karpik Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: O popatrz. Google dobry wujek. To ten co gra dla Polski? Ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) ja jedynie zadam rownego traktowania. a czuje, ze jestem traktowany nierowno. z czego to wynika? mowimy o faktach w tym przypadku, nie odczuciach. do nikogo nic nie mam. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 33 minuty temu, człowiek...morza napisał: ja jedynie zadam rownego traktowania. a czuje, ze jestem traktowany nierowno. z czego to wynika? mowimy o faktach w tym przypadku, nie odczuciach. do nikogo nic nie mam. A w jaki sposób Cię nierówno traktujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: A w jaki sposób Cię nierówno traktujemy? dsotaje kare za nielegalne oferty, podczas gdy inni nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: dsotaje kare za nielegalne oferty, podczas gdy inni nie A kto złożył nielegalną ofertę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: A kto złożył nielegalną ofertę? no @fluber i @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: no @fluber i @Tecu Będę wdzięczny abyś rozpisał jakie to nielegalne oferty oni złożyli, a jaką Ty złożyłeś. Jeśli okaże się, że przypadki są tożsame to odpowiednio się tym zajmiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 To ja Proponuje zdyskwalifikować Hornets i 76ers w walce o playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 jak wroce z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 2 godziny temu, karpik napisał: Aha, może dałoby się w takim razie opublikować jakąś listę spraw, kto się czym zajmuje? Byłoby łatwiej wtedy pisać do kompetentnych osób To się zgłaszam jako odpowiedzialny za sytuacje, bo ja ten zapis w regulaminie interpretuje inaczej. Omawiamy sprawę na PW, ale dla wyjaśnienia daje też sprawę tutaj, bo jak sam widzisz sprawa nie jest jednoznaczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: , tylko za wygranie ich podczas FA i niemozliwosc spełnienia warunków obiecanych dla graczy ówcześnie jak coś. czyli nielegalna oferta Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Teraz, january napisał: Nie do końca. Oferty były osobno legalne i dlatego były w głosowaniu. Dopiero ich połączenie i wygranie się zakwalifikowało pod karę. czyli koniec koncow byla nielegalna, tj. sprzeczna z przepisami Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: Czyli koniec końców zgodnie z przepisami za zle uwarunkowania i niemożliwość spełnienia obiecanych graczom warunkow, które pojedynczo były ok dostałeś zgodnie z regulaminem wtedy karę. Trochę inny case niż aktualne przypadki. case inny, przyczyna ta sama. niielegalna oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dajcie spokój z tymi karami. Jedyne karniaki jakie przewiduje to karne kolejki shotów za upierdliwość względem pracowitych radnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 6 minut temu, ignazz napisał: Dajcie spokój z tymi karami. Jedyne karniaki jakie przewiduje to karne kolejki shotów za upierdliwość względem pracowitych radnych. k**** Ignaz co Ty wypisujesz?! Przecież teraz to każdy o byle gówno będzie się dopierdalał do radnych aby tylko się nawalić karniakami na Twój koszt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 ja jedynie pragne rownego traktowania, nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: k**** Ignaz co Ty wypisujesz?! Przecież teraz to każdy o byle gówno będzie się dopierdalał do radnych aby tylko się nawalić karniakami na Twój koszt... Przecież karniaki dostaną radni. Im więcej będą się czepiać tym dłużej będziesz dochodził do siebie z nocy z niedzieli na wtorek Teraz, człowiek...morza napisał: ja jedynie pragne rownego traktowania, nic wiecej. Równy z Ciebie gość. Z Gdyni. Światowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 9 minut temu, january napisał: Tak ogólnie to zmieniam zdanie, nie chce mi się już jebać z tym systemem finansowym, ktoś sobie to niech przejmie, a jak nie to niech wygaśnie. Żadnych pytań od dziś, w Radzie nie jestem, za nic odpowiedzialny nie jestem i mam wywalone Tak ogólnie to zmieniam zdanie, nie chce mi się już jebać z systemem beGM, ktoś sobie to niech przejmie, a jak nie to niech wygaśnie. Żadnych pytań od dziś, w Radzie (już) nie jestem, za nic odpowiedzialny nie jestem i mam wywalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: Tak ogólnie to zmieniam zdanie, nie chce mi się już jebać z systemem beGM, ktoś sobie to niech przejmie, a jak nie to niech wygaśnie. Żadnych pytań od dziś, w Radzie (już) nie jestem, za nic odpowiedzialny nie jestem i mam wywalone Tak ogólnie to zmieniam zdanie, nie chce mi się już jebać z tymi zasadami wymian, ktoś sobie niech to przejmie, a jak nie to niech wygaśnie. Żadnych pytań od dziś, w Spółdzielni (już) nie jestem, za nic odpowiedzialny nie jestem i mam wywalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Chyba walka o KCP wymaga ekranizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi