mikrofalowka Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 oddam w dobre ręce Thorntona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 mikrofalowka, zyjesz tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Oddam zbiórki. Za bloki/stl/as. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 tzn kogo takiego tam na zbiorkach masz do oddania i czy patrzymy na graczy duzego kalibru czy pionkow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Każdą opcję rozważę. Zależy kto Cię interesuje i za kogo, to jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nie ma chętnych na zbiórki Thompsona lub napierdalatora Hicksona za ft% lub bloczki, ewentualnie asysty? W ogóle ile osób gra jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja bym Hicksona nawet wzial tylko kurde nie mam za bardzo za kogo patrzylem na Twoja druze po Twoim poscie ale jakos nie potrafie skleic wymiany ktora by mnie zadowolila i wierzylbym w to ze to przyjmiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 takie pytanie, ciagle mnei to denerwuje, dlaczego trzeba czekac caly dzien po dodaniu nowego gracza? Gdyby wskakiwal od razu w tym samym momencie, liga zrobilaby sie ciekawsza, wiekszy ruch i aktywnosc. W zeszlym roku o ile sie nie myle wlasnie tak gralismy. edit# chyba ze boicie sie tego ze ktos moglby dodawac i wywalac po kolei kazdego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 @gogalq Mi to akurat pasuje. @zalias Lillarda+dodatek za Knighta i Hicksona pewnie nie puścisz? Ale zastanów się. Serio ciężko coś skleić między nami z tym co mamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 W ogóle ile osób gra jeszcze? Ja gram aktywnie cały czas ^^ Ostatnio Dudleya z FA wyciągłem i jest ok. Szkoda tylko że cały czas okupuję miejsca 15-17 z wskazaniem na 17, ale taka mi kaszane odwalają wszyscy że szok hrhr. No ale fun jest i duuużo się nauczę grając z wami, a rezygnować nie zrezygnuję spoko ^^ P.S. O przewadze Sławka powiedzeć że nokaut to mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 nie no matek nie ma sensu szukac na sile wymiane, jakos po prostu jej u nas nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 ja tam nie widze takiej ogromnej przewagi slawka gosc ma mase meczow rozegranych, 22 wiecej niz drugi qas, troche duzo. Mimo wszystko prowadzi dosyc pewnie, ale do konca sezonu duzo moze sie zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 może siądę wieczorem i jeszcze raz zrobię tabelkę statów/ilośc meczy i zobaczymy jak to bedzie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 przeciez ktos tu mial zrobiona tabelke w excelu juz? wystarczy wprowadzic inne dane podstawowe a reszta sama sie wyliczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sea Wolves grasz jeszcze? To samo pytanie m.in. do Gorlice Grzaniec. Ogólnie proponuję, żeby ci, którzy grają napisali to tutaj, a pozostałych może nie bierzmy pod uwagę/wywalmy z ligi? Bo co to za zabawa, jeśli wysyłam propozycje, a na całą ligę aktywnych jest może z 6 osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak chcesz.. Ja nadal gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ja zrobiłem tabelkę ostatnio wlaśnie a teraz bym zrobił update, jeśli nie zasne nad kompem jak wczoraj... ach te wigilie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie chodzi mi konkretnie o nieodpowiadanie na oferty, ale o to czy ktoś się w ogóle udziela w grze. A widać po rotacji własnym składem, wymianach i ruchach na FA kto gra nadal i jest aktywny. Niektórzy może zapomnieli, że mają drużynę... Psuje to zabawę pozostałym. Poza tym nie rozumiem twojego podejścia. Lepiej wcisnąć reject, niż oferta miałaby wisieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 to ze ktos nie dziala na rynku FA i nie robi roszad nie znaczy ze jest nieaktywny ja przez wiekszosc sezonu nie robilem nic, bo po prostu uwazalem ze 10 ktora gra, gra dobrze i nie ma co tam zmieniac, a na FA nic ciekawego nie bylo,a codziennie wchodzilem sprawdzic jak zagrali mi teraz w sumie namieszalem i nie wiem czy dobrze na tym wyjde, ale pozyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi