Regis Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Tanio ten Dedmin poszedł, gdyby nie to że mam dwóch lepszych centrów to dałbym więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Knicks - Bulls NYK out: Pau Gasol + 2 nd MIN (31-45) NYK in: Bryn Forbes CHI out: Bryn Forbes CHI in: Pau Gasol + 2 nd MIN (31-45) Uzupełnijcie rok tego picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Lakers i Knicks mieli tak strasznie bić się o Chandlera a tu na razie taki klops. Nieładnie tak naobiecywać zawodnikowi a później się na obietnicę wypiąć. Ciekawe jak inni mający przedłużyć do tego podejdą skoro takie słowne te big markety są... W LA to Chandler ponoć już cały drugi trymestr trenował. Knicks to jeszcze można zrozumieć przez zmianę GM, Wooden mógł nawet o tym nie wiedzieć. Gorzej z wiarygodnością januarego, a Tyson to w końcu uznany wet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Uzupełnijcie rok tego picku. Poprawione mało estetycznie ale już jestem na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na zdjęciu gracze, z którymi Lakers chcą u nas latem przedłużyć umowy. Ingram może nie być skłonny do rozmów bez maxa i zasłon Tysona, a Butler na pewno docenia to co tak klasowy wet wnosi do szatni z DLO i Ingramem, wiadomo jak Jimmy przepada za młodzieżą )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Halo ma ktoś do shevca namiar jakiś fb albo tel. Negocjowaliśmy sobie i byliśmy blisko i zniknął i nie wiem czy olać i działać z kime innym czy co PS. O co chodziło gm-owi Bulls? Ma dostać posadę asystenta knicks po sezonie czy coś ? Jak iście w tank oznacza wywalenie młodego gracza za paula gasola i to za darmo, bo tego Picku na 80% nie bedzie znając Qcinka, to ja chyba się nie znam na tankowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Halo ma ktoś do shevca namiar jakiś fb albo tel. Negocjowaliśmy sobie i byliśmy blisko i zniknął i nie wiem czy olać i działać z kime innym czy co PS. O co chodziło gm-owi Bulls? Ma dostać posadę asystenta knicks po sezonie czy coś ? Jak iście w tank oznacza wywalenie młodego gracza za paula gasola i to za darmo, bo tego Picku na 80% nie bedzie znając Qcinka, to ja chyba się nie znam na tankowaniu... Rzucenie okiem na wszystko poza linijką u Forbesa chyba wiele tłumaczy. Ale też wolałbym zostać z Brynem, bo po co komu te 5 mln wolnego miejsca w sytuacji Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Spadający kontrakt Hajs na Portisa się przyda Forbes jest fajny ale nie urośnie i nie nauczy się bronić :> Plus ten rok to tank, ale za rok mogę być mocniejszy od Indiany na spokojnie Edytowane 28 Lutego 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Spadający kontrakt Hajs na Portisa się przyda Forbes jest fajny ale nie urośnie i nie nauczy się bronić :> A nie no spoko. Teraz nie podrośnie i nie nauczy się bronić a na priv peany pochwalne niczym przynajmniej future allstar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A nie no spoko. Teraz nie podrośnie i nie nauczy się bronić a na priv peany pochwalne niczym przynajmniej future allstar. Dość typowe przy handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dość typowe przy handlu Nie w Oakland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Widzisz ale dostalbys za niego na pewno jakiś 2nd rounder ale taki „prawdziwy”. Wystarczyło wystawić na trading block porządne ogłoszenie i bym był jednym ze zgłaszających sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) A nie no spoko. Teraz nie podrośnie i nie nauczy się bronić a na priv peany pochwalne niczym przynajmniej future allstar.To dobry grajek Ale ma swoje wady Ale dzięki niemu nie wiem czy w potencjalnej seri NYK - Boston jescze nie przechyli szali na korzyść Knicks Był na bloku Mogłem mieć za niego Karmelka i 2 drugie rundy Społeczność jakoś go nie specjalnie ceni Edytowane 28 Lutego 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Tym bardziej trzeba było cisnąć. GM NY się zmienił a wyniki wymian nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A no jest. Na bloku napisane ; za 2nd rundy lub młodych graczy. Nie dostałeś ani tego, ani tego. Gratulacje. Ogolnie wkurza mnie takie rozdawnictwo contenderom ale nie mój cyrk. Powodzenia w gonieniu Indiany w przyszłym roku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To dobry grajek Ale ma swoje wady Ale dzięki niemu nie wiem czy w potencjalnej seri NYK - Boston jescze nie przechyli szali na korzyść Knicks Był na bloku Mogłem mieć za niego Karmelka i 2 drugie rundy Społeczność jakoś go nie specjalnie ceni A pamiętasz co Ci dawałem za niego w Styczniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) A pamiętasz co Ci dawałem za niego w Styczniu? No ale tutaj chłopaki musicie uwzględnić kontekst W styczniu była nadzieja ze zrobię play-offs. Zdrowie nie dopislao i się zjebalo Ale mój skład zdrowy jest dużo lepszy od składu Indiany a Indianą z dużym prawpodobienstwem i tak nie zrobi playoffs w tym roku No i Forbes ma 25 lat a wy tutaj go oceniacie jak jakiegoś 19 latka z draftu sprzed roku Edytowane 28 Lutego 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Forbes to taki ciut wyższy i więcej grający Quinn Cook. Bardziej chyba chodzi o to, że próbując zebrać jakieś assety już trzeba było wziąć tego Carmelo z 2 pickami, czy zostać z samym Forbesem i poczekać, aż jego wartość wzrośnie. Bo teraz jak sam mówisz była bardzo słaba. Dużo zależy od tego co masz zamiar zrobić w następnym sezonie, ale jak chcesz wygrywać to trzeba było zostawić tego Forbesa, bo wciąż to lepsze niż Gasol, a jak chcesz przytankować to było wziąć Carmelo lub zostawić Forbesa i czekać na lepsze czasy - a i w tankowaniu by nie prszeszkadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dużo lepszy w czym jest ten skład ? Zreszta nie mam czasu teraz tego puentowac. Zobaczymy w przyszłym roku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Forbes ma ten problem ze może mieć zs chwilę problem z minutami w SAS. Tam rywalizacja na jego pozycji będzie coraz większa Robię miejsce na kontrakt Portisa, to taki mały krok ku temu. A na fa wyciągnę kogoś na poziomie Forbesa na spokojnie Więc tak ten rok tank a następny wzmacnianie się/utrzymanie składu. Roonnie ten skład będzie lepszy jeśli chodzi o granie w koszykówkę :> Ale no zobaczymy za rok, dużo może się zmienić plus pamiętajcie że kontuzje każdemu mogą udupic sezon a mmie spotkała taka sytuacja która w normalnej NBA nie wydarzyłaby się czyli granie 1 trymestr bez pf-a Edytowane 28 Lutego 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi