fluber Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Jakbyśmy wprowadzili do regulaminu nakaz wpłaty na akcje charytatywną przy każdej wymianie w begm to od razu by się nam poprawiła kultura organizacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Jakbyśmy wprowadzili do regulaminu nakaz wpłaty na akcje charytatywną przy każdej wymianie w begm to od razu by się nam poprawiła kultura organizacji:) Albo by było jeszcze więcej multiwayów w celu uniknięcia podatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 5 godzin temu, Tecu napisał: Albo by było jeszcze więcej multiwayów w celu uniknięcia podatku Już widzę Krajową Administrację Skarbową wpadającą na chatę do Qcina czy aby wszystko na pewno jest zgodne z CBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 9 godzin temu, fluber napisał: Jakbyśmy wprowadzili do regulaminu nakaz wpłaty na akcje charytatywną przy każdej wymianie w begm to od razu by się nam poprawiła kultura organizacji:) Ok, pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 ja ni mam na szlugi aktualnie nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 38 minut temu, Qcin_69 napisał: Ok, pasuje Tez pomyslales ze bysmy mogli zalozyc jakas organizacje? I na nia wplacac jak i przyjmowac od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Może ktoś będzie miał kilka minut wolnych. Dzisiaj moja drużyna gra decydujący mecz o awans do 1 ligi, zwycięzca ma bezpośredni awans, przegrany będzie jeszcze musiał walczyć o to w serii best of 3 z AGH Kraków. Tak więc mecz roku w 2 lidze. U przeciwników m.in. Kamil Chanas. Trochę prywata, ale zapraszam od 18.15 na studio a od 19 na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 6 minut temu, cvbe napisał: Może ktoś będzie miał kilka minut wolnych. Dzisiaj moja drużyna gra decydujący mecz o awans do 1 ligi, zwycięzca ma bezpośredni awans, przegrany będzie jeszcze musiał walczyć o to w serii best of 3 z AGH Kraków. Tak więc mecz roku w 2 lidze. U przeciwników m.in. Kamil Chanas. Trochę prywata, ale zapraszam od 18.15 na studio a od 19 na mecz Jesteś jakimś działaczem/trenerem? To my się może prywatnie znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 5 minut temu, Kołczu33 napisał: Jesteś jakimś działaczem/trenerem? To my się może prywatnie znamy Jeśli jesteś z Lublina, nie masz mniej niż 18 lat i masz coś wspólnego z koszykówką to na pewno się znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Ja jestem z Leszna @cvbe znam się z prezesem twoich przeciwników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 2 godziny temu, cvbe napisał: Może ktoś będzie miał kilka minut wolnych. Dzisiaj moja drużyna gra decydujący mecz o awans do 1 ligi, zwycięzca ma bezpośredni awans, przegrany będzie jeszcze musiał walczyć o to w serii best of 3 z AGH Kraków. Tak więc mecz roku w 2 lidze. U przeciwników m.in. Kamil Chanas. Trochę prywata, ale zapraszam od 18.15 na studio a od 19 na mecz Ale długo nie mogłem załapać dlaczego co chwile mowia uwaga! naukowy bełkot xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 @cvbe grasz w tym meczu czy jednak tylko trenerka? Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Ja jestem z Leszna @cvbe znam się z prezesem twoich przeciwników To życz mu powodzenia bo jebać AGH 1 godzinę temu, eMeS napisał: Ale długo nie mogłem załapać dlaczego co chwile mowia uwaga! naukowy bełkot xD Nasz były gracz a teraz sponsor Godzinę temu, Tecu napisał: @cvbe grasz w tym meczu czy jednak tylko trenerka? Powodzenia! Już tylko trenerka, w tym roku asystent, przepuklina kręgosłupa nie pozwala na granie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 15 godzin temu, cvbe napisał: Już tylko trenerka, w tym roku asystent, przepuklina kręgosłupa nie pozwala na granie a szkoda! Miałbyś szanse na kontrakt w BeGM jak Wygnanski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Zrobilem opis, zeby nie bylo, ze tylko @january chwali moj zespol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Dawać opisy bo mam akurat trochę czasu, żeby bilanse zrobić a na tygodniu znowu będzie ciężko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Potrzebuję jedną osobę on-line na max 10 minut aby nie odchodziła od forum. Jakiś chętny? Muszę coś sprawdzić pod kątem szablonów do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 51 minut temu, Eld napisał: Potrzebuję jedną osobę on-line na max 10 minut aby nie odchodziła od forum. Jakiś chętny? Muszę coś sprawdzić pod kątem szablonów do głosowania. Nie wszyscy na raz. Dobrze, że ma się dobrych Przyjaciół i potrafią poświęcić 10 minut na facebooku. Dzięki @Ashigaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 @MMM2121 wyczyść skrzynkę - nie mogę wysłać Ci linka/arkuszu do głosowania. Pilne bo lubię zapominać o takich rzeczach. @Qcin_69 to samo. Skrzynka pełna. Wprawdzie wysłałem do @mac ale wolał bym do obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 34 minuty temu, Eld napisał: @MMM2121 wyczyść skrzynkę - nie mogę wysłać Ci linka/arkuszu do głosowania. Pilne bo lubię zapominać o takich rzeczach. @Qcin_69 to samo. Skrzynka pełna. Wprawdzie wysłałem do @mac ale wolał bym do obu. głosowania naleza do obowiązków Maca, ja w tym konkursie żenady nie uczestniczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi