zalias Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Collison, DeRozan, Beal do wziecia pamietajcie - szukam wysokiego lub SF'a z trojkami/stealami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 bez jaj... 6x3zł=18xł. za tyle nie kupisz nawet porządnej czystej a ja tu na szali stawiam kolorowe... NO ale kończymy bo nas moderator opieprzy za off-topic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 hmm, po pierwszym dniu nowego sezonu, sprawdza się moja nazwa zespołu ( sorry Seawolves ): Są gorsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Heh, a Jedi Order trafił z zawodnikami na rozpoczęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie pasuje mi ta broda na czerwonym tle, ale jeśli Harden będzie tak dalej grał to zaryzykowałbym stwierdzenie, że to wręcz steal tegorocznego fantasy, a Dig jest mega szczęściarzem Czyżby Howard nauczył się rzucać osobiste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 jezus maria ile ja mam strat i bede mial :( kazdy gubi u mnie po miliard pilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Masud gra jeszcze z nami? W dwóch ligach oferty wiszą od kilku dni i zero odzewu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 myślałem że jak brodacz odszedł z OKC to Westbrook zacznie wiecej podawać i wiecej wjezdzac pod kosz, ale nie coś takiego ... jak można mieć taki FG% ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Nie panikuj...zobacz sobie game loga z poprzedniego sezonu i spójrz jak go zaczął, niemal identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 nie przesadzajcie... w tamtym temacie to samo, jakies daleko idące wnioski po pierwszych meczach sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 właśnie na to licze ale po tym trade liczyłem mimo wszystko na ciut wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 nie ma graczy bez fantasy-wad.westbrook chrzani FG%, ale daje cie ci punkty,zbiorki i asysty. rondo wymiataw asystach ale chrzani straty. howard punkty, zbiorki i dramat w osobistyc. i mozna tak wymieniac bez konca. najwazniejsze to nie wykonywac panicznych ruchow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ktos kto ma Hardena chyba wygrał zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) sad but true śmieliśmy się z Sheeda a on trójke ustrzelił Edytowane 3 Listopada 2012 przez Lukacs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie powiem ostatnia noc calkiem przyjemna dla mnie w roto Rondo 12/12/5 i w tym 2 trojki (!!) Lillard 20/9/6 i 3 trojki (jeden ze steali draftu na pewno, gosc gra niesamowicie) Bosh 40/7 szkoda jednak ze tak malo zebral, no ale jak te jumpery ciagle rzucal to jak ma zbierac McGee przyzwoite 16/9 w zaledwie 22 minuty, nie rozumiem Karla :/ Kufos przeciez marniak niesamowity no i Collison 18/10 w tym 2 trojeczki przypominam ze Beal, DeRozan (ostatnia noc 25 pts, zreszta jak ktos szuka ft i punktow to DeRozan jest idealny jako tani gracz ktory w okolicach 20 sypie) sa na wymiane, ewentualnie Collison, a nawet Lillard (ale tutaj porzadna oferta by musiala byc) szukam niskich z 3 lub stealami, albo wysokich z blokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 oddam wade'a za jakichs dwoch solidnych graczy, najlepiej pakiet wysoki(z blokami) + SG/SF(z trojkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 znowu westbrook rzucał cegłami... powiedzcie mi, czy jak wchodzicie w moją drużynę to widzicie rusha w rosterze czy stevensona? bo niby mam napisane że zrzuciłem jednego na FA, a drugiego wziąłem, ale jak wchodze w my team to i tak mi pokazuje rusha ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 jeśli zrobiłeś to dziś- zmiany będą jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) rozumiem ze to tylko mala probka 3 meczow, ze tyle zbiorek sie nie utrzyma, ale Zach poki co ma 15.3 pts i 16 reb srednio, niezle jak na 10$ juz nie mowie o Collisonie za te same pieniadze ktory jest obecnie 11 w rankingu, niestety watpie zeby to sie utrzymalo a juz na pewno jak wroci Dirk, skonczy sie to granie uptempo Edytowane 6 Listopada 2012 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 u mnie tak samo z Westem za 11 i Vasquezem za 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi