julekstep Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 czyli wszystko układa się w logiczną całość. tolerancyjni, otwarci ludzie z dużą wrażliwością społeczną, pełni miłości bliźniego, szacunku dla drugiej osoby. Nie lubie antify, ale szanuje trolling <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 polecam filmiki tego gościa, stężenie beki wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 O k****: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 #WszyscyJesteśmyCharlieHebdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 O k****: A potem sie dziwią, że do nich strzelają... Cokolwiek znaczy ten napis na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 A potem sie dziwią, że do nich strzelają... Cokolwiek znaczy ten napis na dole. Bóg istnieje, zatopił nazistów z Teksasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 jakiś kontekst? powódź w teksasie czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 jakiś kontekst? powódź w teksasie czy co?Jak mogłeś to przegapić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 jestem w narkotykowym cugu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 jestem w narkotykowym cugu Rozmawiasz ze smokami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) nie no, ludzie, po prostu nie śledzę takich rzeczy, nie oglądam tv, nie wchodzę na onety, gazet nie czytam. Edytowane 2 Września 2017 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 nie no, ludzie, po prostu nie śledzę takich rzeczy, nie oglądam tv, nie wchodzę na onety, gazet nie czytam. To było nawet dyskutowane pod kątem Rockets na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 ja nie interesuje się Rockets. pierwsze słyszę, że coś w USA się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 ja też jakoś w offseason nie mam ochoty czytać tematów w dziale nba (oprócz tych dotyczących offseason) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Strezynska ma zostac odwolana z rzadu z powodu konfliktu z ministrem obrony narodowej. Ja pi****le... Charlie hebdo trzyma poziom. Przynajmniej nauczyli sie ze neonazisci ich nie wystrzelaja w przeciwienstwie do pokojowo nastawionych muzulmanow. Mam nadzieje za to ze rodziny ofiar zaloza im proces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Charlie hebdo trzyma poziom. Przynajmniej nauczyli sie ze neonazisci ich nie wystrzelaja w przeciwienstwie do pokojowo nastawionych muzulmanow. Mam nadzieje za to ze rodziny ofiar zaloza im proces. Akurat tego im odmówić nie można - po Barcelonie ostro zaatakowali Islam, więc pod tym względem są jednak konsekwentni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Czyli niczego sie nie nauczyli Jak TVN. Najpierw ich krytykujesz, że coś nie robili, a jak Ciebie sprostowano, to krytykujesz za to co robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jak TVN. Najpierw ich krytykujesz, że coś nie robili, a jak Ciebie sprostowano, to krytykujesz za to co robią. Jak moja teściowa. Wiecznie niezadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jak moja teściowa. Wiecznie niezadowolony Jak jej zabraniasz innej dyskusji niz cytowanie kontrargumentow z prac naukowych to co sie dziwisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi