LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Jalen Suggs to jest all-def level grajek, więc niech nikogo nie zdziwi, jeśli zapracuje na takie wyróżnienie w tym sezonie. Taki Dillon Brooks i dobrze, bo przez chwilę chciał chyba być scorerem. Fajni są ci Magic bez WCJ i Fultza walą Nuggets i Celtics zupełnie zasłużenie, stawiałem na nich w ankiecie najbardziej perspektywicznych, a i tak Moritz przyćmiewa brata pók co, więc sufit jest spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cria2137 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 W dniu 23.11.2023 o 18:48, RonnieArtestics napisał(a): A Giddey ma ledwo 21, i twarz tez szesnastolatka, co za gownoafera. zdarzenie podobno miało miejsce w Kalifornii, gdzie legalność takich działań zaczyna się od 18 lat, niby nic z normalnego punktu widzenia, ale wiele osób może zrobić raban niedługo Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Jalen Suggs to jest all-def level grajek, więc niech nikogo nie zdziwi, jeśli zapracuje na takie wyróżnienie w tym sezonie. wreszcie zaczyna grać na miarę swojego defensywnego potencjału, jeżeli poprawi rzut dystansowy i utrzyma finishing to może być takim Lonzo dla tego zespołu wnosząc wartości, które są dla nich najbardziej potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 4 minuty temu, cria2137 napisał(a): zdarzenie podobno miało miejsce w Kaliforni masz jakieś źródło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cria2137 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): masz jakieś źródło? póki co jak wszystko to są plotki, ale: podsumowanie laska jest z Cali, zrobiła SM prywatnymi i ciężko coś więcej powiedzieć, ale NBA już się za to wzięła, więc pewnie niedługo będzie jakieś zawieszenie na kilka meczów i terapię jak wiem jedynie, że niektóre cytaty mogą się źle zestarzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 @cria2137 terapia dla seksoholików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 42 minuty temu, cria2137 napisał(a): póki co jak wszystko to są plotki, ale: podsumowanie laska jest z Cali, zrobiła SM prywatnymi i ciężko coś więcej powiedzieć, ale NBA już się za to wzięła, więc pewnie niedługo będzie jakieś zawieszenie na kilka meczów i terapię jak wiem jedynie, że niektóre cytaty mogą się źle zestarzeć jeśli będzie to podlegało pod paragraf, to na kilku spotkaniach się nie skończy, on sobie poradzi, gorzej, że dziewczyna wydaje się niezrównoważona co nienajlepiej jej wróży Edytowane 25 Listopada 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cria2137 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 10 minut temu, the_secret napisał(a): @cria2137 terapia dla seksoholików? różne terapie są w modzie, coś dla siebie znajdzie 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gorzej, że dziewczyna wydaje się niezrównoważona co nienajlepiej jej nie wróży co sprowadza Cię do takich wniosków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @cria2137 zacne posty jak na debiut, witamy serdecznie Edytowane 25 Listopada 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cria2137 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @cria2137 zacne posty jak na debiut, witamy serdecznie witam serdecznie również, wolny czas trzeba jakoś zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Taki Dillon Brooks i dobrze, bo przez chwilę chciał chyba być scorerem. Fajni są ci Magic bez WCJ i Fultza walą Nuggets i Celtics zupełnie zasłużenie, stawiałem na nich w ankiecie najbardziej perspektywicznych, a i tak Moritz przyćmiewa brata pók co, więc sufit jest spory. suggs jest o rzut od bycia kozakem a w ncaa jako tako rzucal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Lakers są ósmym zespołem w konferencji a tu głosy na mvp Odklejka level hard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 10 godzin temu, cria2137 napisał(a): póki co jak wszystko to są plotki a afera rozkręcona, jakby wszystko było jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 7 godzin temu, josephnba napisał(a): Lakers są ósmym zespołem w konferencji a tu głosy na mvp Odklejka level hard odklejony to ty jestes Joseph na prawde mnie zagrzac to wrecz niemozliwe, ale ty tanczysz non stop na linie, znalazles cos w swoim zyciu o co bys sie nie przyjebal? toczysz wojne z polowa forum na co ci to? wyobraz sobie ze Denver i Sixers maja o jeden mecz wiecej wygrany Embiid i Jokic faworyci u bukow na MVP? odklejka level hard, wez tam wysmaruj maila do bet365 czy innego betclica ze swoimi frustracjami jeszcze ci moze dobrze zaplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Godzinę temu, Kubbas napisał(a): odklejony to ty jestes Joseph na prawde mnie zagrzac to wrecz niemozliwe, ale ty tanczysz non stop na linie, znalazles cos w swoim zyciu o co bys sie nie przyjebal? toczysz wojne z polowa forum na co ci to? wyobraz sobie ze Denver i Sixers maja o jeden mecz wiecej wygrany Embiid i Jokic faworyci u bukow na MVP? odklejka level hard, wez tam wysmaruj maila do bet365 czy innego betclica ze swoimi frustracjami jeszcze ci moze dobrze zaplaca Lepiej ty idź na Davisa postaw James nie dotrwa do połowy rs bez urazu a ja wciąż nie widzę Lakers w top5 na koniec rs I mówiąc szczerze mam to w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Lepiej ty idź na Davisa postaw James nie dotrwa do połowy rs bez urazu a ja wciąż nie widzę Lakers w top5 na koniec rs I mówiąc szczerze mam to w dupie Lebron przegonil Jordana, let it go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Lebron przegonil Jordana, let it go To też mam w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): odklejony to ty jestes Joseph na prawde mnie zagrzac to wrecz niemozliwe, ale ty tanczysz non stop na linie, znalazles cos w swoim zyciu o co bys sie nie przyjebal? toczysz wojne z polowa forum na co ci to? wyobraz sobie ze Denver i Sixers maja o jeden mecz wiecej wygrany Embiid i Jokic faworyci u bukow na MVP? odklejka level hard, wez tam wysmaruj maila do bet365 czy innego betclica ze swoimi frustracjami jeszcze ci moze dobrze zaplaca Tak, nadal faworyci. Embiid i Jokic kręcą lepsze indywidualne statystyki niż LBJ, LBJ musiałby zrobić chyba z 7-8 zwyciestw więcej, żeby to zrównoważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cria2137 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 18:07, josephnba napisał(a): Lepiej ty idź na Davisa postaw James nie dotrwa do połowy rs bez urazu a ja wciąż nie widzę Lakers w top5 na koniec rs I mówiąc szczerze mam to w dupie Nawet jeżeli tak będzie to może cieszyć oko następnym kroczkiem w ewolucji najlepszego gracza w historii NBA, nie rozumiem po co takie pokłady negatywnej energii dla atencji zbywanej w taki sposób. Poza tym najlepszy zawodnik jednego z contenderów musi być wymieniany w wyścigu niezależnie od efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 4 godziny temu, cria2137 napisał(a): Nawet jeżeli tak będzie to może cieszyć oko następnym kroczkiem w ewolucji najlepszego gracza w historii NBA, nie rozumiem po co takie pokłady negatywnej energii dla atencji zbywanej w taki sposób. Poza tym najlepszy zawodnik jednego z contenderów musi być wymieniany w wyścigu niezależnie od efektu Contenderów? Ambitnie jak na zespół który raczej nie przejdzie drugiej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi