Kily Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Czyli jak mam to rozumieć? Mamy po prostu oceniać jakość filmów i nie zastanawiać się nad tym czy cokolwiek tworzy tu jakąkolwiek spójną całość jako kategorię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Fajny atef, szkoda, żeby rozbił się na rafach jakichś drobnych nieporozumień. Wierzę że uda Wam znaleźć się kompromis, skoro nawet ludziom z lasu udało znaleźć się płaszczyznę porozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Hero obejrzane -> został Lyndon i Ben Huj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Sceny bitwy w Ostatnim Samuraju oficjalnie najgłupsze jakie widziałem(odpuściłem Grę o Tron po 4 sezonie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 33 minuty temu, RappaR napisał(a): Sceny bitwy w Ostatnim Samuraju oficjalnie najgłupsze jakie widziałem(odpuściłem Grę o Tron po 4 sezonie) To co sądzisz o scenach walk w braveheart? Btw jak pisałeś o scenach walk to co myślicie o filmie ostatni pojedynek? Chyba jedne z najlepszych scen walk w filmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 1 godzinę temu, Gregorius napisał(a): To co sądzisz o scenach walk w braveheart? Btw jak pisałeś o scenach walk to co myślicie o filmie ostatni pojedynek? Chyba jedne z najlepszych scen walk w filmach. Nie widziałem jeszcze Braveheart. @Kily @P_M @BMF @RonnieArtestics @ernie9005 @Qcin_69 @julekstep @the_secret Jak stoicie z oglądaniem? Wyrobicie się wszyscy do następnej niedzieli? Ewentualnie jak wszyscy wyrobią się wcześniej to można wcześniej zacząć dramat, ale to tylko bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Popatrzecie na tą walkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 6 minut temu, RappaR napisał(a): Nie widziałem jeszcze Braveheart. @Kily @P_M @BMF @RonnieArtestics @ernie9005 @Qcin_69 @julekstep @the_secret Jak stoicie z oglądaniem? Wyrobicie się wszyscy do następnej niedzieli? Ewentualnie jak wszyscy wyrobią się wcześniej to można wcześniej zacząć dramat, ale to tylko bonus No mi tylko ben hur i hero został więc na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 6 minut temu, RappaR napisał(a): Jak stoicie z oglądaniem? Wyrobicie się wszyscy do następnej niedzieli? Ewentualnie jak wszyscy wyrobią się wcześniej to można wcześniej zacząć dramat, ale to tylko bonus Ja nadrobię zaległości w drugiej połowie września i zagłosuję, bo będę miał więcej czasu, a potem już raczej systematycznie będę oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 28 minut temu, RappaR napisał(a): Jak stoicie z oglądaniem? Wyrobicie się wszyscy do następnej niedzieli? Ewentualnie jak wszyscy wyrobią się wcześniej to można wcześniej zacząć dramat, ale to tylko bonus Została mi godzina Ben Huja i Samuraj. Być może obejrzę na potrzeby ATFa jeszcze raz Bravehearta, bo widziałem go dawno temu, a @Gregorius, którego gust filmowy cenię, pisał że ten film po obejrzeniu po latach dużo traci. Więc na luźno zdążę, a jak dobrze pójdzie to nawet przed końcem tego weekendu będę miał wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ja Ben Hura, Hero i Ostatniego Samuraja muszę zobaczyc. W tydzień powinno się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Dobra, jaka decyzja w stosunku @BMF @Kily @ernie9005 @the_secret @julekstep @Qcin_69 @RonnieArtestics @P_M Widzę, że wynika, że wszyscy poza BMF się wyrobią z oglądaniem i zabawa idzie dobrze i płynnie. Było mówione, że kto się nie wyrabia z oglądaniem, jest usuwany z zabawy. Jeśli mamy zrobić wyjątek dla BMF, to chcę by wszyscy byli za, by nie było sytuacji, jak BMF to ja też i w końcu się rozleci wszystko, bo nikt nie będzie miał dyscypliny to oglądać(ja wiem, że na przykład gdyby nie zabawa to Ostatniego Samuraja dawno bym odpuścił oglądanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Jak dla mnie zostawić i dać mu nadrobić w drugiej połowie września. A jak wszyscy inni obejrzą tę kategorię przed czasem to przejść do dramatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Zgadzam się z @Kily Mozna tez rozważyć przedluzenie terminu i głosowanie dwóch kategorii lacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 obejrzałem hero jeszcze 3 muszę obejrzeć, dam radę do następnej niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Również obejrzałem Hero, do następnej niedzieli się wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 ja nie oglądałem tylko Hero i Byrona Lyndona, wiec easy się wyrobie w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Wizualnie może i jest fajne to Hero, ale ta fabuła w ogole mnie nie porwala. Ogólnie trudno wysiedziec do konca przed ekranem, a film krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 3 minuty temu, ernie9005 napisał(a): Wizualnie może i jest fajne to Hero, ale ta fabuła w ogole mnie nie porwala. Ogólnie trudno wysiedziec do konca przed ekranem, a film krótki. Troja > Hero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 A konwencja zywcem sciagnieta z Kurosawy. Ciesze sie, bo w takim razie Rashomon pewnie zyska zwolennikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi