ignazz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Na czym stanęło z tym 200.000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Sezon 2018/19 Przepływ gotówki : Rockets - 1 mln Timberwolves - 1.5 mln Kings + 2 mln Warriors - 4.5 mln Wizards + 1 mln Nets + 4 mln Magic - 5 mln Celtics + 2 mln Spurs + 4 mln Sixers - 4mln Cavaliers +3mln Jazz + 3.5 mln Pistons - 3.5 mln Z tego wynika, że mogę oddać jeszcze 0,5 mln co nie jest prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ja chciałbym wyjaśnienia tych 200.000$ Dla mnie to ważne a dla wielkich tego świata śmieszna suma Od Minnesotty. Z tego wynika, że mogę oddać jeszcze 0,5 mln co nie jest prawdą. A masz ile ? Bo jak 800.000 to mam ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Nie tak znowu niewielu i bez 1st round picku się nie obejdzie. W BeGM to do Conleya dopłacano first pickiem i jeszcze przyjmowano na siebie Batuma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W BeGM to do Conleya dopłacano first pickiem i jeszcze przyjmowano na siebie Batuma...Nie zauważyłeś, że tam poszedł Fultz? Niektórzy mają jeszcze nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 ja powiem tak. odechciewa sie troche grac, jesli druzyny oddaja swoich franchise playerow gdy nie musza. wgl co to za moment na tego typu ruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 No smutne. Lepiej było jak GM Blazers był nieaktywny. Przynajmniej nie robił głupot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dziwny ruch. Bardzo dziwny. Bardziej z tego ruchu cieszą się w Oklahomie niż w Minnesocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 teraz spojrzalem, ze portland dodatkowo nie ma swoich pickow przez najblizsze 3 lata. takze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W zasadzie to status quo pozostaje na zachodzie. Portland rezygnują, wskakuje Sota.* * - o ile to prawda a nie rozgrzewka kilku GMów przed prima a prilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W zasadzie to status quo pozostaje na zachodzie. Portland rezygnują, wskakuje Sota.* * - o ile to prawda a nie rozgrzewka kilku GMów przed prima a prilis Z tym, ze do play-offs mogą ostatecznie wejść Thunder:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Z tym, ze do play-offs mogą ostatecznie wejść Thunder:) Napisałem to wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Fun fact jest taki, że Blazers się może i do PO doczłapią jakoś, nie jestem pewien czy OKC/Jazz to nadrobią w 3T. Myślę, że jest duża możliwość, że jednak nie. Bo Drummond leci na wschód. 4 winy w 1 trymestrze było przewagi, załóżmy, że w drugim będzie tyle samo, choć stawiam, że będą 3, co daje 7 wygranych do odrobienia w 3 trymestrze, przy zamienieniu Lillarda, Horforda i Drummonda na Parsonsa, Foruniera i połamanego gracza. Takie mecze jak 2x Thunder, Bullc, Cavs, Pacers to mecze, które teraz Blazers pewnie przegra zamiast wygrac w 3T Edytowane 23 Stycznia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Malcom jeszcze gdzieś poleciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 teraz spojrzalem, ze portland dodatkowo nie ma swoich pickow przez najblizsze 3 lata. takze tego Jakbyś zamiast płakać nie znając szczegółów wymiany poczekał na jej ostateczna wersje to byś wiedział ze maja wszystkie picki poza tym tegorocznym ;] Śmieszy mnie wasze podejście , jak sami korzystaliśmy z okazji to wszystko było spoko, ale jak ktoś inny miał lepszy tajming to od razu grać się odechciewa. Co niektórzy karmią tu swoje ego jacy to nie są zajebisci bo poruchali innych Gmow w czasach gdy ta gra raczkowała i ludzie oddawali picki za Kuzmikasow tej ligi, a teraz wielka rozpacz bo inni się wymieniają a oni już nie maja czym albo do żadnej wymiany nie potrafią doprowadzić bo dalej maja swoje śmieszne wyceny i się dziwią ze inni to zlewają. Śmieszne jest to, ze Rybaku już 3(?) raz straszysz ze odejdziesz z gry bo jakiś team odzie w zapranie za picki i Ci się to nie podoba, ale Goberta za frytki lyknales bez skrupułów. Beka, bo zachowujesz się jakbyś był jakimś jebanym Półbogiem tej gry, wyrocznia która będzie decydować czy dany zespół może się przebudować czy nie. Każdy ma prawo do własnej wizji, mi tez wieściłes ze 3 lata będę w dupie wiec niestety Panie Nieomylny, mylisz się nader często. Darujcie wiec sobie swoje opinie i płacz, bo jedyne co to robi to wkurwia, a nie wnosi nic pozytywnego dla tej gry. EoT Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jakbyś zamiast płakać nie znając szczegółów wymiany poczekał na jej ostateczna wersje to byś wiedział ze maja wszystkie picki poza tym tegorocznym ;] Jeżeli pozyskasz Lillarda od Blazers za jego własne picki to jesteś mistrzem świata w handlu Qcin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Świetny, znów, flip Qcina. Gratuluję. Choć znając tego allegrowicza, jego tabelkę z pickami oraz moment sezonu to cena zdecydowanie do niskich nie będzie należała. Natomiast bardziej ciekawią mnie dalsze ruchy Timberwolves, bo to zapewne jeszcze nie koniec i o ile coś da się ruszyć pod kolejny sezon już teraz to zostanie to zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Jakbyś zamiast płakać nie znając szczegółów wymiany poczekał na jej ostateczna wersje to byś wiedział ze maja wszystkie picki poza tym tegorocznym ;] Śmieszy mnie wasze podejście , jak sami korzystaliśmy z okazji to wszystko było spoko, ale jak ktoś inny miał lepszy tajming to od razu grać się odechciewa. Co niektórzy karmią tu swoje ego jacy to nie są zajebisci bo poruchali innych Gmow w czasach gdy ta gra raczkowała i ludzie oddawali picki za Kuzmikasow tej ligi, a teraz wielka rozpacz bo inni się wymieniają a oni już nie maja czym albo do żadnej wymiany nie potrafią doprowadzić bo dalej maja swoje śmieszne wyceny i się dziwią ze inni to zlewają. Śmieszne jest to, ze Rybaku już 3(?) raz straszysz ze odejdziesz z gry bo jakiś team odzie w zapranie za picki i Ci się to nie podoba, ale Goberta za frytki lyknales bez skrupułów. Beka, bo zachowujesz się jakbyś był jakimś jebanym Półbogiem tej gry, wyrocznia która będzie decydować czy dany zespół może się przebudować czy nie. Każdy ma prawo do własnej wizji, mi tez wieściłes ze 3 lata będę w dupie wiec niestety Panie Nieomylny, mylisz się nader często. Darujcie wiec sobie swoje opinie i płacz, bo jedyne co to robi to wkurwia, a nie wnosi nic pozytywnego dla tej gry. EoT Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty wez przestan odwracac kota ogonem lepiej manipulatorze Edytowane 23 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Malcom jeszcze gdzieś poleciał... Kto? Teraz ti trudno będzie T2 głosować. Bo Minny mimo ze ma jeszcze słaby skład chyba teraz nie tankuje a Portland mimo dobrego składu może już jest tankerem? Jakby GM zależało Ale tam chyba brak pickow wiec się nie opłaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Kto? Brogdon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi