RappaR Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Picki mi podjebano. Za karę przerwa 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Haha, też myślałem od Durancie ale jest paru nawet lepszych do wzięcia bez problemu więc dziwie się, że Durant już poszedł. Spodziewałem się brania go raczej w 3 rundzie. bb2 - 2 sezony nie 3 rozumiem, że chodzi o 2009-2010 i 2010-2011? PS. Rappar nie rób nam tego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 To oddajcie Dirka/Duranta Ja się nie bawię, jak mi zabawki zabieracie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 takich mieczakow bys bral? Bierz facetow nie dziewczyny PS. Griffin sie polamie za 4 lata i bedzie koniec jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ja akurat też chciałem Dirka dobrać do mojej drużyny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 też uważam, że to jeszcze nie czas na Duranta. Co do mojego wyboru ZO to taką miałem plan mieć jakiegoś dpoty centra ( 2 sezony które wybrałem 2xDPOTY) przy okazji nie jest on statystą w ataku więc nie będzie tego problemu, że 4 na 5 w ataku. Długo myślałem nad Dirkiem bo by do Lebrona dobrze pasował ale w 3 rundzie mam daleki pick i bałem się, że wysocy pójdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 kur... panowie, leciec z tym wybieraniem a nie sie opierdalacie... bo narazie Robert by powiedzial ze jest LIPA :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Dirk ma jaja, do tego jest zajebisty w clutch z tego powodu, że jest najbardziej nieograniczalnym zawodniku, jego styl nawet w skali all-time idealnie pasuje. Ogólnie Dirk byłby graczem na I rundę w ofensywie, powiedziałbym nawet top5, tylko że problemy będą z każdymi 2 wieżami, bo nie ma go jak ukryć w 1v1 na post upie ze świniakami. Durant może i jest pussy, ale znowu - jego styl gry nie ogranicza reszty drużyny. Shaq jest killer machine - na post upie, pod koszem 1 na 1 jebie wszystkich, nawet HO czy DR, ale muszę mu rozciągnąć grę by go nie potrajali(parę drużyn ma na tyle dobrych C, że wystarczałyby nawet podwojenia). Shaq to co pisałem - są problemy z dobraniem supportu, ale mimo wszystko wybrałem go, bo jego dominacja w pomalowanym to jest coś z czego mimo wszystko nie można zrezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 panowie nie rozsmieszajcie mnie. obecny durant to top 5 niskich z ostatnich 25 lat jezeli chodzi o latwosc zdobywania punktow i trudnosc w zatrzymaniu go. wczesny mj, kobe sprzed 5 lat, baylor, gervin, timak w 1 sezonie w latach 90 nie przypominam sobie gosci tak trudnych do powstrzymania na pozycjach 1-3 i dak dominujacych warunkami fizycznymi. swoje mam. zgromadzilem 2 zadla w ataku, ktore co noc sa w stanie dac mi 60 ppg. teraz pora na reszte planu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 mam człowieka, którego chciałem od początku i teraz już nie ma c***a we wsi. Gary Payton z sezonów, w których najbardziej rozpierdalał w PO na niezłej skuteczności. Plus obrona niedowyjebania. Specjalnie pooglądałem sobie Seattle z tego okresu. Payton to jeden z najlepszych obrońców ever. Kobe to będzie mógł mu pałe ojebać conajwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zgadzam sie wowo... podjebales mi 3rd pick chociaz mozna bylo sie spodziewac, ze do 3 rundy nie dotrwa. Gosc ktory mial wszystko poza trojka. I jako jedyny w serii finalowej zatrzymal Jordana ponizej sredniej 30pkt No jedynie musisz mu teraz dorzucic kogos patrnerowania, bo z calym szacunkiem dla Duncana - ni cholery nie pasuje do Paytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 z calym szacunkiem dla Duncana - ni cholery nie pasuje do Paytona eee, "podanie o tablice->rzut o tablice" to moze byc nowa jakosc. jak dopracuja katy odbijania to akcja bedzie zajebiscie wygladala nawet z lotu ptaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nareszcie troche przyspieszylismy, już 30 picków ebasket ma 69, więc powoli robimy postęp kolej na następnych. Póki co mam kompletnie rozwaloną koncepcję składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A ja dobrałem sobie ciskacza za 3 z dobrym entry passem, floor leadera jak na pg przystało. No i k**** MISTER BIG SZAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nosz ku*wa Wszystko pod*ierdalacie jak leci :/ Nie wiem czy coś ugram jak tak dalej pojdzie w tej zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja teraz bede miał dużą swobode bo w sumie dwa picki koło siebie za kilka wyborów i już mam whui dobrą koncepcję, dwóch graczy, ktorych raczej nikt mi nie zajebie a pasują do Hakeema jak ulał. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie zastanawiam się nad pickiem dopóki nie nadejdzie moja kolej, bo tylko się wkurwiam, że ktoś mnie uprzedził z grubsza wiem co chcę, musi być wszechstronnie w ataku i solidnie w obronie. ballhoga z wjazdem mam, wysokiego scorera i dobrego obrońcę mam. jeszcze shotblocker, 3 point shooter i all around swingman. a na ławę to zobaczymy co zostanie w puli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Czy waszym zdaniem DH i Pip są w stanie pociągnąc druzyne do mistrzostwa? Bo wlasnie obawiam sie ze bedziecie mnie gnoić opiniami, ze nie mam GTG ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 no bo nie masz. weźmiesz Horrego i powiesz, że jest klaczyzm, dusza zwycięzcy itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Czy waszym zdaniem DH i Pip są w stanie pociągnąc druzyne do mistrzostwa? Wg mnie nie. Jako opcja nr 2/3 w drużynie ok, ale jakiś generał by się do tego przydał. Patrze na wybory i jestem zaskoczony niektórymi z nich. No, ale to wszystko zależy od koncepcji. Miło, że cześć zachwyca się Dirkiem, w duecie z Magiciem to jest maszynka trudna do zatrzymania w ataku. Teraz jednak czas postawić na obronę, choć z drugiej strony atakiem także można spróbować wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi