MarcelW. Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Czy tylko ja pierdolca dostaję, ilekroć oglądam mecze rozgrywane w Denver albo Nowym Orleanie? Chodzi mi niby o drobnostkę, ale strasznie mnie wnerwia, że paint jest niepomalowany. XD W ogóle nie powinno być tak, że w strefa podkoszowa powinna być jakoś pomalowana, żeby nawet sędzia miał łatwiej w ocenie sytuacji? Strasznie irytujące to jest. O tak, mnie też to mocno wkurza... Moim wykolejonym marzeniem jest to aby wszystkie drużyny wróciły do malowania jakie występowały w latach 90 tych czyli w czasach największego bumu na NBA w Polsce i .... naszej młodości. Tak więc biała trumna do Portland, brązowa do Denver, zielona do Dallas i czarna do Miami Edytowane 27 Grudnia 2016 przez MarcelW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Szczerze mówiąc widziałem już te koszulki wcześniej, gdyż pojawił się przeciek w 2k17. Sądziłem jednak, że są to jakieś tymczasowe, wygenerowane stroje z racji tego całego zamieszania związanego ze zmianą gospodarza ASG, koniec końców, przeciek okazuje się być prawdziwym i w tych właśnie koszulkach zawodnicy wybiegną na parkiet w lutym. Ehh, nie ma Nowy Orlean szczęścia do koszulek. Najpierw te dwustronne, ciężko czytelne koszulki w 2008 roku, potem szaleństwo z rękawkami w 2014 roku a teraz kompletna bezpłciowość. Brzydko się adidas żegna z NBA, brzydko. Logo dla East i West: Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Eh gdyby tak szlo wrocic do 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dwie kolejne foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 o jezus maria. przeciez to jest brzydkie jak cholera. moze powinni wrzucic gdzies 3 paski? generalnei kolory sa do bani. po tym co mozna bylo zrobic w ostatnich latach.... ehh ciekawi mnie na ile to jest kwestia adidasa a na ile ludzi odpowiedzialnych za asg z nola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A mi te koszulki nie przeszkadzają i nawet są znośne. Ale może dlatego, że raczej nie będę oglądał meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mnie to się podoba. O to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Badboys2, chciał pan 3 paski, ma pan 3 paski : Mi się zdaje, że jeżeli chodzi o stroje na ASG to adidas może mieć więcej do powiedzenia aniżeli liga. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Nie rozumiem. Dla mnie te jersey są ładne i fajne w swej prostocie. Loga "West & East" są w porządku więc ja nie widzę nawet punktu "uczepienia się" czegokolwiek tutaj. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Czy tylko ja uważam, że szary to się nadaje co najwyżej na dresy dla węgierskiego bramkarza a nie na koszulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wiem, że pewnie było od c***a paneli dyskusyjnych, badania rynku, telemarketingu, śledzenia wybranych ludzi przez drony i czytanie ich maili i smsów, by w końcu wybrać takie a nie inne kolory, ale moim zdaniem ktoś w korpo wybrał numer wewnętrzny do magazynu w piwnicy budynku, zapytał o to jakich kolorów materiału mają najwięcej i klapnął to przed przerwą na lunch wybawiając firmę od zwrotu nadmiaru towaru + dał jeszcze jej zarobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Spodobały mi się na 1 rzut oka, spodbały mi się i na drugi. Uważam nawet, że East jest lepszy od West. Dziwnie to zabrzmi, ale potrzeba by jeszcze kogoś rasy caucasian na modela aby ocenić czy ten szary aż taki zły bo na rasie negroid ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nawet nie złe, wszystkim tym " na nie" proponuję przypomnieć sobie stroje z 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Chyba gdzieś przeoczyłem ten ASW 2014 bo dopiero teraz widzę te stroje, pierwszy raz w zyciu. Faktycznie, ochyda. Najgorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Słabe. Ostatnie dobre to były jaktusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 W Toronto były dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 I się stało Boston będzie biegac z logo sponsora Podobno GE pojawi sie na zielonych uniformach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) https://twitter.com/TheCrossover/status/823909151239733250 Wie ktoś jak wrzucać tweety na tym forum? Edytowane 25 Stycznia 2017 przez SiXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nike ostatecznie potwierdziło, że już na pewno nie będzie koszulek z rękawami, choć to wcale nie oznacza, że nie będzie ich w sprzedaży. Zamiast rękawków, reklamy. How sweet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 reklamy to chyba suwerenna decyzja klubu. mnie interesuje kwota, bo jak słyszałem o 5000000 to śmiech mnie ogarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi