ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Rozumiem zachowanie GM lakers Ale GM clippers ? I jeszcze pick dodał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dura lex, sed lex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 dziwny trade ze strony clippers. fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Potężne wzmocnienie Lakers wreszcie zauważone! Jednak w LA wiedzą jak przyciągać blask reflektorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Daj mu spokój. Jako jeden z dwóch ludzi z beGM miał dla mnie wyrozumiałość i cierpliwość podczas mej choroby i niedyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie którym złożyłem ofertę a którzy nie odpowiedzieli bądź sie zastanawiają. Proszę o odpowiedzi do dzisiejszego wieczoru, bo teki mam deadline od innego Gm"a. Działamy, nie śpimy. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ale GM clippers ? I jeszcze pick dodał? Nie chce mi się tego bieda-trejdu komentować, ale zszedłem sobie poniżej próg salary (a będę kompletnie na styku jeżeli chodzi o hard cap 120%SC w 21/22), a ten 2nd rounder Heat to pewnie będzie 51-60, a średnio w lidze utrzymuje się ~1 gracz na draft z tych rejonów - Zizić ma kontrakt na następny sezon, więc może gdzieś dostanie minuty i się utrzyma, a że mam kilkanaście 2nd rounderów, to (niewiele) zaryzykowałem. Żeby była jasność, napisanie tego zajęło mi więcej niż sama analiza. ;] A co do tego zamieszania to: xD, błagam z tym legalizmem, zrujnowaliście CJ Williamsowi karierę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie chce mi się tego bieda-trejdu komentować, ale zszedłem sobie poniżej próg salary (a będę kompletnie na styku jeżeli chodzi o hard cap 120%SC w 21/22), a ten 2nd rounder Heat to pewnie będzie 51-60, a średnio w lidze utrzymuje się ~1 gracz na draft z tych rejonów - Zizić ma kontrakt na następny sezon, więc może gdzieś dostanie minuty i się utrzyma, a że mam kilkanaście 2nd rounderów, to (niewiele) zaryzykowałem. Żeby była jasność, napisanie tego zajęło mi więcej niż sama analiza. ;] A co do tego zamieszania to: xD, błagam z tym legalizmem, zrujnowaliście CJ Williamsowi karierę. ;] Porządek musi być. człowiek morza stracił Kyle Andersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Z tym andersonem to serio skandal. Tym bardziej w moim przypadku, bo jestem osoba która dokłada należytej staranności w kwestii legalności transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Z tym andersonem to serio skandal. No przeca go zwolniłeś, to o co chodzi? Skandal to by był jakby rada kolejny raz naprawiała twoje błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) A błąd w interpretacji przepisów ludzka sprawa i tym bardziej w grze powinno to byc brane pod uwagę. Tym bardziej ze nikt z innych gmow nie byłby pokrzywdzony. No ale rozumiem ze knicksom trzeba kłody pod nogi rzucać. Dzis kolejny przykład wanamaker. Ale my sie nie damy Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Porządek musi być. Nie bardzo, bo wyszła z tego bezsensowna sytuacja. Nie, żeby to miało jakiekolwiek znaczenie dla mnie i dla gry, but still. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Kucio i Koleader zmianiali teany w trakcie rozgrywek czy nawet nie w trakcie, bez różnicy, inna sprawa czy ktoś będzie chciał przejąć LAC skoro ratowanie tych zgliszczy idzie tak ciężko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja caly czas o tym myślę, juz za nim BMF się na to zdecydowal to zastanawiałem się czy nie podjąć wyzwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jeśli chłopaki wyrażą obopólną zgodę na swap stołków to rada nie powinna w żadnym wypadku tego blokować. Trochę nowych wzywań niezależnie od sytuacji, czy się walczy o finały, czy za zadanie ma się zbudowanie czegoś nowego jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a podejrzewam, a w zasadzie jestem pewien iż wniosło by to masę świeżości do gry. Warunek: obaj się muszą zgodzić. Liga w normalnych warunkach nie zablokowała by tego gdyby nagle Presti z OKC polazł do Toronto a w drugą stronę przyszedł Ujiri. Zresztą chyba nawet nie mają ku temu narzędzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja w sumie też bym się zastanowił nad jakimś tankerem. Trochę dobiłem do ściany i za mało czasu. Za to draft to coś co mnie jara Tylko trochę żal i głupio zostawiać coś co się budowało już 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) teraz tylko zachodzi pytanie czy takie już gotowe produkty jak Bucks czy Sixers to jest dokładnie to, co chciałby przejąć BMF e: widzę, że dyskusja poszło dalej w innym temacie, a nawet mamy nowego starego GMa Edytowane 3 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Panowie ja byłem pierwszy w kwestii zmian klubu. Dawno zasygnalizowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Panowie ja byłem pierwszy w kwestii zmian klubu. Dawno zasygnalizowałem musisz najpierw zrobić majstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Tak w sumie pozostając w temacie. Wiadomo co się dzieje z GM Portland ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi