dwóch tygodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 4 godziny temu, Eld napisał: @polishllama69 pfff cienias. Boi się stanąć w szranki o mistrza dywizji z Wielką Oklahomą i Ivan Rabb Wolves. Ivan Rabb jedna noga w Bux :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 12 godzin temu, Lucas napisał: Może uz. @kolek23 byłby zainteresowany? Jezu, w życiu. Ja tu tylko zaglądam czasami w celach humorystycznych. Przerzucacie tych zawodników i picki jak worki ziemniaków, z realizmem ma to tyle wspólnego co liga 2k z NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Evi też nie, mówi że się za dużo kłócicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 24 minuty temu, cvbe napisał: Evi też nie, mówi że się za dużo kłócicie Przekaż mu że już nie będziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 ja średnio z czasem póki co stoję + nie wiem o c*** chodzi w tej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: ja średnio z czasem póki co stoję + nie wiem o c*** chodzi w tej zabawie Z miłą chęcią Cię nauczymy. Mnie możesz osobiście o wszystko pytać a zakładam też że @MarcusCamby @ozzy110 czy od biedy @january równie chętnie Ci pomogą. Czasu tu nie trzeba dużo, tylko warunek - trzymać terminy które są podawane na ho ho kupę czasu wcześniej. Tylko January poświęca na beGM pół roku rocznie z czego 5 miesięcy idzie mu na oglądanie wszystkich meczów NCAA w poszukiwaniu HOFa z 45 numerem draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 A co z @Dnc? Jego by Jazz nie interesowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 56 minut temu, Eld napisał: A co z @Dnc? Jego by Jazz nie interesowało? nope, Orlando z Alonzo mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 W dniu 12.07.2019 o 23:50, MarcusCamby napisał: Jakieś pomysły na nowego GMa Jazz? Bo niestety chyba @polishllama69 nie jest zainteresowany... Gdzie Rada nie może, tam Elda pośle. Jeśli wyżej wymienione Gremium nie ma nadal nic przeciwko to @polishllama69 chciał by się przedstawić jako nowy General Manager Utah Jazz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 spróbuję się pobawić, ale liczę, że nie zajmuje to więcej jak 3h tygodniowo + regularne oglądanie ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) 51 minut temu, polishllama69 napisał: spróbuję się pobawić, ale liczę, że nie zajmuje to więcej jak 3h tygodniowo + regularne oglądanie ligi Zdecydowanie Ci wystarczy. Naprawdę więcej nie potrzeba. ------- Dobra, pora spać. Potłumaczyłem trochę @polishllama69 o co loco. Jak by się @MarcusCamby pytał jak mi się Lamę jednak udało przekonać, to przekażcie mu że jego pickami. Edytowane 14 Lipca 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Ktoś mądry mi wytłumaczy po co po reofertach jest ten tydzień wolnego? Edytowane 14 Lipca 2019 przez Wooden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 11 minut temu, Wooden napisał: Ktoś mądry mi wytłumaczy po co po reofertach jest ten tydzień wolnego? Na dyskusję ostateczną i przekonywanie unnych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 8 minut temu, shevcu napisał: Na dyskusję ostateczną i przekonywanie unnych graczy Mam wrażenie że ta dyskusja ostateczna trwa już tydzień i wszyscy mają jej dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi