RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Ale to czy to było 11 mld czy 50 nie zmienia sensu jego wypowiedzi, opinii, ze polska powinna taka kwotę pokryc sama. Nie chce bronić vasqueza ale Czepianie się żeby się czepiać jest nie ma sensu... Edytowane 12 Września 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Czy ja dobrze rozumiem, że teraz przesłanie linku do jakiegoś artykułu także tutaj na forum będzie zabronione, a jedynie będę go mógł wysłać w wiadomości pywatnej ? Edytowane 13 Września 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) mój błąd. faktycznie chodzi/ło o 11 mld ZŁ, a nie euro. za wprowadzenie w błąd - przepraszam, za zauważenie błędu i korektę - dzięki. Sprawa zakończona. tak czy siak, chodziło mi przede wszystkim i wyłącznie o to, ze w jednym miejscu prezydent Polski mówi, ze Unia Polsce korzyści nie przynosi, chociaż nawet mały Dyzio rozumie, że bez Unii choćby zbudowanie tych dróg i chodników trwałoby pewnie następne 100 lat, a jednocześnie pojawia się informacja zaprzeczająca jego słowom także w najzupełniej aktualnym kontekście. nawet właśnie wytargane za uszy Węgry nie podważają racji swojego członkostwa w Unii, a przynajmniej nie ustami tak wysokiej rangi urzędników państwowych. Edytowane 13 Września 2018 przez vasquez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Czy ja dobrze rozumiem, że teraz przesłanie linku do jakiegoś artykułu także tutaj na forum będzie zabronione, a jedynie będę go mógł wysłać w wiadomości pywatnej ? ja bym się raczej zastanowił jak to możliwe,że platfuski są teraz przeciwko ACTA Choć w sumie nad czym się tu zastanawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 ^ ale oni nie są przeciw, prawda? przecież wczoraj głosowali za tym. taka to partia liberalna. swoją drogą na TVN o 19 ani słowem o tym, a w TVP o 19:30 news dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 to lepiej obejrzyjcie zamiast zajmowac się pobocznymi tematami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 ^ ale oni nie są przeciw, prawda? przecież wczoraj głosowali za tym. taka to partia liberalna. swoją drogą na TVN o 19 ani słowem o tym, a w TVP o 19:30 news dnia. Byli zdecydowanie przeciw. I w komplecie zagłosowali za. I teraz mówią o tym jakie to fajne przepisy wprowadza. Ja sie nie orientuje w sprawie tego acta 2 ale to jak platforma potrafi co chwile mowic co innego nie przysporzy im raczej zaufania społecznego. Najwyrazniej mocno im to nie lezy skoro odgrzewaja temat botow w kampanii o czym mowiono juz 3 lata temu. Dalej nie rozumieja czemu przegrali z pis i chyba juz nie zrozumieja. Moga jedynie liczyc na jakis powazny blad pis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Najwyrazniej mocno im to nie lezy skoro odgrzewaja temat botow w kampanii o czym mowiono juz 3 lata temu. Dalej nie rozumieja czemu przegrali z pis i chyba juz nie zrozumieja. Moga jedynie liczyc na jakis powazny blad pis.A komentowałeś 3 lata temu te boty? Wyrazisz swoją opinię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ja prdl. Wyborcza odkryła że można wygrywac internety, a w samym artykule za dowod słowa jednej pani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A komentowałeś 3 lata temu te boty? Wyrazisz swoją opinię? Nie mam żadnej opinii na ten temat. Konta polityków od lat prowadzą inni ludzie a boty są wykorzystywane wszędzie, takie są czasy. Boty nie głosują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Rozchodzi się wszystko o to, że przez ponad 20 lat takim wielkim botem była GW, a teraz płacz, że nie mogą już manipulowac na tak dużą skalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 https://twitter.com/pikus_pol/status/1040543582287998976 Przewińcie do 0:45 i powiedzcie, co by się wydarzyło, gdyby w Puszczy Białowieskiej tak policja potraktowała ekologów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Europejska solidarnośc kończy się tam, gdzie zagrożony jest niemiecki interes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Europejska solidarnośc kończy się tam, gdzie zagrożony jest niemiecki interes. a euroatlantycka tam gdzie interes amerykański. do wyboru jest jeszcze rosyjski, w czułych objęciach niedźwiedzia. w sumie : Polska uprawia gorzkie żale karła, że nie jest gigantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 w sumie : Polska uprawia gorzkie żale karła, że nie jest gigantem. Mowa była o Niemczech jakbyś nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Mowa była o Niemczech jakbyś nie zauważył. ale z punktu widzenia polskiego frustrata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Co by było? Nic Kogo interesują ekolodzy feministki vegezjebki frigsnie onrowcy niepolacy i inne promilowe społeczności? Edytowane 15 Września 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Co by było? Nic Kogo interesują ekolodzy Nie wiem, Ciebie? Wyjasni mo ktoś co dokładnie zgłoszono do prokuratury w sprawie puszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 To ze ciekaw jestem co się w Polsce wyprawia nie znaczy że interesuję się obrońcami drzew Tak samo źle zrozumiałeś kiedyś mój tekst o tym że Razem to ciekawa alternatywa dla SLD i uznales ze na nich głosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 To ze ciekaw jestem co się w Polsce wyprawia nie znaczy że interesuję się obrońcami drzew Gdyby polski policjant tak się zachował, to byłby to temat numer 1 w mediach przyjaznych opozycji przez tydzień i byłoby tak głośno o tej sprawie, że na pewno byś się nią zainteresował, tak jak tą wycinką drzew. A przecież taka wycinka drzew, to tak naprawdę nic w porównaniu z prewencyjną cenzurą internetu, którą nam zafundowała platforma ze swoimi kumplami z chadecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi