SlaKB Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Imo Bucks będą zdecydowanie ciekawszą opcją od Wolves, ale widzę że wszyscy mają ich w dupie więc tą wolną gotówkę trzeba będzie inaczej spożytkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Chciałbym wytłumaczyć ten ruch. Też mi szkoda trochę tego Rabba, bo Miśki lubią no-name'y, oni z Martina, Davisa, Seldena Jr potrafili zrobić graczy NBA. Z drugiej strony to wszystko przy tankowaniu, nie wiem, czy kiedyś Rabb będzie istotną opcją w drużynie walczącej o jak najwyższy seed. Lance to gracz na tu i teraz, ale jest przy tym bardzo solidnym backupem, zdaje się, że Born Ready najgorsze momenty kariery ma już za sobą. Teraz mam aż 7 wartościowych typa na obwodzie - Harden, Gordon, Rivers, Ariza, Payton, Smith, Lance. Ławkę mam bogatą i liczę, że może w końcu Rakiety nie będą traktowani jako drużyna jednego Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Po wymianach Cavs, w stosunku do rzeczywistości i ostatniego meczu, to w Cavaliers zagrało 3 zawodników z mojego składu: James, Korver i Jeff Green. Trochę się boję, że na mój zespół będzie się patrzeć przez pryzmat rzeczywistych wyników Cavaliers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Po wymianach Cavs, w stosunku do rzeczywistości i ostatniego meczu, to w Cavaliers zagrało 3 zawodników z mojego składu: James, Korver i Jeff Green. Trochę się boję, że na mój zespół będzie się patrzeć przez pryzmat rzeczywistych wyników Cavaliers:) Jezeli bedziesz dokonywal opisow skladu a w czasie PO analizy to watpie by tak bylo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Nie dało się po prostu wymienić Cousinsa na Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 January tankuje Bójcie się Chyba niezły deal i dla Bostonu (brak zagrożenia, że Cousins odejdzie i Gasol jest zdrowy) oraz dla Lakers, którzy powinni spokojnie Cousinsa przedłużyć, chyba, że january będzie chciał przyoszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Widzę każdy spasował widząc potęgę Pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Widzę każdy spasował widząc potęgę Pels Przed sezonem nie spodziewałem się Pels w PO więc gratki Marcus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Przed sezonem nie spodziewałem się Pels w PO więc gratki Marcus. Jeszcze zostało ograć kogoś z pary Clippers/OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) serio Hornets dali się nabrać na O'Neale'a za 2 2nd roundery dostałem taką samą ofertę stwierdziłem, że spadający kontrakt (no niby potem RFA, ale przy sporej ofercie można nie wyrównać ) nie jest warty więcej niż jednego 2nd roundera... nie rozumiem tego ruchu ze strony Hornets szczególn.ie, że Hornets są raczej w rebuilding mode january się teraz wkurzy, jak się okaże, że M.Gasol będzie game changerem w Celtics ale spoko wymiana ogólnie, zaskoczyłeś mnie, że wychwalany pod niebiosa M.Gasol nagle został wymieniony na kontuzjowanego Cousinsa, który może wybrać inny klub latem ;p Edytowane 2 Marca 2018 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Matki chowajcie córki, córki chowajcie matki. Russell-Butler-George-Ingram-Cousins nadciąga Dwaj połamani, dwaj minusowi i jeden którego nie ma:) Poza tym jak chcesz zmieścić prawie 30 milionów cap holdu Cousinsa + Butlera + Russella + Ingrama + Dinwiddie + minimalne kontrakty i podpisać George'a bez praw Birda? Czy ja tutaj coś z zasadami jestem na bakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Mi się Royce podoba w Jazz i bardziej po prostu wierzę w skauting Utah [coś ala Ingles] niż w swoje umiejętności wyławianie w tyłach draftu. Kwestia perspektywy. Co do Kemby to jedyna lepsza oferta jaką dostałem była z Bostonu, ale potem została wycofana, więc cóż, uznałem iż większej wartości w ostatnim roku umowy mieć nie będzie. Generalnie początkowo rebuildingu nie planowałem, lecz uznałem iż ten roster za dużo dobrego mi już nie przyniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A moze George nie mogl dogadac sie z DMC i stad deal...? Gdyby Leszczur zasial troche fermentu po dealu to moze dla niektorych bylby to wyznacznik przy podejmowaniu decyzji...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Walker-Middleton-Giannis, niech PG się zastanowi gdzie będzie miał lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Wręcz przeciwnie - jak to mówił Camby BRACI SIĘ NIE TRACI, RIGHT ? Nie wiem co Camby wypisuje, bo on tutaj pieje z zachwytu nad Hieldami i innymi swoimi graczami, a kozacki na razie ostatni trymestr Davisa da mu PO plus trzeba pamietac o kontuzjach w wielu ekipach. Walker-Middleton-Giannis, niech PG się zastanowi gdzie będzie miał lepiej Czyli nie zlozyles jeszcze broni, good job z Walkerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Spokojnie, w czerwcu będę elaboraty pisał dopiero Ale ani dwaj połamani, ani dwaj minusowi ^ Lamiace prawa matematyczne? Russell i ingram sa tak samo plusowi jak butler i cousins zdrowi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Kuhwa a sie wschód zbroi. Pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Będzie ciekawie w tym roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A moze George nie mogl dogadac sie z DMC i stad deal...? Gdyby Leszczur zasial troche fermentu po dealu to moze dla niektorych bylby to wyznacznik przy podejmowaniu decyzji...? Boston Celtics serdecznie dziękuje DMC za jego wkład w rozwój drużyny. Jednakże celem nadrzędnym klubu z tak wielkimi tradycjami jest osiągnięcie jak najlepszego wyniku w tegorocznych playoffs oraz umożliwienie drużynie dalszego rozwoju w przyszłości. Stąd decyzja o wzmocnieniu drużyny świetnym weteranem, który odciąży Paula George'a i zapewni stabilizujący wpływ w szatni. Wszystkim zaangażowanym w tę wymianę życzymy samych sukcesów w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jeden i drugi są plusowi od pewnego czasu (DLO od powrotu, nie licząc minut z Ok4, Ingram od dobrych kilku tygodni), nie chcę mi się teraz podawać cyfr itd, skoro będę robił to za niecałe 4 miesiące. Wtedy pogadamy ok ? Butler ma wrócić jeszcze w tym sezonie, też nie ma sensu pisać teraz. Kontuzja Butlera na 3 trymestr spowodowała taki, a nie inny ruch, ułożyłem sobie wszystko w głowie i plan jest teraz już ;-) Wiele sie jeszcze moze wydarzyc, ja po prostu w tej chwili nie mam pojecia jak chcesz podpisac georga, majac cap hold cousinsa. Chyba ze chcesz pisac elaboraty o tym jaki rabat george da lakersom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi