CubeBrick Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Matek PW. oczekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 ja ze wschodu robie po trochu taki topic o kontuzjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Sea Wolves i Go Hard or Go Home -wchodzicie na yahoo? Odpowiadajcie na oferty, żeby nie wisiały. Możemy negocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 rano w pociągu ogarnął mnie niemały szok, jak zobaczyłem że Kanter jest na FA Oo sie znaczy juz go nie ma btw polecam apke na Androida od yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 po gowno komu kanter. poki utah nie zrobi trejdu, dostanie nie wiecej niz 20min. nie sugerowalbym sie az w takim stopniu meczami w pre season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Nawet jeśli nie dostanie 20 minut to i tak będzie robił dobre staty (Po all star break to już rozpierdol, bo na 90% wytrejduja ala/sapa). Na pewno wstyd, że taki gość leżał na fa w lidze gdzie jest sporo drużyn i na fa gówno nocuje. Edytowane 26 Października 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Właśnie chodzi o sam fakt że leżał na FA i podejrzewam, że wiekszość menago którzy musieli dobierać koniec ławki śmiesznymi wyborami ( jak ja na przyklad ) z checią wzięłaby kogoś z potencjałem na 20 minut w utah albo i wiecej jak go wymienią, co pewnie się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzana Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 POszukuje centra, centra, któy normalnie będzie na benchu, ale jest na poziomie by na chwile kogos ze skladu zastapic( AMare Stat:P) jakby co to czekam na propozycje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A Rivers znowu kontuzjowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) http://sports.yahoo.com/news/nba--thunder-trade-james-harden-to-rockets-27481909.html ulalala ale w sumie nie wiem co o tym mysleć. jak dla mnie OKC się troche osłabiła na ten sezon, ale ilość picków które przejeli dobrze wróży na przyszłość. ale jesli chodzi o fantasy, to Dig i jego Red Panters chyba powinni się cieszyć, bo Harden po za punktami zacznie robić inne staty, bo teraz pewnie będzie 1-2 opcją, a nie 3-4. Edytowane 28 Października 2012 przez Lukacs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 powinien byc 1-sza no blagam, kto niby ma tam byc jak nie on ? Lin ? pff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) powinien byc 1-sza no blagam, kto niby ma tam byc jak nie on ? Lin ? pff. NO jak kto- a White? EDIT: Ciekaw jestem jak będzie teraz wyglądać sytuacja Lamba. W Houston był drugi w kolejce po Martinie- teraz teoretycznie jest jeszcze za Sefoloshą. Z tym, że jeśli OKL będzie częściej grała smallball to obok siebie może grać Martin, Sefolosha i Durant a Lamb będzie pierwszym wchodzącym. Edytowane 28 Października 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 bardziej chodzi mi o to, że w OKC Harden był zawsze 6man i nie wiem jak się odnajdzie jako 1sza opcja. a maynor? on tam też stoi w kolejce o miejsce guarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Maynor będzie wchodził za WEstbrooka raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Panowie, gadajcie sobie o tym w odpowiednim temacie w dziale NBA a nie robicie burdel w naszym ligowym. Od siebie dodam tylko, że Harden zawsze grał z piłką w łapach i nie wiedzę go obok Lina (też grającego z piłką i bezużytecznego bez niej). Ktoś straci i to ostro. Pomijam, że dla obu to będzie debiut w takich rolach. A mit przereklamowanego Lina padnie w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 jak dla mnie trade hardena dotyczy rowniez i naszej ligi. Co do Lina to gosc ma serducho do gry, pre season mial tragiczny ale w knicks ogladalem go z zapartym tchem, nawet jak samodzielnie niszczyl "Twoich" lejkers matek. Na pewno gosc ma spore umiejetnosci, no bo kto w NBA ich nie ma? juz zeby sie tam dostac trzeba byc prze kotem. Mimo ze sam nie uwazam go za topowego pg, to trzmam za niego kciuki. Wartosc hardena raczej nie spada, bedzie mial wiecej minut i okazje by sie wykazac. Jedyne co moze ucierpiec w jego statystykach to FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Panowie-zostalo juz parę godzinek tylko do startu, a więc POWODZENIA WSZYSTKIM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Może jeszcze jakieś szybkie trade'y przed obejrzeniem meczu/meczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 wymienię 0,5 ballantine's na skrzynkę browarów, mogę dorzucić Sheeda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 za całą skrzynkę? co najwyżej za 6-pak i obejdzie się bez Sheeda... w końcu lepiej mieć pół litra dla siebie niż na dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi