julekstep Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 ta demonstracja przestała być legalna wraz z pojawieniem się haseł o wymowie faszystowskiej. Na szczescie to nie Ty o tym decydujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Na szczescie to nie Ty o tym decydujesz za to ja muszę się wstydzić Edytowane 17 Września 2018 przez vasquez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 za to ja muszę się wstydzić Masz do tego pelne prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Masz do tego pelne prawo. raczej nie mam wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 raczej nie mam wyboru Masz. Zawsze mozesz zmadrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Masz. Zawsze mozesz zmadrzec nie mam. za poźno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Platforma poleciała w najnowszym sondażu strasznie w dół. I to w sondażu na zlecenie tvn. Stracili w pmciagu miesiaca 1/4 głosujących. To efekt biedronia, acta czy 300 plus, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Platforma poleciała w najnowszym sondażu strasznie w dół. I to w sondażu na zlecenie tvn. Stracili w pmciagu miesiaca 1/4 głosujących. To efekt biedronia, acta czy 300 plus, Ja myślę, że muszą częściej dyskutować o wystawach I towarzysz Boni musi częściej tupać nóżką i prosić o interwencję. A i jeszcze niech wspólnie z kolegami z KODu nałożą koszulkę na Pałac Kultury.. I bilbordy, koniecznie bilbordy.. Jak im po tym urośnie... oj jak urośnie. Edyta dodaje, że jeszcze więcej takich obrazków jak wyżej, To pewne 10% w sondażach ! Edytowane 17 Września 2018 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 A co ma, wspólnego z po Biedroń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 A co ma, wspólnego z po Biedroń? Głosy im zabiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Głosy im zabiera.i dobrzeOn przynajmniej udowodnił że politykę traktuje poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 To efekt biedronia Głosy im zabiera. i dobrze On przynajmniej udowodnił że politykę traktuje poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 takie coś już było grane (tylko z innymi bufonami w rolach głównych): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Pamiętasz juleczku jak skończyły takie projekty jak: Mazowiecki ? Unia Wolności ? Cimoszewicz prezydentem ? Ruch na Rzecz Demokracji( Kwaśniewski, Szymborska, Cimoszewicz, Frasyniuk) ? demokraci.pl ? Lewica i Demokraci ? Ruch Palikota ? Europa Plus ?Partia Kobiet ? Komorowski ponownie prezydentem ? Czarny Protest? Zjednoczona Lewica ? KOD ? Wiesz co filmik wklejony przez Ciebie ma wspólnego z tymi projektami i Biedroniem? Wszystkie miały ogromne poparcie Michnika, który pieprzył o nowej jakości w polityce. Tak więc im więcej orgazmu w redakcji Wyborczej na temat Biedronia tym gorzej dla Biedronia. Nowy "Macron" jak go kreują to zwykły plastuś, celebryta którego sufitem jest 9% w wyborach i jedna kadencja. Tyle. Edytowane 17 Września 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Spoko, lista nieudanych projektów narodowców (wszelkiego sortu) byłaby pewnie z 3x taka - i co z tego? Jak to ma się do tego, że wklejanie Ziemkiewicza jako komentarz do czegokolwiek to przypał? Szczególnie, że - o ile można Biedronia nie lubić (sam go nie lubię - jak wszystkich, którzy na prywacie budują karierę - zawodowi geje, zawodowi katolicy itp.) - o tyle co jest kontrowersyjnego w stwierdzeniu, że kolo który był posłem a potem został prezydentem prawie 100-tysięcznego miasta traktuje politykę serio? Kurła przecież jego kariera polityczna to mokry sen tych wszystkich narodowców za którymi machałeś flagą (no może poza Giertychem - czyli ZDRAJCĄ ) Edytowane 17 Września 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 A co ma piernik do wiatraka? Po co wyciąganie projektu narodowców? Po co jakiś tekścik o machaniu flagą? Julciowi skończyły się żarciki? Ci narodowcy to posiadali jakieś wpływy w III RP? Zbudowali wielkie koncerny medialne, które ich pompowały przez lata? Jedyni to już BYLI narodowcy w osobach Niesioła i Giertycha, którzy zyskali pierwsze strony Wyborczej, Polityk i wszelkiej maści newsweeków i mikrofonów Lisa i tvn-ów tylko dlatego że jadą po kaczorze. sam go nie lubię - jak wszystkich, którzy na prywacie budują karierę - zawodowi geje, zawodowi katolicy itp Jak rozumiem Biedroń ma nic nie wspominać o swoim gejostwie, żaden żyd, katolik, muzułmanin ma się nie przyznawać do swojej wiary, Duda nie może przyjmować komunii świętej podczas mszy, a Komorowski nie może chwalić się swoim zamiłowaniem do myślistwa( co nieudanie próbował robić) i to wszystko po to, żeby zyskać akceptację u jednego anonimiwego użytkownika pewnego forum? To jacy mają być Ci politycy? Poglądy, wyznanie, żonę, dzieci, hobby, ulubione kluby piłkarskie mają ukrywać, żeby nie być posądzeni o wykorzystywanie prywaty do robienia kariery? Najlepiej być zawodowym "nikim, nie wyrazistym"? A może sobie Biedroń traktować politykę poważnie razem z Grodzkim mając za cel zdobycie mandatu i tylko tyle, ale nie żadne tam bycie premierem czy prezydentem. Jego mokry sen to co najwyżej gołe męskie poślady i 9%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Widzisz roznice w przyznawaniu sie / wspominaniu o sprawach prywatnych a opieraniu na tym calego wizerunku (Biedron, Terlik)? Chyba musisz widziec skoro juz w trzecim poscie o Biedroniu wszedles na temat meskich posladkow. Czy ktos tu na forum zasugerowal ze Biedron zostanie prezydentem/premierem? Podoba mi sie jak sam sobie wiatraki budujesz Edytowane 17 Września 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Proszę, Biedronia będę bronił, ale przez ostatni rok to mało co słyszałem o jego zaangażowaniu w sprawy lgbt. Terlikowski startuje do parlamentu? Też mi kariera. Artykulik w DoReczy, dwa lata w "małym dzienniku" Robi jedynie to do czego zachęcało wielu papieży w tym obecny Franciszek - czynne angażowanie się w życie publiczne, a nie bierność. O tym kto opiera cały swój wizerunek na... będe decydować JA - julcio!!! litości. Czy ktos tu na forum zasugerowal ze Biedron zostanie prezydentem/premierem? Podoba mi sie jak sam sobie wiatraki budujesz Głupa nie rżnij. Nie żyjesz na jakimś zadupiu typu Kinikinik w stanie Colorado, żeby nie widzieć sztucznego pompowania Biedronia a to na prezydenta, a to na premiera, a to na na zbawcę szeroko rozumianej lewicy. "Robert musisz" ???? Wyjrzyj przez okno, bo chyba "postawili" Ci wielką farmę wiatraków. Edytowane 18 Września 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeBread Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Ja tam mocno wierzę w Biedronia. Nie tylko na zasadzie przełamania betonu PiSu i PO, ale i też na zasadzie tego, że jeżeli Robercik niczego nie spieprzy to ma dużą szansę nareszcie skończyć z polityką prowadzoną przez starych dziadów żyjących mentalnie w komunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi