Tyrion Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 - w kazdej chwili mozna bylo sie wycofac jak komus sie nie podobalo, moze byloby lepiej dla draftuOj nie przesadzaj- aż tak bardzo chyba nie przedłużałem,żeby szkodzić temu jakże ważnemu dla niektórych draftowi- chyba wybierałem szybciej niż Ty laska, także ogólnie dziewczyny czill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 wowo odbierz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 wowo odbierz PW widzę, że ostatnie zmiany jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 chcialbym zmienic zawodnika na takiego ktorego bardziej lubie tylko odbierz i zgodz sie wowo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 matek twoja propozyja była mega bardziej naiwna niż moja w stosunku do Tyriona Ja bym dał czas do poniedziałku na napisanie ogólnej rotacji i gameplanu i ewentualnej amnestii zawodników. Z wiadomych przyczyn- sylwester i przygotowania plus oglądanie ligi. Ja już ledwo ogarniam a jutro będę nie do życia a nie chce psuć zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 skoro forum nie działało przez weekend to dajemy więcej czasu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 skoro forum nie działało przez weekend to dajemy więcej czasu czy nie?skoro forum nie działało przez weekend to dajemy więcej czasu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 wydaje mi się, że trzeba będzie trochę pozmieniać terminy, poprzedłużać. Dużo osób jeszcze nie wróciło na forum bo pod starym linkiem cały czas jest zamieszczona informacja, że forum jest w przebudowie: http://www.e-nba.pl/forum/. Do większości mam maile (do tych którzy biorą udział w ROTO) więc jeśli do jutra ludzie się nie zameldują to napiszę maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 czyli co wowo, nie zgadzasz sie? przedluzam terminy do srody wieczor jesli wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 to wydluzam czas do srody ze wzgledu na to zamieszanie zwiazane z forumdrabinke juz wylosowalem ale nie bede narazie wrzucal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ok, a ja później prześle te maile chyba do ludzi. Swoją drogą - Panowie, kto już tu trafił to niech da znać na forum, ułatwi nam to organizowanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 nie wiem jeszcze jak to działa ale ponoć jest możliwość zrobienia grupy - moglibyśmy założyć grupę składającą się z osób biorących udział w drafcie i wystarczy wysyłać im wiadomość (PW) przecież one dochodzą na maila i informują w taki sposób nie musielibyśmy znać wszystkich maili EDIT: nie musimy do tego zakładać grupy - przecież można do każdego napisać taką samą PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 EDIT: nie musimy do tego zakładać grupy - przecież można do każdego napisać taką samą PW Fakt;) MAtek, czyń zatem honory komisarza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 co mam napisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 daj link ludziom do nowego linka, może nie widzieli tego napisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 z drugiej strony każdy z nich powinien dostać maila informującego że forum działa ja np. dostałem więc nie wiem czy mail (przez PW) pomoże ale zawsze można spróbwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 co mam napisac? napisz, że strona już działa -> daj linka i żeby każdy z nich potwierdzi że w środę ruszamy z PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 w tej chwili nie mam za bardzo czasu zeby pisac do kazdego PW. maila o nowym forum dostal kazdy wiec nie widze powodu zeby ich dodatkowo oswiecac. najwyzej pociagniemy pierwsza runde troche dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 no cóż - mamy środę i 7 opisów statystyk. Ludzie - napiszcie czy jesteście juz na forum bo nie wiemy czy wam się nie chce opisywać tych taksów czy też wynika to z tego, że jeszcze tu niedotarliście. Ułatwi to podjęcie decyzji co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi