fluber Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Czy to znaczy, że Fluber z miejsca oskubał dwóch weteranów i nawet rąk nie umył? Ocenicie w play-offs, ale nie ukrywam, że licze na finał w tym sezonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ocenicie w play-offs, ale nie ukrywam, że licze na finał w tym sezonie:) Pod kątem sportowym jakoś bardzo nie zyskałeś moim zdaniem, zresztą oddałeś Irvinga, więc zachowanie statusu quo byłoby sukcesem. Ale pod względem finansowym...Karpiu powinien Cię stuknąć jeszcze na first picka.moim zdaniem Masz 13 osób w rosterze. Podpisz tego Osmana na kontrakcie 1+1TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Kompletnie nie kupuje pomyslu z PG13 w Socie. Maly rynek, nic go z tym miejscem nie laczy, brak mozliwosci przebicia ofert atrakcyjniejszych miejsc, nie ma na to dla mnie najniejszych szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Qcin dawałem ci ferrella za lance chyba , nie rozumiem cię totalnie.. 2nd i do tego 2020 wolałes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Kompletnie nie kupuje pomyslu z PG13 w Socie. Maly rynek, nic go z tym miejscem nie laczy, brak mozliwosci przebicia ofert atrakcyjniejszych miejsc, nie ma na to dla mnie najniejszych szans. Znaczy ogólnie to każdy inny wybór niż Paul George w Bostonie uznam za skandal Za te deale Eryko to ten PG się Leszczurowi należy jak psu miska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Znaczy ogólnie to każdy inny wybór niż Paul George w Bostonie uznam za skandal Za te deale Eryko to ten PG się Leszczurowi należy jak psu miska. Pod warunkiem ze zostanie tam i DMC bo we dwoch cos zdzialaja ale sam George w Bostonie oleje Celtics imo...strasznie ciekawa bedzie ta pierwsza runda no i pytanie kto zastopuje 76ers rzucajac kase Embiidowi, licze mocno na Hurda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Pod warunkiem ze zostanie tam i DMC bo we dwoch cos zdzialaja ale sam George w Bostonie oleje Celtics imo...strasznie ciekawa bedzie ta pierwsza runda no i pytanie kto zastopuje 76ers rzucajac kase Embiidowi, licze mocno na Hurda Jak pójdzie do Lakers, to Ci kolega Leszczur będzie mógł podziękować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Pod kątem sportowym jakoś bardzo nie zyskałeś moim zdaniem, zresztą oddałeś Irvinga, więc zachowanie statusu quo byłoby sukcesem. Ale pod względem finansowym...Karpiu powinien Cię stuknąć jeszcze na first picka.moim zdaniem Masz 13 osób w rosterze. Podpisz tego Osmana na kontrakcie 1+1TO No o ile na zamianie irvinga na mccolluma sportowo trace to zamiana smitha i tristanana ellingtona manu nowitzkiego i dienga w playoffs? Byc moze zespol na rs jest slabszy ale na po absolutnie mocniejszy i przede wszystkim moge grac smallball i mordowac rywali gradem trojek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 No w Celtics poza połamanym DMC nie ma teraz zbyt dużo ciekawego więc jak dla mnie to szansę, że PG tam zostanie są małe. I jeśli ja nie dam mu oferty tylko zdecyduje się na inną opcję to raczej nie będę głosował za pozostaniem PG w Celtics. Rozumiem, że to nie wina Leszczura, ale trzeba patrzeć na potencjał sportowy, a nie na to kto akurat jest GMem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Jak January odda Kings Ingrama to mu wybaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Co mi wybaczysz ;d ? Od 100 lat Wam pisałem : PG13 idzie do Lakers Mu chyba chodziło o ten nikczemny deal, który zrobiłeś z Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ale was strasznie boli ten deal... Juz tak nie placzcie, tylko spokojnie pracujcie nad swoimi ekipami. Kings spokojnie sie przebuduja, a Lakers maja szanse miec duo Butler & George, a co do Ingrama to spokojnie, jak dalej bedzie szedl do przodu jak na razie, to Kings zastanowia sie, czy nie dac mu maksymalnej umowy w 2020 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Zapominasz o tym, że każda z tych drużyn teoretycznie może sobie zrobić miejsce na Georga. Nie to żebym to planował, ale pewnie Warriors tak teoretycznie, też mogą mu złożyć ofertę. Warriors mogli już mieć Paula George'a w tym okienku i to nie pozbywając się nikogo z trójki Durant, Curry Draymond. Jednak stwierdziłem, że dla dobra zabawy lepiej jest zainterweniować w sprawie działań Eryko niż to bezczelnie wykorzystywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ingram jest wielki Salah Mejiri jest większy a sprzedałem go za 2nd roundera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dlatego Tomek za Kurę dostawał tylko 2nd round pick oferty ;d Każdemu jako kontrofertę proponowałem siebie żeby więcej dostać, ale nikt nie był zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To jeżeli się tak rozpędzamy to co będzie jak wszyscy złoża jakiemuś graczowi ofertę? Kto decyduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To jeżeli się tak rozpędzamy to co będzie jak wszyscy złoża jakiemuś graczowi ofertę? Kto decyduje? Ostatni sprawiedliwy -> MarcusCamby Boston Celtics Dziękuje, Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi