Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 13 minut temu, człowiek...morza napisał: sa skrajne przypadki, gdy dostaje sie z dupy 80 milionow za 4 lata ala KCP. oczywiscie wtedy nalezy przyklepac. ale to jedynie wyjatek, reguła jest inna Żenujący jak kolega z Lakers Jesteś dzisiaj, szkoda, bo wczoraj byłeś w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Żenujący jak kolega z Lakers Jesteś dzisiaj, szkoda, bo wczoraj byłeś w formie jedynie powtarzam jak mantrę tą patologię co jakis czas. i dzis mnie to znow naszlo. bo jest paru nowych gm'ow ktorzy totalnie nie ogarniaja jak fatalnie moralnie postepujesz wzgledem ludzi dlatego twoj sukces ewentualny bedzie c***a wart zrobic milion transferow i liczyc, ze z tego cos sie wykluej kazdy potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: jedynie powtarzam jak mantrę tą patologię co jakis czas. i dzis mnie to znow naszlo. bo jest paru nowych gm'ow ktorzy totalnie nie ogarniaja jak fatalnie moralnie postepujesz wzgledem ludzi dlatego twoj sukces ewentualny bedzie c***a wart zrobic milion transferow i liczyc, ze z tego cos sie wykluej kazdy potrafi Debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Jutro rano wrzucam szablony do głosowania waiversów. Jeśli ktoś chce jeszcze złożyć jakąś ofertę ( Ilyasova np. ) bądź poprawić aktualną ma na to czas dzisiaj ( Wtorek 20.04 ) do godziny 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zrobisz @january jakieś sprawozdanie finansowe? Jak to wygląda po zamknięciu ostatniego okienka? Kto w podatku, kto w repeat tax itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Zrobisz @january jakieś sprawozdanie finansowe? Jak to wygląda po zamknięciu ostatniego okienka? Kto w podatku, kto w repeat tax itd? Jak ten leń Eld w końcu wprowadzi transfery to pewnie będzie można, a tak to wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 No. Dzisiaj przy ogromnym udziale Radnych jak i ex Radnego w postaci Karpika dotrzymam danego słowa. Za 15 minut zapraszam do regulaminu, a komentarze proszę pozostawiać tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Kto by sie spodziewal, ze real Knicks > beGM Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 14 minut temu, mac napisał: Kto by sie spodziewal, ze real Knicks > beGM Knicks Bo nie mają Randle i Rose'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Swoją droga, czy Knicks nie zaczęli wyglądać lepiej od kiedy Mitchell Robinson złapał kontuzje? Gdzieś czytałem, nie pamietam już gdzie, se to Mitch tam trzyma cała obronę i jest najlepszym graczem Rl Knicks. BTW wczoraj Capela udowodnił ze Young to tam pała i ze to on jest najważniejszym graczem dla Hawks dzielnie prowadząc Knicks do wygrania przegranego meczu. Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 28 minut temu, Qcin_69 napisał: Swoją droga, czy Knicks nie zaczęli wyglądać lepiej od kiedy Mitchell Robinson złapał kontuzje? Gdzieś czytałem, nie pamietam już gdzie, se to Mitch tam trzyma cała obronę i jest najlepszym graczem Rl Knicks. Tam Nerlens Noel jest cholernie ważny w obronie - przypominam że w poprzednim sezonie mieliśmy wątpliwości jak by sobie radził na większych minutach u mnie. Okazuje się, że opierając na nim defensywę w playoffs dobrze zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Tam Nerlens Noel jest cholernie ważny w obronie - przypominam że w poprzednim sezonie mieliśmy wątpliwości jak by sobie radził na większych minutach u mnie. Okazuje się, że opierając na nim defensywę w playoffs dobrze zrobiłem. Noel u TT to naprawdę kluczowe ogniowo. Już w OKC pokazywał, że taki rim protector z ławki jest naprawdę w cholerę pożyteczny. Jedyne nad czym musi wciąż pracować to personal fauls choć i tak w tym sezonie jest poprawa. W Thunder to było jego zmorą gdzie na 18,5 mpg łapał 2,7 parę razy wylatując za fouled out. Teraz na 23,7 mpg ma tylko 0,1 więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: Bo nie mają Randle i Rose'a. I Alec Burksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Reggie Bullock tez całkiem niezły wartośc za ile on tam gra, 4-5 baniek. Czarny Duncan Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Jakiś konkurs na najlepszy nowy avatar chyba mamy. Ja wciąż nie mogę znaleźć idealnego ale i tak Karpik z Fluberem roznoszą system :). Z lekkim wskazaniem na Karpia bo Poku to żywy mem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: Jakiś konkurs na najlepszy nowy avatar chyba mamy. Ja wciąż nie mogę znaleźć idealnego ale i tak Karpik z Fluberem roznoszą system :). Z lekkim wskazaniem na Karpia bo Poku to żywy mem. nie ma lepszego od clyde'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: nie ma lepszego od clyde'a Gdzie Krym, a gdzie Rzym. Kogo Ty do Poku i RW porównujesz? @cvbe Ty następny który powinien zmienić avatar. Aż nie wypada teraz mieć takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 23 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: Kentavious Caldwell-Pope: Lakers: vet min 1+1 PO Knciks: vet min 1+1 PO Magic: vet min 1+1 PO Wizards: vet min 1+1 PO Wolves: 1+1 PO 3M - 3,15M (PO) z pozostałego MLE Raptors: 5mln | 6mln PO - MLE - nieprawidłowa oferta Głosy: 1. Knicks 2. Wolves 3. Knicks 4. Lakers 5. Magic Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Na KCP szans juz nie ma @człowiek...morza , ale nie masz chyba co sie martwic, pamietam jak na poczatku sezonu pisales, ze masz najlepsza lawke w lidze. Chlopaki pociagna. Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 1 minutę temu, tangiers napisał: Na KCP szans juz nie ma @człowiek...morza , ale nie masz chyba co sie martwic, pamietam jak na poczatku sezonu pisales, ze masz najlepsza lawke w lidze. Chlopaki pociagna. oddajcie glosy na lakers zamiast knicks trudno wolves na niego nie zasluguja to jest kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi