Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się uparłeś z tym brakiem strzelców, a przecież mam Hielda, Bullocka czyli top topów, a także solidnego Griffina czy Glenn Robinsona. To ja widzę inny problem. Brak topowego obrońcy na obwodzie. Miał być MKG, ale nie wiem jak to wyjdzie. Może Wall wróci do aktywności z 2015, kiedy był nawet w all defensive team.

Specjalnie dla Ciebie pozyskam tego McLemore. Był już prawie mój :P

Qcin i jego propaganda bolków <3

A tak swoją drogą jakieś predykcje wymian śródsezonowych ;-) ?

Ja obstawiam jakieś 2 nowe 1st roundery (nie wiem za co!) u Qcina i CMa wciskającego komuś swych expirings ;)

Update Ian'a Bagley'a:

Mimo, iż Knicks byli dziś aktywni w rozmowach na wielu frontach, jest wielce wątpliwym by managment klubu zdecydował się na jakiekolwiek ruchy w trakcie sezonu. W klubie panuje zgodne przekonanie, iż obecny skład (po dobrej dyspozycji w pre-season liderow Irvinga i Leonarda) może skutecznie przeciwstawić się obrońcom tytułu GSW i w tym celu gotowi są po sezonie, w razie takiej konieczności, rozstać się za darmo z jednym z trójki Rubio/Bogdanovic/Winslow.

Rondo odejdzie. 

Jakbym tak nie lubił Winslow'a, i nie stał na wyżej cytowanym stanowisku, to bym powiedział, że skończy w Magic. Także no na pewno do Magic ktoś na skrzydło przyjdzie. Nie zdziwiłbym się gdyby na handel poszedł Gordon.

W OKC wyprzedaż. 

W Lakers będą ruchy. 

Kings mają paru fajnych rolesów, którzy przydadzą się w walczących drużynach.

Ale ogólnie liczę, że liga pod względem liczby wymian już trochę zahamuje i te składy będą się jednak dłużej utrzymywać.

Sztuce dla sztuki mówimy NIE!

Edytowane przez człowiek...morza

Minnesota liczy na wystrzal formy Noela, czego zalazek mielismy juz w meczu z GSW.

Powrot do formy Parspnsa, w ktorym gdzies tkwi ten talent, ktorym tak nas zaczarowal w Rockets.

Wciaz spore nadzieje pokladane sa w Thomasie.

Cala trojka moze opuscic Minnesote za niewygotowana cene.

INACZEJ sytuacja ma sie z Jordanem Clarksonem, ktory bez Lebrona wrocil do formy z Lakers stajac sie drugim najwazniejszym graczem Cavaliers. Tutaj bez pierwszorundowego picku bedzie ciezko o udane negocjacje, choc jesli pojawi sie oferta z jakims prospektem to mozliwe, ze pozwole mu kontynuowac kariere w silniejszej (w tym roku) organizacji

Minnesota liczy na wystrzal formy Noela, czego zalazek mielismy juz w meczu z GSW.

Noel to i w preseason i w meczu z GSW wyglądał przekozacko. Żeby jeszcze choć ćwierć midrange miał, ale D u niego to poezja. Nie mniej nie ma szans aby w dzisiejszej koszykówce dobił wartością do 60/3, chyba że stanie się drugim Gobertem.

jprdl, Qcin jak ty bajerujesz.

Napisałbym, że NIE MA OPCJI by ktokolwiek się na to złapał, ale kilku się już złapało...

Ja to pamiętam jak się dałem złapać na to podbijanie stawki przy okazji wymiany Wigginsa....

Myślałem, że rozmawiam z ogórem, a on tylko zgrywał takiego  :grin:

Noel to i w preseason i w meczu z GSW wyglądał przekozacko. Żeby jeszcze choć ćwierć midrange miał, ale D u niego to poezja. Nie mniej nie ma szans aby w dzisiejszej koszykówce dobił wartością do 60/3, chyba że stanie się drugim Gobertem.

Nie mam parcia na jego wymiane, duet Tatum-Noel wyglada bardzo przyszlosciowo, a skoro razem sa warci 40mln a ja place za nich 27 :)

Lajkowałeś moje posty jak Ci pisałem o PO '20.

Ale '21..

hmm od biedy, trzymam Cię w imieniu Jaysona za słowo :D Sezon 20/21 kozaki z Soty, albo trade request

lajkowalem tez posty jak moje steale nazywaliscie kasztanami, to nic nie znaczy :)

2020/21 awans do PO, 2022 atak na mistrza, potem mam tyle pickow ze wystarczy na dekade dynastii, potem moge umrzec (virtualnie oczywiscie) i przejac krater ktory zostanie po odejsciu Lebrona z Lakers

Tatum nie ruszy tyłka z Soty, bo to jego team. Butler nadal wkurwiony, że nie ma swojej drużyny, a DLO się mega opierdala. Olynyk tragedia, dobrze że był Favors.

U mnie duet Bridgesów szabotażuje wszystko. Na plus Bamba który do stycznia sprawi że Orlando Vuca wymieni za druga runde a DSJ wyglada ciut lepiej choć Dallas ssie...