Lucc Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No i prosze Pomimo tego, że Brandon ma kontuzje i nie grał zbyt dobrze - 255 punktów (zespołem ) Boozer mnie nie zawiódł, Webster także sympatycznie Swoje zrobił Harrington Po pierwszym dniu 1 miejsce i choć nie ma czym się podniecać, to myślę, że z takim składem jaki mam, dam rade się utrzymać w czołówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Żeby nie było tak pesymistycznie: powodzenia wszystkim i oby jak najmniej tak "znakomtych" wyników. Nie martw się.. były już wyniki minusowe.. więc nie jest tak źle :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ja postawiłem na Turiafa i sam nie wiem czy to dobry pomysł... za duzo punktów nie natrzepał a co to Boozera to tylko pozazdrościć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 U mnie Yao zagrał tak jak powinien zagrać Natomiast Mehmet Okur -7 fp :shock: :shock: wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Mich@lik[/b]] Żeby nie było tak pesymistycznie: powodzenia wszystkim i oby jak najmniej tak "znakomtych" wyników. Nie martw się.. były już wyniki minusowe.. więc nie jest tak źle :wink: Dzięki Mazar[/b]]Natomiast Mehmet Okur -7 fp wtf? Rzeczywiście, niestety szczególnie dla Mazara, na przykład tego o czym mówisz Mich@lik nie musiałem długo czekać :wink: Tyle, że Mazar z Okura będzie na pewno miał jakiś pożytek, a sprawa z Czajnikiem na razie wygląda naprawdę kiepsko. P.S. Niezłego kalibru trejdy u Was w FBL3 odchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 U mnie Brown także -7 Popłeniłem błąd z wybieraniem go, przyznaję się Teraz gdy do Cavs wrócił Sasha i doszedł Nichols, za dużo sobie nie pogra. Pocieszę się tylko tym, że zwolniłem go jeszcze przed rozpoczęciem spotkania z Mavericks i choć ten mecz się jeszcze u niego liczy, to w następonym już go nie zobacze Troszkę zawiódł mnie Magloire, ale reszta trzymała raczej poziom i nie jest źle Jeszcze podliczeń nie ma, ale będę miał po dwóch kolejkach jakoś koło 570 fp chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 P.S. Niezłego kalibru trejdy u Was w FBL3 odchodzą a co się bedziemy czaić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No a u mnie dzisiaj/wczoraj bieda aż piszcyz. Najbardziej po bandzie pojechał Lebron zdobywca cały 27 fp :shock: . Tyle to ja liczyłem, że on w kwarte będzie trzaskał a tu coś takiego... No ale teraz może być już tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja mam narazie 2 miejsce i średnio 90,5 FP na mecz, Lucasso jest pierwszy i ma 32 FP przewagi ale aż 2 razy wiecej meczów rozegranych więc czuje sie liderem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja sie najbardziej przejechałem na rozgrywającym bo wystawiłem Mo Williamsa zamiast Fishera no i Turiaf tez nie zachwycił... jeszcze chwile poczekam ale bardzo prawdopodobne ze bede potrzebował trade'u z PF... No i Bibby mi odpadł juz na poczatrku sezonu...Poki co jestem ostatni ale nie przejmuje sie bo nie grało dwuch moich asów - Amare i Richardson 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja mam narazie 2 miejsce i średnio 90,5 FP na mecz, Lucasso jest pierwszy i ma 32 FP przewagi ale aż 2 razy wiecej meczów rozegranych więc czuje sie liderem :twisted: Od razu 50 meczy wiecej Tylko 4 Zresztą, Ford i Tinsley ci przyfarcili strasznie i tyle Więc się nie liczy. P.S. Kto u nas na forum prowadzi zespół CPC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 O przepraszam bardzo ja mam rozegranych 6 meczów a Ty 12 A tak pozatym to w Indianie jest nowy bardziej ofensywny trener i Tinsley'owi takie staty zostaną no może oprócz zbiórek bo 9 to troche przy dużo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Po prostu zobaczymy jak to będzie Powodzenia i tyle P.S. Ja tam dalej widze 8 2xDucan, i po jednym Ford, Bogut Battier, Tinsley, Stackhouse, Harrison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No widać w Indy ręke nowego trenera. O'Brien stworzył dobbry offensywny zespół nawet pod nieobecność JO wygrali z Wizards. Tinsley, Dunleavy i Granger nieźle. U mnie póki co Davis tak jak myslałem spokojnie ponad 100 fp, Nowitzki troche zawiódł ale o niego jestem w miare spokojny (chodź teraz mam obawy że mogłem lepiej wybrać w pierwszej rundzie), Bynum i Hughes zadowalająco no i pięknie Jamison: 27/16/3 Czekam teraz na pierwsze występy Horforda i podpisanie Varejao i elegancko się zadomawiam w czołówce ligi PS. Gdzie zobaczyć kto ile ma rozegranych meczów? P.S. Ja tam dalej widze 8 Very Happy 2xDucan, i po jednym Ford, Bogut Battier, Tinsley, Stackhouse, Harrison Ci którzy siedzą na BN się nie liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 E no to myślałem, że Chicken ich przestawiał No ok, niech będzie te 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 PS. Gdzie zobaczyć kto ile ma rozegranych meczów? Na stronie swojej drużyny pod składem masz "maximum games" i tam wszystko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Oddam Raya Allena za jakiegoś PG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutticpc Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 co to jest pts change? PS ja prowadze CPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Damn! Posadziłem Tyrusa Thomasa na ławie a on wykręcił 111FP :? Za to wstawiony na util Simmons dał 5FP. Co to za sprawiedliwość? :roll: PS. Mam pytanie: Lepiej każdego dnia wystawiać max zawodników którzy akurat rozgrywają mecze czy cały czas trzymać taki sam skład grający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No wypadłem dziś przeciętnie ... Wystawiłem wszystko co miałem, z nadzieją że się nie przejade ... Ale się przejechałem Na niekorzyść dział fakt, ze sporo meczy skonczylo sie praktycznie juz po pierwszej polowie i starterzy siedzieli poprostu mnostwo czasu na lawce. Yi się nie popisał niestety. Brandon znów mnie zawodzi - czego innego oczekiwałem. Redd narazie bez fajerwerków ... Magloire gra za mało jak narazie ... Melo się wyratował w q4 Trzymam to 3 miejsce, ale się troche wypsztrykałem wczoraj z ilością meczy ... No nic, żyjemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi