Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 I interesowałoby mnie jeszcze jacy zawodnicy bedą teraz na wylocie? Na kogo Raps powinni "zarzucić sieci", tylko w miarę realnie?Na AK47. Umie bronić i jest biały. Chociaż też raczej nie wejdzie z własnej woli na pokład tonącego statku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 I interesowałoby mnie jeszcze jacy zawodnicy bedą teraz na wylocie? Na kogo Raps powinni "zarzucić sieci", tylko w miarę realnie?Na AK47. Umie bronić i jest biały. Chociaż też raczej nie wejdzie z własnej woli na pokład tonącego statku Chyba nie dadzą rady :roll: AK powtarzał wielokrotnie, że albo Jazz albo Europa/Rosja. Tu nie jest kwestia nawet tonącego okrętu, ale AK O'Connor trzyma w rękawie jako ostatni nasz atut czyli spadające 17.8 bańki :shock: Albo tym pohandluje albo wykorzystamy go do końca i zaproponujemy Andriejowi jakieś 5-8 mln/y ku obustronnemu zadowoleniu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 I interesowałoby mnie jeszcze jacy zawodnicy bedą teraz na wylocie? Na kogo Raps powinni "zarzucić sieci", tylko w miarę realnie?Na AK47. Umie bronić i jest biały. Chociaż też raczej nie wejdzie z własnej woli na pokład tonącego statku Chyba nie dadzą rady :roll: AK powtarzał wielokrotnie, że albo Jazz albo Europa/Rosja. Tu nie jest kwestia nawet tonącego okrętu, ale AK O'Connor trzyma w rękawie jako ostatni nasz atut czyli spadające 17.8 bańki :shock: Albo tym pohandluje albo wykorzystamy go do końca i zaproponujemy Andriejowi jakieś 5-8 mln/y ku obustronnemu zadowoleniu :roll: Fakt, zapomniałem że nie tylko Toronto kolekcjonuje białych zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 AK,Okur, Fesenko, Hayward. wymień mi więcej białych w Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Podobno Deron jest biały :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 AK,Okur, Fesenko, Hayward. wymień mi więcej białych w Jazz. Zakładając, że Turek to biały :wink: Dobra, żartowałem... A poważnie - paul, ok ale zawsze byliśmy tak postrzegani 8) BTW - sezon 2009/10, zastąp Haya Koverem, dodaj Harpa i Kufousa, luknij na drafcik no i wypisz wymaluj "white power in the Bay of Salt Lake" :mrgreen: Podobno Deron jest biały :mrgreen: O,o,o Boowka - zaczyna się dyskusja jak sprzed lat pod hasłem: "Czy Jason Kidd jest biały :?: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 eeej no ale Blake jest biały przecież, nie? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 a kiedyś Stockton, Hornacek, Ostertag, Keefe,Foster i pewno jeszcze ktoś. a tak na dziś ponoć 76 tki myślą sprzedać jednak Iguodale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 eeej no ale Blake jest biały przecież, nie? :mrgreen: No ba, a Luek&Pau to niby co :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 a Carlos? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 eeej no ale Blake jest biały przecież, nie? To są rodzice Griffina, jakby ktoś nie widział jeszcze. Geny się ciekawie zmieszały jak widac :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kidd, Blake - są bardziej biali niż czarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 rysy twarzy, budowa ciała i skoczność Griffina wskazują raczej na to że jest raczej bardziej czarny niż biały według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z tego co wiem to obydwaj maja po jednym rodzicu bialym i czarnym. za moich czasow to sie nazywalo mulat :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 zauważcie ,że zawsze to kobieta jest biała a koleś czarny . w Anglii w mieszanych parach 80% to biała-czarny a 20% biały-czarna. ciekawe,prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 eeej no ale Blake jest biały przecież, nie? To są rodzice Griffina, jakby ktoś nie widział jeszcze. Geny się ciekawie zmieszały jak widac :mrgreen: e tam - twarz ojca, włosy matki, kolor niesprecyzowany ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 O k****, znowu rozkmina w ilu procentach ktoś biały. Gość jest pomieszany dokładnie pół na pół więc nie jest ani taki ani taki, mieszańcem jest, mulatem, face it k**** wreszcie. Mind-blowing quote of the day, via a tweet from Zach McCann: Gilbert Arenas to JJ Redick: "We're the two best white shooters in the NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 zauważcie ,że zawsze to kobieta jest biała a koleś czarny . w Anglii w mieszanych parach 80% to biała-czarny a 20% biały-czarna. ciekawe,prawda? Biała żona ma na celu podwyższyć status społeczny czarnego, a na odwrót to juz nie działa, więc i chętnych białych samców mniej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 zauważcie ,że zawsze to kobieta jest biała a koleś czarny . w Anglii w mieszanych parach 80% to biała-czarny a 20% biały-czarna. ciekawe,prawda? Biała żona ma na celu podwyższyć status społeczny czarnego, a na odwrót to juz nie działa, więc i chętnych białych samców mniej ;] ja myślałem że to raczej chodzi o sztangi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoltaR Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 w Rwandzie się dziedziczy przynależność etniczną po ojcu, to może stwierdźmy, że jest czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi