karpik Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Bledsoe + 13 za #4 to zajebisty deal dla Knicks. Nie do końca, ale jeśli dorzucić jeszcze Calderona i młodego Hardawaya, to wtedy byłbym zadowolony, bo zostałoby jeszcze całkiem sporo kasy na tradycyjne przepłacenie jakiegoś overrated FA, najlepiej z bogatą historią kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Fani pisać swoje przewidywania: ja obstawiam WCS, ale wiem, że się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Okafor Mudiay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calagan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Myślę, że zrobią transfer w dół i wybiorą Franka K. Logiczne byłoby machniom z Nuggets za Lawsona. Jednym ruchem obstawiają sobie PG i C. WCS ma ponoć coraz więcej znaków zapytania (ponoć niezbyt szałowe pokazy, jakieś historie z kontuzją/ami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Brooklyńska rada żydów bierze sztajna. Best fit + nie jest rudy. What next? handlują pickami z kolejnych 5 lat by jakiś konkret przyszedł czy David Lee welcome back? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Na granicy między dzielnicami zebrała się rada rozumnych Co począć by kibice jak kiedyś zaczęli zachodzić do hall świątynnych? By starzy fani nie stali pod deszczem hejtu co runął ze wszystkich zebranych wstydów Będzie to krótka opowieść o barku jakichkolwiek picków Łąka na Townsie się kończy ja tańczę, tańczę na słońcu Słowa na które czekałem padły z ust Phila w końcu: i tu sam nie wiem co już wybiorą. Jakieś tam 2 rundowe chyba są za rok, a za dwa lata dopiero coś w 1 rundzie... Dziś wytrzymam do tej 1:50 i zobaczę co wybiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Życzę NYK Porziginsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 http://dailyknicks.com/2015/06/25/report-phil-jackson-loves-frank-kaminsky/ Liczę na coś bardziej spektakularnego. Stawiam, że wybór Jacksona może być historią tego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Życzę NYK Porziginsa. ja Wam powrotu J-Smooova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ja Wam powrotu J-Smooova Cios poniżej pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 "Ci z sąsiedniej wsi zaczęli, myśmy skończyli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Przecież Łotysz idealnie pasuje do koncepcji, nie wiem o co się tu obrażać. Frank the Tank też jest na celowniku, więc pick na pewno nie zostanie zmarnowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Spoko Wolę Fanka niż Łotysza Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ostatni gracz po 4 latach w NCAA, który poszedł w TOP 4 draftu to bodajże Kenyon Martin. Jak się popatrzy na najwyżej wybieranych seniorów od roku 2000 w górę, to poza Lillardem i ewentualnie Battierem żaden nie zrobił kariery. Kaminsky jest starszy od Drummonda i mam wrażenie, że bardziej niż jego umiejętności, robotę zrobili Golden State Warriors, którzy pokazali zapotrzebowanie w NBA na piątki rzucające za 3. Kaminsky, Kristaps, KAT, Turner. W 1 rundzie pójdzie więcej takich graczy w tym roku niż jest w całej NBA aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wcs chyba najlepsza opcja chyba że jakiś trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wcs chyba najlepsza opcja chyba że jakiś trade Przy WCS pojawiły się jakieś znaki zapytania ze zdrowiem i niewykluczone, że poleci w dół jak Sullinger w 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dziś Willis Reed ma urodziny więc to musi być dobry omen dla Knicks w tym drafcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dziś Willis Reed ma urodziny więc to musi być dobry omen dla Knicks w tym drafcie! Ostatnio, kiedy urodziny miał Willis Reed to draft też był w NY. Jakaś tradycja? Wtedy Knicks wybrali Jordana Hilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Próbuję wierzyć, że będzie dobrze i Knicks wezmą Winslowa. Ewentualnie zrobią jakiś trejd, w którym kogoś wyruchają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Micheal Ray Richardson to nie był bust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi