Pepis21 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Porównanie kolorów od Colorewerxa: Jaśniejszy odcień niebiesko u Wolves to jest ten z poprzedniego logo. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 I co w tym złego? Skoro im się tak podoba, to niech noszą, geez... To akurat jest dobre, może pewnego dnia im ktoś podpowie skąd taka czapka i zaczną oglądać NBA? Zresztą to zawsze jakaś kasa dla klubu. Nie powiedzialem, ze cos w tym zlego tylko przedstawilem realia, na to co kto nosi mama totalnie wywalone, moze sobie reklame na czole wytatuowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Od dawna ludzie noszą ciuchy bez świadomości, co na nich się znajduje. Burzenie się, że ktoś ma czapkę Bulls czy Nets i nie wie, co to za logotypy, przypomina mi święte oburzenie metali na koszulki Slayer, Motorhead czy innych Iron Maiden obecne w sklepach sieciowych typu H&M. Takie czasy, to jest zresztą sukces marketingowców, a nie porażka Mercz to rodzaj reklamy, a nie żadne święte artefakty zarezerwowane dla maniaków. jay z wiedzial co robi i zrobil kawal dobrej roboty:) na tym konczy sie wszystko to, co dobre na brooklinie, najgorsze jest to, ze gdyby jeszcze zaczeli wygrywac ich ciuchy bylyby kultowe. Jeszcze wszystko przed nimi, gorzej już nie będzie, a może być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Od dawna ludzie noszą ciuchy bez świadomości, co na nich się znajduje. Burzenie się, że ktoś ma czapkę Bulls czy Nets i nie wie, co to za logotypy, przypomina mi święte oburzenie metali na koszulki Slayer, Motorhead czy innych Iron Maiden obecne w sklepach sieciowych typu H&M. Nie wspomnę już o Nirvanie.. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Akurat Nirvana to chyba najbardziej wyświechtany zespół pod tym względem. Od lat koszulki z ich logo są nawet na bazarach. Wracając do sportu, to nie jest nowe zjawisko. Np. u nas w latach 90ych było pełno czapek (także zimowych) Hornets, Magic, Redskins. Niektórzy noszący je ludzie nawet nie wiedzieli, że to są kluby sportowe. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Kiedyś ( lata 90 poczatek 2000) denerwowalo mnie jak widzialem kolesia w koszulce np Toola lub Nirvany, który znal z ich tworczosci tylko jeden lub dwa single. Obecnie, tak jak Andy wspomnial, juz mnie to nie rusza. Koszulki sa dostepne wszedzie i naprawde kazdy moze je kupic. Sieczka dla mas. Kiedys tak nie bylo. Podobnie jest z czapkami z logo klubow. Praktycznie w kazdym sklepie z ciuchami skate itp. Podoba sie? Kupujesz. Proste. Nie ma sie co oburzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jak ja miałem 15 lat to z irokezem ryzykowałeś utratę zębów. Teraz z irokezem śmigają dresy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Kiedyś ( lata 90 poczatek 2000) denerwowalo mnie jak widzialem kolesia w koszulce np Toola lub Nirvany, który znal z ich tworczosci tylko jeden lub dwa single. Aż przypomina mi się tekst spotkany kiedyś w internecie na koszulce z logiem Nirvany - "Smells like.. The only one Nirvana song you know". Ale wracając w Polsce najpopularniejsze były czapki itp. z logiem Magic, Hornets i mimo wszystko Bulls. Lakers zdobyli swoją popularność dużo później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja pamiętam w moim regionie jeszcze popularne były czapeczki z logo San Jose Sharks no i był też kolega, który miał z logo Warriors (już z tym po 1997 roku), którą widziałem jeden jedyny raz właśnie u niego na głowie, nigdzie indziej się z takową nie spotkałem. Ja sam miałem czapkę Bullsów, ale cholera niestety się nie zachowała do czasów dzisiejszych a szkoda. Conrad na ccslc tajemniczo zasugerował jakoby Indiana Pacers miała w planach zmianę strojów, ale nic więcej nie napisał na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Conrad na ccslc tajemniczo zasugerował jakoby Indiana Pacers miała w planach zmianę strojów, ale nic więcej nie napisał na ten temat. Proszę o takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Aż przypomina mi się tekst spotkany kiedyś w internecie na koszulce z logiem Nirvany - "Smells like.. The only one Nirvana song you know". Ale wracając w Polsce najpopularniejsze były czapki itp. z logiem Magic, Hornets i mimo wszystko Bulls. Lakers zdobyli swoją popularność dużo później. Podobnie bylo z Metallica. Jak nie gorzej Enter sandman usłyszane i już jestem metalem Co do czapeczek. Masz rację z tym hornets, orlando i bulls. One były przede wszystkim popularne. Do dzisiaj widuję takie stare czapki zimowe z lat 90 tych na głowach starszych panów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Co do czapeczek. Masz rację z tym hornets, orlando i bulls. One były przede wszystkim popularne. Do dzisiaj widuję takie stare czapki zimowe z lat 90 tych na głowach starszych panów Lub panów których spotkać najłatwiej pod monopolowym. Poznasz ich po tym, że prócz takowej czapki zwracają się do Ciebie per "Kierowniku" Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Lub panów których spotkać najłatwiej pod monopolowym. Poznasz ich po tym, że prócz takowej czapki zwracają się do Ciebie per "Kierowniku" No o takich mi właśnie chodziło. Mijam ich często w drodze do pracy. Oni natomiast codziennie rano z imprezy wracają w tych czapkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A tutaj taka ciekawostka. Już dawno miałem wrzucić. Loga NBA pojawiają się w najmniej spodziewanych miejscach. Tutaj na przykład sklep ogólnospożywczy w mojej małej miejscowości. (Zdjęcie z Google stąd taka jakość, ale aktualne, bo przechodzę tam codziennie). P.S. Tak. To jest logo Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A tutaj taka ciekawostka. Już dawno miałem wrzucić. Loga NBA pojawiają się w najmniej spodziewanych miejscach. Tutaj na przykład sklep ogólnospożywczy w mojej małej miejscowości. (Zdjęcie z Google stąd taka jakość, ale aktualne, bo przechodzę tam codziennie). P.S. Tak. To jest logo Bulls Weź sprawdź, może na zapleczu siedzi Jerry Reinsdorf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) mi znajomy ze szkoly plastycznej namalowal wielkiego byka na tablicy do kosza:) to bylo w mid90s:D co do pacers, maja swietne kolory, ich stroje zawszy byly ok. te obecne niby mi sie troche przejadly ale... sa bardoz ok jakby sie przyjrzec. co do czapeczek, na poczatku 90s w lodzi na piotrkowskiej byl 1 czy 2 sklepy z rzeczami startera. pamietam, ze mialem czapeczki supersonics i knicks. mniej wiecej cos takiego z tylu nad dziura byla chyba nazwa miasta lub logo startera juz nie pamietam, to bylo cos, papierowe metki z hologramami nba... poz niej bylo dostepnych troche fejkow z ogromnymi logotypami na cala czapke cos takiego byly taaakie takie i mase innych Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Sixers zmienią w przyszłym sezonie parkiet na taki: Dla mnie badziew w porównaniu do obecnego, dziwi mnie, że pozbyto się lini uniwersyteckich w trumnie (choć liga ponoć naciska aby je usuwać), bo nie słyszałem aby Villanova miała przestać rozgrywać część meczów w Wells Fargo Center. Na dodatek te linie w przypadku Sixers dawały ładny efekt w postaci czerwonego koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 tamten parkiet bardzo przypominal mi ten z 90s ale ten tez jest ok. moze troche zbyt stonowany i prosty ale jest ok, ladnie faktycznie liga cisnie by wszedzie pomalowane bylo w 1 kolorze i by nie bylo linii uniwersyteckich. zreszta teraz wymogi sponsorow powoduja, ze kazdy team ma swoj parkiet wiec, faktycznie moze i dobrze, ze od tego odeszli skoro bucks maja 2 parkiety to... nie zdziwie sie jak coraz wiecej ekip bedzie robilo dodatkowe btw. pistons wyslali podobno informacje prasowe do mediow i wreszcie uzyli oficjalnie nowego logotypu jestem na tak! logo jest praktycznie takie samo jak w 90s, zmienila sie tylko czcionka napisow. luubie to btw. nike juz by cos moglo pokazac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mnie się podoba wszystko poza logo na środku. Gdyby dali to główne, okrągłe to byłoby IMHO fajniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mi pasuje taka prostota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi