Dnc Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Poszukaj wymiany pod sensownego C i już. Assety masz. Spróbuj. Na Twoich miejscu uderzalbym do wszystkich mających sensownych C. Marzenie - Gasol czy Gobert ale już realnie taki Nurkic jest do wyjecia z Bostonu. Skoro sam gm nim handlował wczesniej to czemu nie zaryzykować. Własnie teraz mimo że Oubre tak świetnie gra to jednak aż tak bardzo go nie potrzebuje bo Kuzma okazuje się być stealem więc może bym oddał Oubre z Mahinimi za kogoś No i własnie myslałem o Nurkiciu ale póki co też nie ma rewelacji u niego. Czekam do kolejnych okienek i zobaczę wtedy jak moi młodzi wyglądają po połowie sezonu i co można pokombinować w związku z Noelem. Już rok temu Gordona zabijano grą na SF, teraz ty robisz z Niego centra. Rim protector to nie jest, straci na efektywności. Jak masz problem z nadmiarem dobrych graczy na tych pozycjach to oddam Ci Hielda za Tatuma. Widziałeś jak zamiótł big trio z Thunder? Oddam go i może nawet jakiś pick drugiej rundy dorzucę. Jeszcze nie robię tylko się zastanawiam, by zagrać 5-0. Wszyscy na obwodzie i nawalają trójeczki Gorzej w obronie by to wyglądało. Z tym Hieldem to się nawet uśmiałem ale jak masz jakieś poważne propozycje to możemy pogadać. btw Ty byś nie chciał rozmienić Davisa na jakieś młode talenty? Edytowane 8 Listopada 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Panie on za Davisa od Suns to dostal mlode talenty, picki, zlote gory ale nie oddal. Watpie by Marcus do 2019 zdecydowal sie na deal. No chyba ze dostanie gwiazde na rfa np. Towns lub ktos rakiego rozniaru i picki to byc moze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Suns oprócz Bookwra to tam nikogo nie mają No jest jeszcze chriss i monk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 i Mudiay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Suns oprócz Bookwra to tam nikogo nie mają No jest jeszcze chriss i monk Hurd się obrazi:D 11 pickow przez 4 najbliższe lata w pierwszej rundzie, Booker, Monk, Parker i SJ do tego te Chrissy i inne cuda. No coś by za Davisa na bank wpadlo. Edytowane 9 Listopada 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 dawałem mu Bookera i 5 picków ale nie chciał - poczekam jeszcze bo wartość leci sobie w dół, trade deadline 2019 to już będzie taki dzień że za jakiegoś Oladipo i Sabonisa AD pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dlatego jakiegoś Noela i Oubre mógłbym poświęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Informacyjnie... zbieram oferty za Noaha. Rozwazam droge aukcji przy wiekszej ilosci chetnych. Nie mozemy zapominac w tej grze o intangibles jakies zapewnia Francuz, w szatni zawsze zadba o to zeby bylo napalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Camby, czekam na ten PowerRanking jestem ciekaw, jak wypadają według Ciebie moi osłabieni Jazz ;p no i wciąż możecie składać oferty za wszystkich moich graczy na czele z Gobertem, Inglesem i Hillem (tylko Hayward niedostępny). Mniejsze nazwiska też do wzięcia Mam już kilka interesujących propozycji, ale może dacie coś fajniejszego dla mnie wszystko do dogadania na priv, ale głównie szukam młodych, picków w najbliższych draftach i mogę przygarnąć max 2-letni szrot - to są warunki oczywiście niczego nie gwarantuję, ale podyskutować możemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 no i wciąż możecie składać oferty za wszystkich moich graczy na czele z Gobertem, Inglesem i Hillem (tylko Hayward niedostępny). Mniejsze nazwiska też do wzięcia Mam już kilka interesujących propozycji, ale może dacie coś fajniejszego dla mnie wszystko do dogadania na priv, ale głównie Hill to raczej nie na czele bo chyba piach gra @Tangiers ale wiesz, że wartość Noah na rynku to minus dwa 1st round picki w tym jeden tłusty (MIA 2018 albo BKN 2018) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Hill to raczej nie na czele bo chyba piach gra @Tangiers ale wiesz, że wartość Noah na rynku to minus dwa 1st round picki w tym jeden tłusty (MIA 2018 albo BKN 2018) nie gra najlepiej, ale dzięki niemu Fox się rozwija prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Hill to raczej nie na czele bo chyba piach gra @Tangiers ale wiesz, że wartość Noah na rynku to minus dwa 1st round picki w tym jeden tłusty (MIA 2018 albo BKN 2018) Jeśli dobrze pamiętam to pick Nets Tangiers dostał w pakiecie z Alem za Whiteside'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jeśli dobrze pamiętam to pick Nets Tangiers dostał w pakiecie z Alem za Whiteside'a no ten deal na razie wygląda raczej słabo dla celtów ale ja nie mówię o wartości picku BKN tylko wartości Noah, która wynosi minus pierdyliard Nie mozemy zapominac w tej grze o intangibles jakies zapewnia Francuz, w szatni zawsze zadba o to zeby bylo napalone. a co on tam jara w tej szatni, papierosy czy coś innego? w sumie to bardzo niezdrowe, myślałem, ze w tych czasach sportowcy nie palą, jedyny gracz NBA do którego mam podejrzenie, że jara szlugi w przerwie meczu to Teodosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) @Hurd Noah raczej zostanie w ekipie na wieki wiekow, ewentualnie to bedzie to dobry salary filler jak juz bedzie spadal. Moge tez liczyc na zakonczenie kariery przed czasem. Szerokie opcje. W kazdym badz razie pick Nets wydaje sie byc pewniakiem do TOP5 i juz zacieram rece na start NCAA. Z kolejnym rokiem zaczyna mnie to juz bardziej interesowac niz regular w NBA. Edytowane 9 Listopada 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 @Hurd Noah raczej zostanie w ekipie na wieki wiekow, ewentualnie to bedzie to dobry salary filler jak juz bedzie spadal. Moge tez liczyc na zakonczenie kariery przed czasem. Szerokie opcje. W kazdym badz razie pick Nets wydaje sie byc pewniakiem do TOP5 i juz zacieram rece na start NCAA. Z kolejnym rokiem zaczyna mnie to juz bardziej interesowac niz regular w NBA. no ja myślę, nigdzie Ci się nie śpieszy więc zwłoki Noah mogą sobie leżeć na ławce - dlatego to ogłoszenie mnie zdziwiło i juz chciałem Ci złożyć jakąś głupią bezczelną ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 moge co najwyzej zrobic swapa zwłok z Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zostane przy swoich zwlokach, przywyklem do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Można już założyć jakiś temat do opisów drużyn przed pierwszym głosowaniem? Lepiej jak by troche czasu było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Można już założyć jakiś temat do opisów drużyn przed pierwszym głosowaniem? Lepiej jak by troche czasu było. Po +/- 12 spotkaniach? Nope. Za wcześnie na to. Miesiąc to od groma czasu i wiele się może zmienić. Oceniamy cały zamknięty, z góry określony okres. Więc najpierw się on musi skończyć. Edytowane 11 Listopada 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Po +/- 12 spotkaniach? Nope. Za wcześnie na to. Miesiąc to od groma czasu i wiele się może zmienić. Oceniamy cały zamknięty, z góry określony okres. Więc najpierw się on musi skończyć. Chcesz dopiero po zakończeniu tego okresu dac czas na danie opisow? W okolicach Świąt? Good luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi