Stratosfear Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Myślę, że kartka będzie lepsza. Ale grubsza trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Kolega wyżej przecież poradził,jak ten problem doraźnie rozwiązać Nie używam obecnie LP więc ja akurat nie pomogę bo nie wiem jak to wygląda po zalogowaniu, ale na pewno można to bez większych problemów załatać małym skryptem w greasemonkey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 nie byłem w stanie obejrzeć dzisiejszych meczow na LP, mecze się nie ładowały. tez tak mieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Kolega wyżej przecież poradził,jak ten problem doraźnie rozwiązać Być może to niepolskie, ale nie lubię prowizorek. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Sam spotkałem się z tym, że jak się posiada nawet szybkie łącze to operatorzy potrafią ciąć przepływ streamów . Mam łącze kablowe 25-40 mega i nba szło 2-3 mega , teraz na PLAY LTE mam 70 mega rano i 40 mega na wieczór i obraz poprawił się bardzo Operatorzy się wycwanili i potrafią nie ciąć speedtesta,. tylko tną protokoły typu ftp, stream, torrent, vpn itd... przyznając niski baldwich, co prowadzi do redukcji szybkości mimo , że speedtest pokazuje , że jest max Nigdy nie ma gwarancji - jedyna gwarancja to wykupienie dostępu na miesiąc , wtedy ryzyko wynosi miesiąc , jest możliwe zablokowanie logowania z kraju wykupienia, bo tak to działa na usa, że wpuszcza tylko adresy ip z usa, dotychczas nba na reszte świata nie robiło takiego rozwiązania i ludzie latami korzystali, ale nigdy nie wiadomo co będzie. Hasłem było żeby oglądać gdziekolwiek jesteś, ale to sie może zmienić, ale nie musi. Do tej pory tak działało ludziom, że jak wykupili na inny kraj to mogli oglądać z dowolnej lokalizacji. Ale dopiero od tego sezonu nba założyło blokade adresów proxy/vpn, blokade ciastek - trudno powiedzieć jakie będą dalsze blokady. Ej czyli co mam zrobić? Mam internet z Tomkowa czyli takiej firmy miejscowej, ktora ma regionalna TV. Co zrobić zeby przyspieszyli lacze? Bo jak ma takn szarpac co kilka sekund to nie ma sensu wydawac 600 Zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ktoś wie co się dzieje z ballstreams , bo strona się wczytuje , ale nie ma żadnych meczów czy informacji na stronie czy tylko u mnie tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Ej czyli co mam zrobić? Mam internet z Tomkowa czyli takiej firmy miejscowej, ktora ma regionalna TV. Co zrobić zeby przyspieszyli lacze? Bo jak ma takn szarpac co kilka sekund to nie ma sensu wydawac 600 Zl Idz do operatora i zapytaj - dlaczego masz problem i czy możesz mieć większą prędkość lub zmień operatora. ktoś wie co się dzieje z ballstreams , bo strona się wczytuje , ale nie ma żadnych meczów czy informacji na stronie czy tylko u mnie tak jest ? BallStreams is currently only serving existing members. znaczy, że nie obsługują nowych klientów , czyli tylko tych co mają już konta i oni pewnie zawartość widzą po zalogowaniu. Edytowane 15 Października 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo00721 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Hej. Mam pytanie dotyczące League Pass. Mianowicie, chcę wykupić miesięczny dostęp za 66,99 zł, więc wchodzę na stronę http://watch.nba.com/packages i klikam BUY NOW interesującej mnie opcji. I tutaj mam problem, otóż widzę tylko opcję za 599 zł, obok muszę uzupelnić pola dotyczące numeru karty itp. , zaś na dole jest przycisk purchase. Nie chcę żeby pobrało mi całej tej kwoty z konta. Czy może gdzieś dalej bedę miał jeszcze wybór? Proszę o pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Hej. Mam pytanie dotyczące League Pass. Mianowicie, chcę wykupić miesięczny dostęp za 66,99 zł, więc wchodzę na stronę http://watch.nba.com/packages i klikam BUY NOW interesującej mnie opcji. I tutaj mam problem, otóż widzę tylko opcję za 599 zł, obok muszę uzupelnić pola dotyczące numeru karty itp. , zaś na dole jest przycisk purchase. Nie chcę żeby pobrało mi całej tej kwoty z konta. Czy może gdzieś dalej bedę miał jeszcze wybór? Proszę o pomoc i pozdrawiam. Żeby kupić opcję miesięczną, musisz najechać na opcje miesięczną łapką, a nie na buy now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo00721 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Żeby kupić opcję miesięczną, musisz najechać na opcje miesięczną łapką, a nie na buy now Dzięki wielkie. Nawet do głowy mi nie przyszło żeby na to najechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) jak ktos oglada sporadycznie, i glownie nastepnego dnia, to bez konkurencji jest nbahd-dotkom. w 720p wyglada naprawde fajnie, nie wiem jak bedzie z tym regular sezonem i jakoscia. teraz jakies dziadowskie pupapy dodali, ale latwo sie to zamyka. Edytowane 18 Października 2015 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panowie ma ktoś LP i konsolę od Sony? U mnie z jakiegoś powodu mecz PHI-BKN się nie włącza i wyskakuje info, że z powodu blackoutu.. ktoś mógłby sprawdzić czy ma tak samo? Na lapku działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo00721 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Hej. Czytam posty z tego tematu z przed roku na temat jakości oglądania i mam pytanie. Czy jakość jest gorsza podczas preseasonu, czy tylko kiedyś tak było? Zakładając, że tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killaszit is ur tru master Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Szukam kogoś kto korzysta z LP na konsolach X360 i PS4. Akurat tak się składa że mam obie w domu i na obu mam problem z LP. Na PS4 wszystko ładnie się loguje ale musze mieć ustawione konto amerykańskie jako główne żeby móc uruchomić LP. Niestety wszystkie mecze i skróty (condensed) są "blackout" - nie wiem co się dzieje. Poprzedni sezon oglądałem bez problemów na X360 cały czas wyskakuje mi komunikat że serwery NBA nie hulają i nie da się połączyć. Jak to jest u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ranking Zacha Lowe odnośnie drużyn pod kątem LP http://grantland.com/the-triangle/the-annual-nba-league-pass-rankings-part-1-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 NBA w NC+ przez kolejne 2 sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszyku Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam, Panowie, chciałem dowiedzieć się czy wykupując LP na cały sezon istnieje możliwość korzystania z niego na więcej niż na jednym komputrze (z innym adresem IP co logiczne) lub telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Oczywiście istnieje, ale nie w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wygląda na to, że raczej żadnych kodów promocyjnych nie będzie przed początek sezonu...Niestety NBA jeśli chodzi o LP z roku na rok staje coraz bardziej chciwa...Coraz drożej, brak promocji ( kiedyś dostawałem na maila 15% zniżki- w tamtym roku nie było już nic), coraz gorsza jakość...Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Nieoficjalne info: nc+ przedluzyla umowe z nba na kolejne 2 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi