matek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 k**** i dodatowo dal "pick" w temacie draftu i robi zamieszanie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 @matek napisz do adminów, żeby usunęli poza tym nie da się czegoś zrobić z tymi botami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 sami zobacza to usuna to raz. a dwa to raczej nie jest bot bo pisze tylko w tematach w ktorych ostatnio jest jakas dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Haywood to dobry wybór, -aż dziwne, że tak mało osób ceni go- a to dobry obrońca i przy gorszym ostatnim sezonie w Dallas, w tym może już wrócić do wcześniejszej formy. Czyli może być powtórka z rozrywki kiedy mało kto liczył, że T. Chandler może jeszcze być dobrym zawodnikiem czy też S. Dalambert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ma ktos jakis kontakt z tymczasowym? nie bylo go na forum od soboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 jesli raffu da swoj pick dzis to ja swoj podam dopiero w nocy, najpozniej jutro rano. teraz wychodze i nie bede mial dostepu do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 wowo solidny =/= dobry solidny -> złapie piłkę w pomalowanym w przeciwieństwie do ciulów typu Joel Poza tym zobaczysz Perka w tym sezonie to sam zmienisz zdanie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cousins - dobry pick zastanawiałem się między nim a Haslemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 cousins jako gracz w porzadku, gorzej z charakterkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 żebyś ty nie zobaczył jak go Andrea Bargnani będzie przestawiał w pomalowanym A Perkins piłkę może złapie ale przy jakimkolwiek obrońcy nic nie rzuci. Piszesz, że oczekujesz double-double albo 10-8. Mrzonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Cousins to byl moj kandydat do tego picku, wiec musze chwile pomyslec i zaraz dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Niemożliwe-Ty nie masz przygotowanej listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 nie podniecaj sie. mam, tylko ze jest/byl na niej tylko jeden podkoszowy wlasnie Cuz... obwodowych na szczescie mam kilku/nastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 U mnie to może widać i powiem wam szczerze - listy nie mam. Po prostu jest mi nie potrzebna. Po co tworzyć listę, skoro w głowie mam jakiś gameplan do którego muszę sobie dobrać zawodników? Patrzę na pulę dostępnych dla mnie graczy, i decyduje czy lepiej wziąć obwodowego (zastanawiałem się nad kimś z pary Lee/Barnes) czy podkoszowego. Zajmuje mi to co prawda jakieś 15 minut, ale przynajmniej nie wkurzam się że ktoś zajumał mi pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 nie podniecaj sie.Że ja się niby podniecam?Jaja se robię bo traktujesz ten draft,jakbyś życia poza nim niemiał-ten ciągły płacz, ze ktoś wybiera dłużej,że mamy robić listy,że ktośwstrzymuje draft 20 minut aż etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 sory Panowie ale musze opóznic nieco draft niestety nie zalezy to ode mnie. Jak tylko dostane wiadomosc kogo wybrac to zaraz to uczynie, nie wczesniej jednak niz kolo 19. stay tuned :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 jak kogo wybrać? to Ty sam nie wybierasz? no chyba, że czegoś nie skumałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 no wyglada na to ze jednak nie skumales ale wszystko w swoim czasie. ide na kosza :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 tyrion +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 żebyś ty nie zobaczył jak go Andrea Bargnani będzie przestawiał w pomalowanym A Perkins piłkę może złapie ale przy jakimkolwiek obrońcy nic nie rzuci. Piszesz, że oczekujesz double-double albo 10-8. Mrzonki. Bargs to w pomalowanym ledwo przepchnie wózek na piłki. Perk 09/10 - 7,6rebs 10,1pts w 27 min. Lżejszy nie równa się automatycznie słabszy poza tym w tej lidze jest i tak mało dojebanych klocków pod kosz. Skoro kręcił już takie numerki to nie wiem czemu miałaby to być mrzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi