Dnc Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jak coś to mogę z kimś współzająć się na chwilę PTB. Chyba nie za bardzo mamy tam jakieś zbieżne interesy. lepiej ktoś z przeciwnej kofnerencji jest sporo różnych fantasy na forum, jak ktoś ma czas to możę założyć parę tematów lub napisać postów, ctrl c, ctrl v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja już nie mam siły się prosić ludzi, którym się nawet nie chcę k**** napisać "Nie, dziękuje za zainteresowanie". Jeden Zalias tak napisał, reszta to wielcy Panowie...TFU! SlaKB prowadzi zabawę, ma tam paru aktywnych graczy jak piotreksuper, mógłby zagadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja już nie mam siły się prosić ludzi, którym się nawet nie chcę k**** napisać "Nie, dziękuje za zainteresowanie". Jeden Zalias tak napisał, reszta to wielcy Panowie...TFU! SlaKB prowadzi zabawę, ma tam paru aktywnych graczy jak piotreksuper, mógłby zagadać... Akurat aktywność to u nas spory problem, jedynie kilku userow jest aktywnych, ale własne z tymi aktywnymi zagadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Oficjalnie 5 slotów od 3 tury? Trzeba by jeszcze podać jakiś oficjalny czas na oferty i głosy w II turze. Nic nie sugeruję, ale dość sprawnie nam poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Czy mogę mieć prośbę o wrzucenie Beverleya do mojego składu i wyrzucenie Paytona i Holmesa? Z telefonu wciąż nie mogę. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Czy mogę mieć prośbę o wrzucenie Beverleya do mojego składu i wyrzucenie Paytona i Holmesa? Z telefonu wciąż nie mogę. Z góry dziękuję. Ktoś już Ci to wcześniej musiał zrobić, bo wszystko się zgadza. Pewnie Camby przy weryfikacji wstępu do FA Jak coś to masz $ 41 978 827 do wydania No Panowie, prosiłem. Założyłem temat z tagiem [TYLKO PROPOZYCJE] żeby tam nic nie pisać, ani nie opiniować. Zaznaczyłem to nawet na wstępie. Jeśli nie zrobimy tam syfu, to automatycznie tworzy się tam taki pręgierz, gdzie każdy może szybko zajrzeć i zobaczyć, czy były jakieś propozycje i czy coś wprowadzono nowego. Wspierać można: a) duchowo - lajkiem w temacie "dyskuja o regulaminie" Szydzić lekko też mozna Hurd, ale w innym temacie do ... aj aj aj. Jak coś, to wystarczy kliknąć w lewym górnym oknie okna odpowiedzi taki przełącznik (obok "gumki", nad boldem) zmienia się format na BBCcode i kopiujemy wszystko. Wklejamy w nowym temacie i jest post z powiadomieniem dla cytowanego. Ładnie proszę o usunięcie postów Hurd i SlaKB i przeniesienie ich ewentualne do Dyskusji o regulaminie czy też tu. Dziekuje z góry Edytowane 12 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 to na co teraz czekamy, kiedy rusza druga tura bo już się zawiesiłem i nie chcę nic przegapić? Otto zmatchowany to teraz co - decyzja ws. Reddicka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Decyzja do Redicka była i czekamy na GMa Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) to na co teraz czekamy, kiedy rusza druga tura bo już się zawiesiłem i nie chcę nic przegapić? Otto zmatchowany to teraz co - decyzja ws. Reddicka? Redicka możesz sobie brać, umowa anulowana. Nie ma GMa dla Wizards Portland , ani decyzji co do jakiegoś nadzoru kolegialnego Jak coś, to dla ogółu, to January na PW mi BTW potwierdził, że 5 miejsc na FA od 3 tury jest okej, co zaznaczyłem w moim temacie zielonym kolorem. Dla LAFa i LBS chyba. Zabierzcie swoje posty z tamtego tematu, gdzie wyraźnie prosiłem, o ich brak. Dla porządku. Edytowane 13 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A moje PW to Styczeń olewa ciepłym moczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A moje PW to Styczeń olewa ciepłym moczem... Nie wiem, nie znam się. Napisałem wczoraj z pomysłem, jak ogarnąć te picki, żeby wszystko było jasne, a o tury zapytałem przy okazji, czy widział i coś postanowił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A ktoś wytłumaczy takie nagłe dziwne odejście Ice23? Wcześniej z Nim gadałem, jeszcze o 8 pisał, że woli Kings i nagle odszedł bez słowa wyjaśnienia. Nie rozumiem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 może się zraził tymi wszystkimi kłótniami, które tu ostatnio były i rozmnażaniem się tematów jak grzyby po deszczu jedno jest pewne - grze nie zagraża śmierć z powodu braku zainteresowania, ale z powodu wielkiego chaosu i burdelu w zasadach musimy to przez wakacje rozwiązać, ta propozycja board of governors nie jest głupia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Bo łatwiej bedzie pewne zasady ustalić grupie 6-7 powiedzmy osób niż w temacie, gdzie co chwila ktoś nowy wpada, coś trzeba tłumaczyć, komuś cos nie pasuje i nic nie można ustalić. Tak będzie sprawniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 ogólnie to najlepiej by było też mieć jakiegoś stałego komisza spoza gry, może by się jacyś chętni znaleźli bo wiecie czy to january czy grupa 6 gmów to cały czas mamy trochę konflikt interesów bo w tej chwili Magic Johnson zawetował deal Roca Diversa, ale co będzie jak przyjdzie potrzeba zawetowania deala Magica Johnsona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Słuszna obserwacja. Mam kumpla, którego od zawsze bardziej jarało prowadzenie takich rzeczy i analizowanie czyjejś gry, niż sam udział. Niestety, NBA za grosz nie wpisuje się w jego pasje. Ale ktoś taki by się nam naprawdę przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Myślę, że jeśli byśmy mieli spisany w miare pełny regulamin w jednej kupie to kogoś takiego by dalo radę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja prowadziłem swego czasu najdłuższego PES Managera w dziejach chyba ogólnoświatowych forów. Miał 8 edycji i byłem tylko komisarzem. Ale teraz to za bardzo kocham swoje Pelikany, by się tak ograniczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 ogólnie to najlepiej by było też mieć jakiegoś stałego komisza spoza gry, może by się jacyś chętni znaleźli bo wiecie czy to january czy grupa 6 gmów to cały czas mamy trochę konflikt interesów bo w tej chwili Magic Johnson zawetował deal Roca Diversa, ale co będzie jak przyjdzie potrzeba zawetowania deala Magica Johnsona ? Ja jak zrezygnuje z prowadzenia Bucks (trochę o tym myślę) to może przyjąłbym taką ciepłą posadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja panowie bym z tym się wstrzymał, bo też być może po FA zdecyduje sie opuścić stanowisko w Bulls (ale nie zrobie tego z dnia na dzien i na pewno przeprowadze drużyne przez FA) bo zaczynam niedługo nową pracę a do tego w tym semestrze mam obrone inżynierki, więc nie wiem czy bede mial dalej czas. Ale o tym jeszcze powiem, na razie sam nie wiem jak to bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi