jack Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Sebek-Kosa-Flavio!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Sebek Mila taki underrated, że musiał czekać do 3 rundy? Trzeba jednak dobrze ułożyć drużynę pod Sebka, żeby miał kto wokół niego biegać i łatać dziury w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 (edytowane) XD już z nadwagą 3 minuty temu, ernie9005 napisał(a): Trzeba jednak dobrze ułożyć drużynę pod Sebka, żeby miał kto wokół niego biegać i łatać dziury w obronie No trzeba, ale warto. I aż tak nie człapał jednak jak Josue, szczególnie jak był młodszy w Groclinie Edytowane 15 Grudnia 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): No trzeba, ale warto. I aż tak nie człapał jednak jak Josue, szczególnie jak był młodszy w Groclinie Ale wtedy grał na lewej pomocy, więc może tu być zgrzyt z Kosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 marzył mnie się Mila do Żurawia, oj marzył 14 minut temu, jack napisał(a): Sebek-Kosa-Flavio!!! ryzykowny był Flavio tak wcześnie imo, ale ten hiperlink z Milowym robi tu robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Sobol największy steal, sam go chciałem brać w tej albo następnej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zabił mi ćwieka kompletnie @jack tym kradziejstwem Sebka W sumie zawęziłem wybór do 2 zawodników i nie wiem czy dobrze wybralem ehhh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Oj piękny był Roger Guerreiro. Jeden z moich ulubionych graczy w historii Ekstraklasy. Za to Sobolewski i Krizanac w drugiej i trzeciej rundzie w jednym zespole? Jeden taki wybór by się obronił, ale we dwóch? Oj może tu zabraknąć mocy w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, ernie9005 napisał(a): Sobol największy steal, sam go chciałem brać w tej albo następnej rundzie. byłem przekonany, że Chomik pójdzie w Wisłę, a tu zaskoczenie, choć oczywiście dobry pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Ja właśnie chciałem Sobola do środka pola do Iviego. A teraz muszę szukać innego walczaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Jeden taki wybór by się obronił, ale we dwóch? Oj może tu zabraknąć mocy w ataku. z moich obliczeń wynika, że sporo ofensywy się jednak ostanie, wszak większość musi klecić już tyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): z moich obliczeń wynika, że sporo ofensywy się jednak ostanie, wszak większość musi klecić już tyły Pytanie brzmi kto zostanie Krizanac jak rozumiem w tej sytuacji etatowy środkowy obrońca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): byłem przekonany, że Chomik pójdzie w Wisłę, a tu zaskoczenie, choć oczywiście dobry pick Nie no, chcialem zrobic ofensywe w pierwszej kolejnosci....Mam teraz 3 popierdalaczy stwarzajacych przewagi w swoich sektorach, mogacych wymieniac się pozycjami.... Football totalny tylko kto będzie moim Van Bastenem ? Edytowane 15 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Poszedł "wojownik ze skóry i kości", co "rzucisz mu cegówkę, a on zagłówkuje", jak to "Dyzma" mawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Pytanie brzmi kto zostanie Krizanac jak rozumiem w tej sytuacji etatowy środkowy obrońca? oczywiście nie zapominaj, że Sebol to nie byle rębajło i swoje przywalić też potrafił, topwy śpd pod tym względem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Oj piękny był Roger Guerreiro. Jeden z moich ulubionych graczy w historii Ekstraklasy. Za to Sobolewski i Krizanac w drugiej i trzeciej rundzie w jednym zespole? Jeden taki wybór by się obronił, ale we dwóch? Oj może tu zabraknąć mocy w ataku. +1, mając Żurawią było iść mocno ofensywnie, ale zobaczymy, na pewno handicap LBSa z racji Żurawia z 4 sie zmniejszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): +1, mając Żurawią było iść mocno ofensywnie, ale zobaczymy, na pewno handicap LBSa z racji Żurawia z 4 sie zmniejszył bez przesady, masa dobrych nazwisk została jeszcze mamy 23letni peak to ekstraklasa a nie LaLiga tu trzeba mieć żołnierzy, a mam chyba póki co najlepszy zestaw trudny do przebicia jeśli chodzi o ŚO + ŚPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Co picki teraz ida xD Kazdego od 25 do 30 rozwazalem potencjalnie do drużyny. 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to ekstraklasa a nie LaLiga tu trzeba mieć żołnierzy, a mam chyba póki co najlepszy zestaw trudny do przebicia jeśli chodzi o ŚO + ŚPD Nom masz to fakt ale dlatego ponieważ nikt inny narazie nie draftowal najbogatszej pozycji w eklapie (defensywnego pomocnika). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 23 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Co picki teraz ida xD Kazdego od 25 do 30 rozwazalem potencjalnie do drużyny. Nom masz to fakt ale dlatego ponieważ nikt inny narazie nie draftowal najbogatszej pozycji w eklapie (defensywnego pomocnika). na sucho wypisuje sobie nazwiska do przodu i mam ich lużno +20 i cały czas wpadają nowe, zwłaszcza pierwsza dekada mocno zakurzona może nikt nie pickował, ale już lepsiejszego nie picknie, no musiałem go wybrać i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 59 minut temu, jack napisał(a): Sebek-Kosa-Flavio!!! Tu jedno lasso Janasa nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi