BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Sam robiłeś? To jakaś aplikacja? NBA 2K? Czy po prostu grafika z neta? Sam składałem w Corel Draw, jest trochę łopatologicznego dłubania z trace'owaniem niektórych elementów i nakładaniem warstw, żeby się nie posypało. Ale czaszek i tłoków nie rysowałem tylko ukradłem z gotowej grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Panie, mi to bardziej na parkiet Suns wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Panie, mi to bardziej na parkiet Suns wygląda nieee ten pomarańczowy jest taki bardziej zgniły, mniej słoneczny no i za dużo czarnego jak na Suns, oni chyba już nawet nie mają czarnych alternat koszulek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 nieee ten pomarańczowy jest taki bardziej zgniły, mniej słoneczny no i za dużo czarnego jak na Suns, oni chyba już nawet nie mają czarnych alternat koszulek? Cholera przecież to były najładniejsze koszulki w całej NBA a nawet TOP5 all time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Cholera przecież to były najładniejsze koszulki w całej NBA a nawet TOP5 all time ale mówimy o tych? bo niedawno mieli jednak jakieś czarne ale brzydkie raczej imo, jak treningowe wyglądały...w ogóle obecne designy suns mi się średnio podobają, przydałby im się lifting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Sam składałem w Corel Draw, jest trochę łopatologicznego dłubania z trace'owaniem niektórych elementów i nakładaniem warstw, żeby się nie posypało. Ale czaszek i tłoków nie rysowałem tylko ukradłem z gotowej grafiki Mimo wszystko szacuneczek, bo wiem, że trochę dłubania przy tym miałeś. Podeślij im na maila projekt. Może kiedyś powstanie taki parkiet (tylko czachy trochę zmień) i w podziękowaniu otrzymasz od nich koszyk fana z kubkiem, długopisem i notesikiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 a w sumie why not, nie zaszkodzi wyslać, choć raczej te czaszki nie przejdą, to już jest content PG18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 ale mówimy o tych? bo niedawno mieli jednak jakieś czarne ale brzydkie raczej imo, jak treningowe wyglądały...w ogóle obecne designy suns mi się średnio podobają, przydałby im się lifting Boże, dla mnie to jest najpiekniejsza koszulka Suns jaka kiedykolwiek istniała. W białej wersji też ujdą. Te obecne są takie jakieś...nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Boże, dla mnie to jest najpiekniejsza koszulka Suns jaka kiedykolwiek istniała. Tanio sprzedam okrutną bazarową podróbę Wiesz z jakim numerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 https://www.behance.net/gallery/32261773/Memphis-Grizzlies-Rebrand-Concept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Podoba mi się w rebrandzie Grizzlies właściwie wszystko oprócz czcionki na koszulkach. Ta Conleya wygląda jakby ktoś napisał "Coney" a później próbował ratować sytuację, wciskając "L". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Memphis odchodząc od tego dzwiedzia oryginalnego zrobiło mega źle imo. Ten wygląda świetnie plus ten las na parkiecie bomba. Ja tam jestem nadal fanem odświeżenia trochę Knicks, bo są mocno bez wyrazu. Najbardziej mi się podoba takie logo: za dużo szarego i nie wiem po co dwa odcienie szarości? motyw z empire state za to fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 ten z bizonem średnio mi się podoba, raz że jak bizon to niech zmienią nazwę, dwa te kolory zerżnięte z grizzlies imo tem drugi z kolei zbyt jaskrawo-knicksowo-dleaguowo mi się z OKC najbardziej ten rebrand podoba tylko nie wiem po co to piórko tam wstawił, dałby piorun i by było git https://www.behance.net/gallery/33112253/Oklahoma-City-Thunder-Rebrand z OKC jest ten problem, że ich zestaw kolorów jest zbyt generic i zbyt podobny do NYK - im mniej będą przywiązani do niego tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) nowe secondary loga pistons - "DP" nawet spoko, ale to z piłką to jakaś zgroza... edit: chociaż nie cofam, DP jest jednak też c***owe, za bardzo klipers przypomina, powoli jestem załamany nowym designem Edytowane 8 Czerwca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 ale to z piłką to jakaś zgroza... Wygląda jak Ace Ventura wychodzący z dupy nosorożca. Średnio gustowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Wygląda jak Ace Ventura wychodzący z dupy nosorożca. Średnio gustowne. no mi to jakiegoś Pokemona przypomina, totalni obrzydliwe to logo to drugie jeszcze można bronić, ale podobieństwo z klippersami wybija sensowne argumenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 dla mnie to i to DP i to z pilka slabe bardzo po prostu do DP kompletnie mi nie mowi ze to jest logo jakiegos klubu koszykowki, ani nic takiego wyglada jak logo jakiegos sklepu typu Cropp, tylko jakby nazwa byla 2 czlonowa i ofc jedno sie zaczynalo na D drugie na P a to z pilka po prostu paskudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Właśnie takich zmian jak Detroit nie rozumiem. Nie chodzi nawet o to, że to brzydkie, tylko o to, że to w ogóle nie kojarzy się z Pistons. Totalnie miałkie, nijakie i bez pomysłu, praktycznie każdy może mieć taką grafikę na logo. To było zajefajne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nowe logo Spurs: Dla mnie zmiana niepotrzebna no i wieje nudą strasznie od tego logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Właśnie takich zmian jak Detroit nie rozumiem. Nie chodzi nawet o to, że to brzydkie, tylko o to, że to w ogóle nie kojarzy się z Pistons. Totalnie miałkie, nijakie i bez pomysłu, praktycznie każdy może mieć taką grafikę na logo. To było zajefajne: dokładnie - oddawać kunia kuurwaaa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi