ernie9005 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Wszystko sie niezle ukladalo w meczu z Lazio do czasu kontuzji...sedziego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Wszystko sie niezle ukladalo w meczu z Lazio do czasu kontuzji...sedziego. Za Szymkowiaka jako starter grał wtedy taki drewniak (bez spoilerów), że serio myślę, że więcej dałby Mirek. W obronie też nie był firaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 @The Game 85 widzę że się nie pierdolisz i będzie XI z Legii Pazdan fajny pick, dobry hype był! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): @The Game 85 widzę że się nie pierdolisz i będzie XI z Legii Pazdan fajny pick, dobry hype był! Już przed pierwszym wyborem pisałem, że planuję brać legionistów, ale jeśli zbyt wielu zostanie wybranych to nie wykluczam innych. A co do Pazdana to miał swoje kilka minut zarówno w lidze jak i w reprezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): @The Game 85 widzę że się nie pierdolisz i będzie XI z Legii Pazdan fajny pick, dobry hype był! Przecież Pazdan to legenda Wieczystej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 jakby ten atf byl za 3 lata robiony to Josue byłby w top10 na bank @Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Od jakich lat w końcu to idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): jakby ten atf byl za 3 lata robiony to Josue byłby w top10 na bank @Sewer za okrągłe 0 mistrzostw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 14 minut temu, Qcin_69 napisał(a): jakby ten atf byl za 3 lata robiony to Josue byłby w top10 na bank @Sewer On ma 33 lata. Last Dance teraz jest. A na trofeum się nie zanosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 5 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): jakby ten atf byl za 3 lata robiony to Josue byłby w top10 na bank @Sewer Ale to taki człapak, że obok musi mieć dwóch zapierdalaczy, którzy biegowo nadrobią za niego. Wydaje mi się, że jeszcze można było wybrać lepiej, klasyczną dychę Aa, i Pablo dobrze zrobił z Szymkowiakiem over właśnie taki przykładowy Josue, bo Mirek może być spokojnie ustawiony w cofniętej parze, w środku pola i wciśniesz tam jeszcze kogoś ofensywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 ehh liczyłem, że Marcelo mi się ostanie (to o nim pisałem @BMFowi w kontekście Uche) z godzinkę muszę pokminić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 27 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Ale to taki człapak, że obok musi mieć dwóch zapierdalaczy, którzy biegowo nadrobią za niego. Wydaje mi się, że jeszcze można było wybrać lepiej, klasyczną dychę Aa, i Pablo dobrze zrobił z Szymkowiakiem over właśnie taki przykładowy Josue, bo Mirek może być spokojnie ustawiony w cofniętej parze, w środku pola i wciśniesz tam jeszcze kogoś ofensywnego. meh, do jest atf ekstraklasa a nie atf soccer, tutaj gracz robiący różnice w ofensywie na takim poziomie jak Josue ma większą wartość niż dobry two way, ale to jest moja opinia, nie trzeba popierać, ani ja się wykłócać nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 https://www.flashscore.pl/mecz/IaxAfY14/#/szczegoly-meczu/sklady 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): https://www.flashscore.pl/mecz/IaxAfY14/#/szczegoly-meczu/sklady ehhh Ty Chomiku Ty ciężko dylemat miałem między Oplem a Ivico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 55 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ehh liczyłem, że Marcelo mi się ostanie (to o nim pisałem @BMFowi w kontekście Uche) z godzinkę muszę pokminić Ale wyszedłeś bardzo dobrze. Myślałem, że Krizanac może lekko poza radarami być, ale to było naiwne myślenie przy mocnej ekipie grającej Zaraz może pójść jakiś wysyp stoperów, bo każdy będzie chciał jakiegoś lidera defensywy złapać, a raczej za dużo tych topowych nazwisk nie będzie. Btw, grosik nie za szybko odrobinę? Chociaż ten powrót do ekstraklasy mu podbił jednak legacy, więc może przesadzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 (edytowane) Grosik + Uche to najlepsza para skrzydlowuch w tej zabawie, na ataku moge dać choćby rosówke a i tak bramki będą padały seriami. Edytowane 15 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Ja mam teraz dwa wybory czy jeden @Braveheart22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Ja mam teraz dwa wybory czy jeden @Braveheart22? 2x normalny weżyk gramy. P.s. tez przez te ATFy rozwinąłem ofidiofobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zieńczuk w najlepszym sezonie jakieś chore liczby zrobił jak na skrzydłowego z naszej ligi i to nie mając przecież dominującej szybkości. 16 bramek (bez karnych), 11 asyst. A dochodzi jeszcze longevity wybitne u niego, bo to nie tylko mistrzostwa z Wisłą, ale też medale z Amicą czy Ruchem. Lewa noga jedna z lepszych w tym drafcie będzie. Świetny pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 (edytowane) 13 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Zieńczuk w najlepszym sezonie jakieś chore liczby zrobił jak na skrzydłowego z naszej ligi i to nie mając przecież dominującej szybkości. 16 bramek (bez karnych), 11 asyst. A dochodzi jeszcze longevity wybitne u niego, bo to nie tylko mistrzostwa z Wisłą, ale też medale z Amicą czy Ruchem. Lewa noga jedna z lepszych w tym drafcie będzie. Świetny pick. I te 4 pudla w pierwszych 25 minutach w Atenach nigdy mu tego nie zapomne. To nie byl zly zawodnik tylko ze odstawal od Kosowskiego... Taki fakt Wisla go wziela na dokladke do ******skiego jak czas pokazal ten "na dokladke" byl lepszy od glownego celu transferowego. Myslalem ze skala z Zimbabwe moze sie ostanie do nastepnej rundy... Poziom mamy przyznaje zajebiscie wysoki... @jack sebstein to byl moj pick teraz potrzebuje chwile Edytowane 15 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 10 minut temu, agresywnychomik napisał(a): To nie byl zly zawodnik tylko ze odstawal od Kosowskiego... Dlatego Kosa poszedł w czołówce draftu, a Zieńczuk na koniec 2 rundy Sebek Mila taki underrated, że musiał czekać do 3 rundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi