Jendras Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Przecież to długoletnia tradycja, którą kolejne pokolenia guardów Lakers kultywują. Wchodzenie w obronę jak w masło to ja jeszcze jestem w stanie przełknąć. Ale qrwa stepbacki Jenningsa za trzy to już spore przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dobrze, że Lakersi się trochę ogarnęli, przez chwilę już uwierzyłem, że faktycznie mogą powalczyć o PO Mam cichą nadzieję, że jeszcze Pelikany, Wolves, może Kings ich przeskoczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dobrze, że Lakersi się trochę ogarnęli, przez chwilę już uwierzyłem, że faktycznie mogą powalczyć o PO Mam cichą nadzieję, że jeszcze Pelikany, Wolves, może Kings ich przeskoczą Spokojnie, spokojnie. My po prostu daliśmy wszystkim przysłowiowe "fory" haha. D'Angelo wróci w pełni sił i znów będzie ostro - bądź tego pewien. My jeszcze nie skończyliśmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 39-13 w punktach. Dramat. A tak pozytywnie kończyli 2 kwartę... Nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca, ale chyba Deng wziął się za siebie. Dzisiaj znów skończy na dobrej skuteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave24lakers Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Cousins też dzisiaj skutecznie prowokował i pokazał swoje najlepsze oblicze czyli największy pajac w NBA. Poziom sędziowania w NBA jest żenujący, przy tych wszystkich nowinkach technicznych takie pomyłki.. to tak jakby nie gwizdnąć w piłce nożnej gola z dwumetrowego spalonego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Dzisiejsza 3 kwarta. Nie da się tego za bardzo opisać. Co to się stało dzisiejszej nocy w 3Q? Nie miałem okazji oglądać, wchodzę na box score'y, a tu 13:39! Stosunek zdobycia punktów w 3Q wyniósł 3:1 dla Kings! Jakbyś mógł january opisać jak to wyglądało w skrócie? Cholernie mi się to nie podoba. :/ P.S. Za co Walton wyleciał? o.O Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 https://youtu.be/mFgqPtI5D7A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Co kuzyn odjebał w tej akcji to jego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Obudźcie mnie, jak trafimy na zespół, który nie będzie miał dnia konia z dystansu. W każdym z ostatnich pięciu meczów rywale trafiali ponad 40% trójek. Wiem, że nie bronimy, ale mimo wszystko. Jazz 13/32 Rockets 15/36 Suns 13/30 Knicks 10/22 Kings 10/24 Teraz Brooklyn, Lin pewnie walnie z 30. Potem Philly i Embiid bije rekord Curry'ego ;] Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 yyyyy nic nie gwizdneli w tej akcji cousinsowi?! lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Obudźcie mnie, jak trafimy na zespół, który nie będzie miał dnia konia z dystansu. Taka mała pocieszka. Lakers są jedynym zespołem z którym Houston nie trafiło 10+ razy za 3 (w pierwszym spotkaniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Od razu lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 yyyyy nic nie gwizdneli w tej akcji cousinsowi?! lol teoretycznie gwizdnęli. technika Randlowi, więc Gay rzucał 3 osobiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 To co się stało (i dzieje się w lidze) to po prostu jest żałosne. Nie ma chyba innego słowa, które opisałoby tą sytuację. Jakby to powiedział Stonoga - "Szkoda gadać, szkoda strzępić ry*a". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Brawo Boogie! Skoro Cousins potrafi wejść do głowy jak dzisiaj Randle'owi, że tego potem nie widać na boisku, a dodatkowo wylatuje trener LAL w pierwszej kwarcie to nie jest dobrze. Przez Boogiego! To jest dopiero żenada! Nie to, że Cousins to zrobił, bo taki jest, ale że ktoś się dalej na to nabiera i daje się wyrzucić z meczu. Dziecinada Waltona niestety. No i Randle też po tej sprzeczce nie istniał. Skoro Cousins potrafi wyautować dwie ważne postacie u rywali jednym działaniem to znaczy, że jest z Tobą naprawdę źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 20 spotkań na oficjalnym stołku Waltona, zluzuj majty Btw wolę takiego jak Walton czy Rivers trenera, który nie siedzi i nie głaszcze mordy, tylko reaguje na sytuację na boisku Cuz by pasował na pojedynki z Pistons Lambiera. Byłby ubaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 20 spotkań na oficjalnym stołku Waltona, zluzuj majty Btw wolę takiego jak Walton czy Rivers trenera, który nie siedzi i nie głaszcze mordy, tylko reaguje na sytuację na boisku Cuz by pasował na pojedynki z Pistons Lambiera. Byłby ubaw Ale ja się Waltona nie czepiam mówiąc, że się nie nadaje czy zrobił coś strasznego. Po prostu dał się podpalić za szybko i to przez największego pajaca ligi. Nie spodziewałem się, że da się jeszcze ktoś na to nabrać. Dlatego dziecinada, bo po Cousinsie można się było spodziewać głupich fauli i prowokacyjnych zachowań. I to jak po nikim innym w tej lidze. Ma nauczkę na przyszłość Luke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Not-So-Lucky Luke Randle za to jest fajny, ciekawy wręcz. Teraz zgasł po tym zamieszaniu, ale w poprzednich meczach z tego co pamiętam zagrał na nosie Tysonowi i komuś jeszcze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Randle za to jest fajny, ciekawy wręcz. Teraz zgasł po tym zamieszaniu, ale w poprzednich meczach z tego co pamiętam zagrał na nosie Tysonowi i komuś jeszcze.. W poprzednim starciu z Kings na koniec meczu Cousins miał do niego jakieś żale i zderzyli się klatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Owszem, dał się podpalić za mocno, ale...jednak pozostaje ale. Pasiaków biega trzech. DMC raczej rozmiarów IT z Celtics nie jest ( Randle zresztą też kawał chłopa ), więc nie wiem jak tego można było nie zauważyć, a i sędziowie przez jego rekordy techników winni mieć na niego ekstra oko. Padaka z tym sędziowaniem. Szkoda bo to był początek meczu i SAC mogliście pyknąć, a tak to Was przeskoczyli :/. Luke nie mniej pewnie tą akcją zyskał w oczach klubu, zawodników, fanów że nie ma zamiaru stać z boku, spuszczać wzroku, czy robić dziwne miny jak coś ewidentnie nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi