Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Za to OKC ma ogromną szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Rubio-SGA to też taki sobie fit. Raczej Rubio-Brown. SGA z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Zobaczymy co tam kucio podziała. Shumpert i Stauskas przy Hardenie swoją drogą? I nikt do mnie nie pisze? Ja mogę napisać jak Ci smutno. Na zlocie będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Nie pojadę do Wwy, póki w końcu się wszyscy na Śląsk nie wybierzecie łajzy. Ja jestem często. Liczy się? Powiesz coś po ślunsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 ja też jestem bardzo często ostatnio kiełbasa i wódeczka w Lornecie na Mariackiej szyb Maciej w Zabrzu świetne żarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Lou Williams za Ricky Rubio wygląda dość legit dla Thunder. Ciekawe jakie dodatki. Nieźle się tam TuPalnik musi gotować, chociaż wiem więcej niż Shams i Ptak odnośnie jego wzmocnień Pochwała dla Kucio, że zaczyna działać, bo już chciałem go wykurzyć ze stanowiska. Zwłaszcza, że obecna ławka rezerwowych liczy już trzy nicki... Nie pojadę do Wwy, póki w końcu się wszyscy na Śląsk nie wybierzecie łajzy. Nie no pojechałbym zachlać z przyjemnościa, ale nie mogę ;/ Ja byłem na Śląsku i to specjalnie dla Ciebie! Jeszcze Rapparowi obiad postawiłem i na koniec życie uratowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Nie ma żadnej wymiany, próbuję zrozumieć o co wszystkim chodzi. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Nie ma żadnej wymiany, próbuję zrozumieć o co wszystkim chodzi. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Ptak jest w drodze do Wawy. Idę w zakład że już promile mu mocno buzują a że kliknięcia same się nie zrobią to rzuca temat. Jeszcze dodam że Ptak jest największym przeciwnikiem Twojego poprzednika CMa i widok jak dostaje zawału z byle jakiej okazji jest dla niego upajający. Zobaczymy co tam kucio podziała. Shumpert i Stauskas przy Hardenie swoją drogą? I nikt do mnie nie pisze? A z innej beczki. Wiesz że za ujawnianie szczegółów wymian Twój partner handlowy może się wkurzyć i wymianę anulować? Edytowane 7 Lutego 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Twój insiderów dało info na temat wymiany. Stawiam, że człowiek morza zablokował trade. Podobno Wooden zażądał szybkiego spotkania z właścicielem Knicks - Przemkiem Orlińskim, by były GM Knicks nie wcinał mu się w robotę. W korytarzach chodzą słuchy, że człowiek morza niczym Larry Bird w Pacers wciąż pociąga za sznurki z tylnego siedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Twój insiderów dało info na temat wymiany. Stawiam, że człowiek morza zablokował trade. Podobno Wooden zażądał szybkiego spotkania z właścicielem Knicks - Przemkiem Orlińskim, by były GM Knicks nie wcinał mu się w robotę. W korytarzach chodzą słuchy, że człowiek morza niczym Larry Bird w Pacers wciąż pociąga za sznurki z tylnego siedzenia. Ramona Shelburne się znalazła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Twój insiderów dało info na temat wymiany. Stawiam, że człowiek morza zablokował trade. Podobno Wooden zażądał szybkiego spotkania z właścicielem Knicks - Przemkiem Orlińskim, by były GM Knicks nie wcinał mu się w robotę. W korytarzach chodzą słuchy, że człowiek morza niczym Larry Bird w Pacers wciąż pociąga za sznurki z tylnego siedzenia. Z Knicksami nic już mnie specjalnie nie łączy, poza kurtuazyjnymi gadkami. Natomiast jestem człowiekiem widmo - zarządzam z tylnego siedzenia inną drużyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Z Knicksami nic już mnie specjalnie nie łączy, poza kurtuazyjnymi gadkami. Natomiast jestem człowiekiem widmo - zarządzam z tylnego siedzenia inną drużyną Zdzisław! Robota jest! Człowiek morza prowadzi dwie drużyny! Proszę się dowiedzieć o które chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 O Celtics. A jak myślicie dlaczego udały mi się transfery Beva i Adamsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Niby tak, ale to nie jest trzymany w ciszy blockbuster, tylko ruch "a, odbyła się jakaś wymiana" ^ January pamiętaj. Deal klepnięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 January pamiętaj. Deal klepnięty . Stauskas bez klubu, widać że robienie z Tobą wymian się nie opłaca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 MarcusCamby ma zamiar prowadzić poważne negocjacje w sprawie pozyskania DeMar DeRozana i Hassana Whiteside, gdzie stroną dealu miałby być John Wall, który przejął niechlubną pałeczkę najgorszego kontraktu w całej lidze. Cała liga ma bacznie obserwować negocjacje, by doświadczony GM nie oskubał wchodzącego w bezwzględny świat BeGMowych transakcji. Wall plus Davis plus Buddy plus Giles za DeRozana i Whitesida to chyba by przeszlo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Wall plus Davis plus Buddy plus Giles za DeRozana i Whitesida to chyba by przeszlo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie no Bulls by co najmniej musieli Blakeneya dorzucić Edytowane 10 Lutego 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Camby ma za dobre serce by kogoś tak okraść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nie no Bulls by co najmniej musieli Blakeneya dorzucić A to w sumie jest ciekawe zagadnienie, co jest w naszym uniwersum większe dodatni trade value Davisa i Hielda czy ujemny Johna Walla, tak zupełnie serio Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi