Maxec Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ale by w ogóle robić coś znacznie użyteczniejszego DLA SIEBIE, niż gry video.Powiedz w takim razie co powinii robić. To daj mi 1 mln$ to Ci powiem :mrgreen: Co know-how mam Ci sprzedawać :?: Przecież widzisz ilu mogę mieć klientów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 To daj mi 1 mln$ to Ci powiem :mrgreen: Co know-how mam Ci sprzedawać :?: Widzisz ilu mogę mieć klientów :mrgreen: Chyba klientów z zakładu psychiatrycznego...Wy fani Utah Jazz to chyba lubicie bredzić i opowieadać bajki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 JR chyba się na co po niektórych stąd wqrzył i efektem frustracji była ta paczka. DEJMN! :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Roy chce ucieć z Portland ? Czy może koniec Millera w PTB ? http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_ ... han-miller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 magic duży deal arenas lewiś vince jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Niee k**** Nie wierze w to dopóki to sie nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Biorę w ciemno arenasa z jego kontraktem problemami z głową i wszystkim co do niego dorzucą nawet jeśli będzie żółte bądź prosiło o zbiórki przeciwników, jeżeli zniknie stąd lewis w tym dealu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Wogóle robienie zmian tak długo przed końcem okienka jest bez sensu. Ja tam bym dał szanse sie wykazać obecnemu zespołowi, przynajmniej pare tygodni. Teraz mamy okołoświąteczny zapierdol więc możnaby jeszcze zobaczyć kto jest ile wart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 to jak to ma wyglądać? marcin i vinc za arenasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 jak ma to wygladac to zobaczymy jak będzie oficjalne ponoć 70-80% ze będzie ten deal padają nazwiska i vc i Lewisa i gortata Arenas po meczu z LAL ponoć mówił ze albo go wytrejduja do Magic albo do bobcats dziś/jutro ma być wiadomo coś konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 http://www.bulletsforever.com/2010/12/1 ... ossibility Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 hm. zastanawia mnie czy nazwisko lewisa wiaze sie z 3 teamem i wieksza wymiana, czy chodzi o kogos z dwojki carter-lewis+gortat to, ze magic chca dealowac wcale mnie nie dziwi. najwyzszy payroll w lidze i nie zanosi sie na to by weszli chociaz do finalow konferencji na dzien dzisiejszy. kos musi poleciec ale arenas to imo zbyt male wzmocnienie dla nich. tu jakas gwiazda potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Magic mogą zaryzykować z Arenasem, wszyscy pamiętają do czego był zdolny ,więc chyba lepiej zaryzykować i opylić tego Ryszarda niż z nim zostać i liczyć na cud. A Wizz mając Walla to sobie mogą brać takich shooterów pokroju Rysia co by John mu poodgrywał nieco po penetracjach i wyrobi te +pare asyst :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Magic mogą zaryzykować z Arenasem, wszyscy pamiętają do czego był zdolny ,więc chyba lepiej zaryzykować i opylić tego Ryszarda niż z nim zostać i liczyć na cud. A Wizz mając Walla to sobie mogą brać takich shooterów pokroju Rysia co by John mu poodgrywał nieco po penetracjach i wyrobi te +pare asyst :] W przypadku pozbycia Lewisa to sie nie ma co zastanawiać jeżeli go się uda wytransferować... ale w przypadku wymiany cartera za arenasa to... sam nie wiem kontrakt trzyma nas z GA jeszcze 4 lata wiec... nie wiem sam jak nie ma nic lepszego to chyba już wole to ryzyko z agentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 podobno Magic sa tez ostro zainteresowani J Richem. Otis starych ziomkow z GS probuje sciagnac.. Richardson, Turkoglu 24mln za Carter, Gortat, QRich 25mln Arenas, Armstrong za Lewis, Anderson(Orton) Arenas/Jameer Richardson/Redick Turkoglu/Pietrus Bass/Allen Howard/Armstrong chyba lepiej niz to co jest teraz i sporo czasu na zgranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie wiem, mnie ogólnie ten deal nie pasuje. Orlando sra się strasznie, bo w tym roku nie powalczy z Celtics, a i z Bulls i Heat tez pewnie nie beda mieli lekko i próbują cos zrobic na siłę. Arenas to zajebiscie duze ryzyko, bo i duzy kontrakt, i problematyczny, i kontuzjogenny, i jakby tego bylo malo w słabej dyspozycji... Oczywiscie przy Howardzie powinno wygladac to zupełnie inaczej, lepiej, ale zdrowia nikt mu nie zagwarantuje, a przeciez ostatnio bardzo różnie z tym było. Jezeli uda im sie popchnać w tej wymianie Rysia, to pół biedy - ale jesli nie to strzał w oba kolana i żegnamy Howarda po zakonczeniu kontraktu. Pomysł z Turkoglu tez jest niezle pojebany, co prawda pasowal do orl i pasowac bedzie pewnie nadal, ale fuck.. po 10baniek rocznie przez kolejne 4 lata ? aaaaaa!!!!! Magic powinni raczej poczekać - Arenasa i tak nikt im nie zwinie sprzed nosa, bo nie ma takiego frajera w lidze, ktory by podjął to ryzyko. Teraz troche sie sprawa przeterminowałą, ale o każdej porze dnia i nocy biorę Iggy+Brand/VC,Gortat,Bass, Pietrus nad pomysł z Agentem 0, czy Hedo. To było do zrobienia, nie wiem tylko jak Sixers w tej chwili zaopatrywaliby sie na taki deal, bo w koncu gra nam ruszyla, mamy jeden z lepszych difensów w lidze i bycmoze nie bedziemy chcieli tego na razie niszczyc. Magic powinni uderzać albo po Paula (newazne teraz,czy za rok), albo po Carmelo - nie wierze, zeby ten drugi nie podpisał z nimi extension, a z Howardem i Melonem mogliby juz o cos pograc. Poza tym melo to lepszy fit do Dwighta niz do Amare, jak i do magic niz nix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ten deal z Phoenix przy jednoczesnym pozyskaniu zmiennika dla Howarda to jestem jak najbardziej za. Hedo ma swoje wady ( do tego tragiczny kontrakt) ale przy Arenasie jako PG raczej powinien sie sprawdzic. Spojrzcie tez na wymiane ze strony Gortata. Sloneczny Suns i osoba Nasha na PG Moglibysmy zobaczyc ofensywny talent Marcina. 15-10 w zasiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 podobno Magic sa tez ostro zainteresowani J Richem. Otis starych ziomkow z GS probuje sciagnac.. Richardson, Turkoglu 24mln za Carter, Gortat, QRich 25mln Arenas, Armstrong za Lewis, Anderson(Orton) Arenas/Jameer Richardson/Redick Turkoglu/Pietrus Bass/Allen Howard/Armstrong chyba lepiej niz to co jest teraz i sporo czasu na zgranie az mi chyba stanal... niedosc ze dostaniemy cokolwiek za J-Richa na ktorego nie mamy po sezonie kasy, to jszcze wypierdolimy Turasa z jego zalosnym kontraktem i jeszcze bardziej zalosna gra ? i jeszcze mielibysmy dostac w miare solidnego Cartera i k**** w koncu centra ktorego sobie wymarzylem ??!! btw, moim zdaniem Magic pozyskaliby trzech ceglarzy ktorzy nic sobie nie wykreuja a pozbywajac sie Gortata kazdy faul Howarda oznacza tegie baty bo Arenas jest okropnym obronca, Richardson kiedys byl ale teraz dalej jest "tylko" slaby, a o Pizdogogo juz wystarczajaco powiedziano. Otis rob deale! Pizdo, Go go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 UPDATE : Well , according to Alex Kennedy of HoopsWorld , the trade is done and Rashard Lewis is likely involved . Sources close to the situation believe that a deal that would bring Gilbert Arenas to Orlando has been completed and an announcement is expected today. Sources close to the Magic had hinted that a deal would be finalized this weekend with a new player making a debut on Monday and Arenas told several people close to him that expected to end up in Orlando . It is still unknown which player the Wizards would receive and while many think it will be Vince Carter , there is a growing belief that Rashard Lewis will be the Magic player dealt . Kennedy isn 't the most reliable source , so take it for what you will . kolejny rumor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 wlasciwie najbardziej na tym dealu zyskuja wizards - wywalaja jednego z 3 starting pg na SF/PF z dobra trójką i jeszcze o rok skracja swoje meczarnie zwiazane z kontraktem.. hell yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi