the4yeast Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 prosty wniosek - trzeba siedzieć na dupie albo modlić się o dobre streamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 szybkie pytanie - tradycyjnie w ilp nie bedzie w tym roku pokazywane preseason? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 korzysta ktoś z tego na androidzie? zalogować się nie mogę. aplikacja ściąga newsy, ale przy próbie logowania marudzi, że nie ma połączenia z netem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 szybkie pytanie - tradycyjnie w ilp nie bedzie w tym roku pokazywane preseason? wg mnie rok temu byl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 korzysta ktoś z tego na androidzie? zalogować się nie mogę. aplikacja ściąga newsy, ale przy próbie logowania marudzi, że nie ma połączenia z netem. Mam ten sam problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 jakiś czas temu napisałem na support do nich (na nbatvmobilesupport /małpiszon/ neulion.com). odpisali mi: Thank you for the inquiry, the NBA.tv mobile app has not been updated for the new season. There has not been a release date set for the update, please keep checking the app store for an available update. mogliby się na jakiś sensowny komunikat w aplikacji wysilić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Chciałem wykupić NBA TV na jeden miesiąc aby móc oglądać mecze pre-season, ale widzę, że jedyną możliwością jest dokonanie zakupu przy pomocy karty (LP opłacałem przez PayPal). Pytanie brzmi: czy jeżeli zamówię NBA TV to odciągną mi z karty te 13 zł tylko w tym miesiącu, czy automatycznie będą odciągać co miesiąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Będą ściągać automatycznie, chyba że zrezygnujesz po jednym miesiącu i ich o tym odpowiednio wcześnie poinformujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Będą ściągać automatycznie, chyba że zrezygnujesz po jednym miesiącu i ich o tym odpowiednio wcześnie poinformujesz.Ok, ale jak ich o tym poinformować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Napisać maila np? Podejrzewam, że wszystkie informacje są na stronie ILP, ale łatwiej zadawać pytania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 W tamtym roku był przed sezonem do zakupu na cały rok ILP bonus -10% do zakupu na cały sezon. Teraz tego nie widzę?! Przegapiłem coś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dear NBA Fan, NBA.tv is now INTERNATIONAL NBA LEAGUE PASS at NBA.com/leaguepass! Watch your favorite players all season long with exciting games, live and on-demand, available on your computer, mobile, and tablet. Don't miss a minute of the action by reserving your INTERNATIONAL NBA LEAGUE PASS package on September 4, 2012. As a previous subscriber, we're rewarding your loyalty with a special 15% discount. Discount code: Expires on: 01 OCT 2012 Wiadomość z czwartego września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 z tego co widze na stronie League Pass sa mecze przedsezonowe i te w Europie, wiec rozumiem ze jezeli mam juz wykione miesieczny ILP to bedzie mozna te mecze tez ogladac? w zeszlym roku nie pokazwali tych meczow? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 W zeszłym roku był lockout... Tak, będziesz mógł oglądać pre-season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 nic dziwnego że to cale NBA TV jest takie tanie skoro nawet meczów które de facto są na NBA TV nie mozna ogladac :/ pieniadze w błoto ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Kupił ktoś już na ten sezon? Chciałbym się dowiedzieć, czy preseason da radę oblukać? Z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cimek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Część meczów jest do obejrzenia ,natomiast przy niektórych pojawia się komunikat Not Television:D nie mam pojęcia od czego zależy ta selekcja.Zresztą ten preseason to i tak nuda jak cholera.Nikt tam nie gra na poważnie,więc ciężko się tym ekscytować:] Ja mam inne pytanko.Kupiłem ILP w Niemczech.Czy jak wrócę do Polski będę mógł z tego konta oglądać mecze? Ktoś już testował coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Na kupionym w Polsce rok temu, oglądałem w innych krajach bez problemu, więc na kupionym w Niemczech też powinno śmigać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Moje pytanie brzmi czy możecie oglądać transmisję w rozdz. 3000 kbps? Bo ja od pięciu dni mam wybór by oglądać tylko w 800 albo 1600 kbps. Przyzwyczaiłem się do tych 3000 kbps gdzie obraz był bardzo miodny i teraz nie wiem czy wszystkim użytkownikom zabrano możliwość oglądania w tej rozdzielczości czy może zależy to np. od szybkości łącza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 spokojnie nie ma niektorych meczow bo poprostu nie ma na nic kamer natomiast reszta w SD bo pewnie telewizje nie robia transmisji w full HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi