Skocz do zawartości

2011 FANTASY DRAFT - ZASADY I DYSKUSJA

matek

Rekomendowane odpowiedzi

kolego Matek, kolega Tyrion oddał głos dziś rano (wtorek 29.11), dlatego wydaje mi się, że kolega Cube ma czas do jutra do 22 (środa 30.11). I jeszcze tak na marginesie, parafrazując klasyka kina: "why so nervous?!"

matek napisał(a):

5. Czas na wybor - tak jak ostatnio do 22 nastepnego dnia po ostatnim picku, to duzo. Kto sie nie wyrobi laduje na koncu w tej rundzie (ale w kolejnych wybiera juz ze swoim numerem)

wowo napisał(a):

Westbrook to kretyn, nie rozumiem skąd to podniecenie jego osobą. Pg skills na poziomie Gortata, odpala kretyńskie jumpery, psuje grę Oklahomie. Harden zawsze i wszędzie over Westbrook. Jedyne co Russel dobrze robi to wjeżdża pod kosz jeśli wcześniej nie popełni TO :)

Top 5 pg :) Dlatego nie chciałem przewidywań... Melo będzie bronił, Westbrook Top5 rozgrywających, ja napisze, że Zach będzie sypał po 5 bloków na mecz bo ma na to zadatki :)

Jennings zawsze ponad Westbrookiem. :)

kretyn??? znacie się?

OCT bez Westbrooka nic by nie osiągnęła. II piątka sezonu (czyli został oceniony przez ekspertów jak drugi PG sezonu 2010-2011), mecz gwiazd, najmłodsza drużyna ligi w finale zachodu, średnie 20-kilka pkt, 5 zb, 8 as., pół bloku, top w przechwytach- 1,9 na mecz, wymuszonych faulach, PER

Melo nie będzie bronił, Zach nie będzie miał 5 bloków, bo wiadomo jak gra, świetnie, ale nie w blokach (0,3 bloku to jednak masakrycznie mało), Wesbrook też wiadomo jak gra, jego gra nie sprowadza się tylko do głupich jumperów, choć je też oddaje

w 7 meczu II rundy zachodu Russell 14 pkt, 14 as, 10 zb.

Jennings hmmm jeszcze co najmniej trochę mu do Westbrooka brakuje, zaczynając od małej ilości asyst

Harden, na pewno nr 3 w OCT, bardzo duże IQ koszykarskie

devilnevercry napisał(a):

ja dzisiaj może wbiję z moim pickiem - w sensie, że może się uda jak się chłopaki sprężą

co do Russela to dla mnie on może (ale nie musi) być w top 5 pg w tym sezonie

ale na pewno nie jest wyżej niż Rose, Paul, Deron czy nawet Rajon - a przecież jest wiecznie młody Steve ;)

Nie cenię go (tak samo jak Rose'a) jako pg bo więcej niż kreowania partnerów (patrz reszta zestawienia a zwłaszcza Nash) decyduje się na grę pod siebie a ja nie tego oczekuję od dobrego rozgrywającego

Rozumiem, że jeśli Havlicek da zaraz pick to i na ciebie można dziś liczyć? :)

plan mialem taki:

bedzie iggy to go biore jak nie to love, jesli sie ostanie. jesli nie bedzie love'a to rezygnuje z podkoszowca i ide w obwodowego...

tylko nie widze w tej chwili nikogo na hotyzoncie :?

devil da dzis pick, tak pisal, wiec mozesz pozniej sprawdzic jeszcze liste croolick i dodac dzis, ewentualnie rano :wink:

@Tyrion

Bez przesady z tym DeAndre :D "spuszczam" się nad Clippersami bo im kibicuje a po raz pierwszy od kilku dobrych lat mają wreszcie coś na kształt zaczątku dobrego teamu . Jak się kibicuje takiej drużynie to nawet to cieszy :) I mam dużą nadzieję, że moje przypuszczenia o czarnym koniu rozgrywek się spełnią. Nie mówię, że mają walczyć o misia- ale chociaż o top4 Zachodu (mniej realne) czy chociaż top8 (jak najbardziej realne).

No a wracając do Erica- nad nim mogę się "spuszczać" całą noc, nawet bardziej niż nad Griffinem :)

@ Havlicek

Co mogłem dobrego to wycisnąłem z Clippsów, nie widzę kolejnych kandydatów do mojego składu w Draft (wiesz- nie ma już Byrona :lol: ). Choć osobiście widzę jeszcze potencjał w dwóch zeszłorocznych Rookies - nie na gwiazdy oczywiście ale na solidnych zmienników.

devilnevercry napisał(a):

niech zgadnę jednego - Wall?

Co Love no to wyżej był J. Smoo ale zbiórki zawsze się przydają więc rozważałem jego opcje bardzo poważnie

@ Tyrion

może zrobisz team z samych latynosów? ;)

nie wiem czy twoj post to odpowiedź na mój - ale myślałem o solidnych zmiennikach -rookies z Clippers. Wall to IMO akurat kandydat na czołowego PG ligi.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.