Leszczur Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 ... ekhmm... @Leszczur, a byłbyś tak łaskaw wyjaśnić dlaczego zamiast posadzić u bota (karmelo c's) Noela i Budingera na ławkę, wyrzuciłeś ich do FA i pobrałeś w ich miejsce Blair'a i Neal'a? Posadzenie kontuzjowanych na ławkę i granie resztą zdrowych to nie to samo w tym momencie co bawienie się na rynku w FA... Byłbym łaskaw. Zgadza się ze to nie to samo. Akurat Noel i Budinger byli najbardziej bezsensownymi wyborami w drafcie. I nic bym z nimi nie robił gdyby wcześniej nie akumulowali meczów będąc w aktywnym rosterze. Ten skład ma tyle meczów w plecy, że zamierzam to w miarę mozliwosci nadrobić tak żeby przynajmniej nie miał tych 30 gier straty po pierwszym miesiącu. Pozostałe dwa zespoły zostają tak jak są. No chyba, ze uderzy w nie jakis huragan kontuzji - wówczas zrobię to samo. Chłopaki nie płaczą, więc głowa do góry i orać, orać, orać. A jak ktoś mi będzie za bardzo podskakiwał, to mu posadze poł składu na tydzień, żeby ochłonął ;-) Jak juz mówiłem - zamordyzm z ludzką twarzą, to moje nowe hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 A jak ktoś mi będzie za bardzo podskakiwał, to mu posadze poł składu na tydzień, żeby ochłonął ;-) Jak juz mówiłem - zamordyzm z ludzką twarzą, to moje nowe hobby. Gwiazdka się zbliża, a ja już chyba mam dla Ciebie prezent ... Myślę, że będzie trafiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Gwiazdka się zbliża, a ja już chyba mam dla Ciebie prezent ... LOL. Dzięki! "Mała figurka mnie samego!" (insider joke dla fanów "Big Bang Theory") Myślę, że będzie trafiony Ktoś będzie trafiony na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Byłbym łaskaw. Zgadza się ze to nie to samo. Akurat Noel i Budinger byli najbardziej bezsensownymi wyborami w drafcie. I nic bym z nimi nie robił gdyby wcześniej nie akumulowali meczów będąc w aktywnym rosterze. Ten skład ma tyle meczów w plecy, że zamierzam to w miarę mozliwosci nadrobić tak żeby przynajmniej nie miał tych 30 gier straty po pierwszym miesiącu. Tyle, że ten zespół nie będzie się liczył w żadnej kategorii z wyjątkiem FT, i może FG. I tak się dziwnie składa, że biorąc tych ziutków kaszanisz Karmelo FT%, za co parę drużyn może być Ci wdzięczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Tyle, że ten zespół nie będzie się liczył w żadnej kategorii z wyjątkiem FT, i może FG. I tak się dziwnie składa, że biorąc tych ziutków kaszanisz Karmelo FT%, za co parę drużyn może być Ci wdzięczne... Taka jest niestety cena w chwili gdy decydujemy się ciągnąć martwe zespoły. Komuś pomoże, a innym zaszkodzi. W kazdym razie ruchy jakie wykonałem (lub wykonam w przyszłości) nie sa podyktowane żadną analizą sytuacji w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Hej, Komisz, zrób coś z FT Unstoppable Bears oke? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Hej, Komisz, zrób coś z FT Unstoppable Bears oke? ^^ To sie da zrobic "Panie Kerowniku". Ale to musi kosztować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 To sie da zrobic "Panie Kerowniku". Ale to musi kosztować No szlag, nic za darmo na tym świecie. "Pożyczę" Ci Antka na 5 meczów. 10 jeśli przy okazji jakoś wtopisz team MTH. Deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 @MTH: Sam widzisz - moge Ci zapewnic ochrone, ale to musi kosztowac. Lillard do konca sezonu i nie bedziemy mieli zadnych nieprzyjemnych niespodzianek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Dorzuce Bareę :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Hej, Komisz, zrób coś z FT Unstoppable Bears oke? ^^ Jedyną rzeczą, którą mógłby w tym momencie zrobić to polecieć do "kali" i posłać kulkę prosto w czoło CP3... Każde inne działanie byłoby oczywiście srogo karane. To sie da zrobic "Panie Kerowniku". Ale to musi kosztować Kosztować to może, ale chyba posadę komisarza... (...)10 jeśli przy okazji jakoś wtopisz team MTH. Deal? Grzegorz Lato & Zdzisiek Kręcina? Catch me if u can you bastards! Poza tym wiesz... u mnie panuje już taka tradycja na FB, że zaczynamy z pierwszego i tak już do końca. Niby nudne, ale jakże skuteczne ; ] @MTH: Sam widzisz - moge Ci zapewnic ochrone, ale to musi kosztowac. Lillard do konca sezonu i nie bedziemy mieli zadnych nieprzyjemnych niespodzianek ;-) Niespodzianek i tak nie będziemy mieli ? Lilarda Ci mogę dać za darmo, jeżeli w ramach dżentelmeńskiego gestu podarujesz mi brodacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Grzegorz Lato & Zdzisiek Kręcina? Catch me if u can you bastards! Ups. Myślał ja że to piszem wszystko na priva. Zostaliśmy złapani Pane Komisz :/ Teraz co, banicja nam jedynie została :[ Edytowane 15 Listopada 2013 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Kosztować to może, ale chyba posadę komisarza... Spoko. Nie bede zabiegał o reelekcję Poza tym wiesz... u mnie panuje już taka tradycja na FB, że zaczynamy z pierwszego i tak już do końca. Niby nudne, ale jakże skuteczne ; ] Zobaczymy. Zobaczymy. Na razie podłożyłeś nogę Lopezowi. Ale nie krępuj się i dalej wyzywaj Bogów Fantasy na pojedynek ;-) Niespodzianek i tak nie będziemy mieli ? Lilarda Ci mogę dać za darmo, jeżeli w ramach dżentelmeńskiego gestu podarujesz mi brodacza. OK. Qunicy Acy za Lilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Jest możliwość zobaczenia gdzieś na yahoo jak wyglada nasza tabela w przeliczeniu na średnie na mecz? Edytowane 20 Listopada 2013 przez Sprinter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ne, ktos by musial sie pobawic w dobrego samarytanina i ja zrobic. Sam bym sobie takowa zobaczyl z checia ale nie chce mi sie liczyc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ne, ktos by musial sie pobawic w dobrego samarytanina i ja zrobic. Sam bym sobie takowa zobaczyl z checia ale nie chce mi sie liczyc . Rank GP FG% FT% 3PTM PTS REB AST ST BLK TO TOTAL Team 1 116 15 10 14 15 6 13 11 9 5 98 InsideTheNBA Crew 2 105 7 13 15 12 10 12 10 8 4 91 Predicting The Past 3 106 13 14 10 11 7 3 8 14 10 89 Love's Broken Hand 4 106 8 8 8 6 9 9 12 12 8 80 Szynszyle 5 95 2 11 13 5 11 10 9 2 15 78 $L@$H 6 117 11 3 5 14 8 15 15 5 1 77 Gryzlak 7 115 3 6 12 8 12 6 13 10 7 77 Psychopathic Rydaz 8 105 14 1 7 10 15 5 5 15 3 75 Sprinter12 9 88 10 13 6 3 4 8 4 11 13 72 L.TM 10 108 4 4 9 13 3 14 14 6 2 69 Złamasy Gerarda 11 89 1 7 2 9 13 7 8 13 6 66 karmelo C's 12 107 6 9 4 4 14 2 6 3 12 60 Los SWRos 13 118 9 2 11 7 5 4 2 7 9 56 Alkograss Nałogowo 14 92 5 15 3 1 1 11 3 4 11 54 Unstoppable Bears 15 101 13 6 1 2 2 1 1 1 14 40 Ghostdog Team Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 są dobrzy Ludzie na tym świecie cytując Mistrza i Małgorzatę.... washko szkoda że nie jesteś aktywniejszy na naszym Forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) są dobrzy Ludzie na tym świecie cytując Mistrza i Małgorzatę.... washko szkoda że nie jesteś aktywniejszy na naszym Forum... W sensie, że nie wklejam wyników? Bo co tydzień to robię, a ostatni raz wklejałem 16. Ale jeśli masz wątpliwości, to dalej prowadzę, a Ty jesteś trzeci. Edytowane 20 Listopada 2013 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 W sensie, że nie wklejam wyników? Bo co tydzień to robię, a ostatni raz wklejałem 16. Ale jeśli masz wątpliwości, to dalej prowadzę, a Ty jesteś trzeci. nie pisałem o roto tylko o dziale NBA tak jak mnie zrekrutowałeś do ligi roto tak ja twoją wiedzę chciałbym w naszych "normalnych" działach no i aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 nie pisałem o roto tylko o dziale NBA tak jak mnie zrekrutowałeś do ligi roto tak ja twoją wiedzę chciałbym w naszych "normalnych" działach no i aktywność Jak Borys wyłączy tu liczniki,to chyba będę musiał ;] A tak swoją drogą, to chyba mnie z kimś mylisz, bo to niemożliwe, żeby ja Cię zrekrutował, skoro ja tu się pojawiłem w związku z ogłoszeniem Sławka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi