Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

mój błąd.

faktycznie chodzi/ło o 11 mld ZŁ, a nie euro. za wprowadzenie w błąd - przepraszam, za zauważenie błędu i korektę - dzięki. Sprawa zakończona.

tak czy siak, chodziło mi przede wszystkim i wyłącznie o to, ze w jednym miejscu prezydent Polski mówi, ze Unia Polsce korzyści nie przynosi, chociaż nawet mały Dyzio rozumie, że bez Unii choćby zbudowanie tych dróg i chodników trwałoby pewnie następne 100 lat, a jednocześnie pojawia się informacja zaprzeczająca jego słowom także w najzupełniej aktualnym kontekście.

nawet właśnie wytargane za uszy Węgry nie podważają racji swojego członkostwa w Unii, a przynajmniej nie ustami tak wysokiej rangi urzędników państwowych.

Edytowane przez vasquez

W dniu 13.09.2018 o 09:09, DeltaCenter napisał(a):

ODMweDYwMC9jY19iMmM3Ny9wLzIwMTgvMDkvMTIv

Czy ja dobrze rozumiem, że teraz przesłanie linku do jakiegoś artykułu także tutaj na forum będzie zabronione, a jedynie będę go mógł wysłać w wiadomości pywatnej ?

ja bym się raczej zastanowił jak to możliwe,że platfuski są teraz przeciwko ACTA

Choć w sumie nad czym się tu zastanawiać?

W dniu 13.09.2018 o 09:54, lorak napisał(a):

^ ale oni nie są przeciw, prawda? przecież wczoraj głosowali za tym. taka to partia liberalna. swoją drogą na TVN o 19 ani słowem o tym, a w TVP o 19:30 news dnia.

Byli zdecydowanie przeciw. I w komplecie zagłosowali za. I teraz mówią o tym jakie to fajne przepisy wprowadza. Ja sie nie orientuje w sprawie tego acta 2 ale to jak platforma potrafi co chwile mowic co innego nie przysporzy im raczej zaufania społecznego.

Najwyrazniej mocno im to nie lezy skoro odgrzewaja temat botow w kampanii o czym mowiono juz 3 lata temu. Dalej nie rozumieja czemu przegrali z pis i chyba juz nie zrozumieja. Moga jedynie liczyc na jakis powazny blad pis.

W dniu 14.09.2018 o 20:57, fluber napisał(a):

Najwyrazniej mocno im to nie lezy skoro odgrzewaja temat botow w kampanii o czym mowiono juz 3 lata temu. Dalej nie rozumieja czemu przegrali z pis i chyba juz nie zrozumieja. Moga jedynie liczyc na jakis powazny blad pis.

A komentowałeś 3 lata temu te boty? Wyrazisz swoją opinię?

W dniu 15.09.2018 o 08:53, DeltaCenter napisał(a):

Europejska solidarnośc kończy się tam, gdzie zagrożony jest niemiecki interes.

a euroatlantycka tam gdzie interes amerykański.

do wyboru jest jeszcze rosyjski, w czułych objęciach niedźwiedzia.

w sumie : Polska uprawia gorzkie żale karła, że nie jest gigantem.

W dniu 15.09.2018 o 17:16, josephnba napisał(a):

To ze ciekaw jestem co się w Polsce wyprawia nie znaczy że interesuję się obrońcami drzew

Gdyby polski policjant tak się zachował, to byłby to temat numer 1 w mediach przyjaznych opozycji przez tydzień i byłoby tak głośno o tej sprawie, że na pewno byś się nią zainteresował, tak jak tą wycinką drzew.

A przecież taka wycinka drzew, to tak naprawdę nic w porównaniu z prewencyjną cenzurą internetu, którą nam zafundowała platforma ze swoimi kumplami z chadecji.

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.